לא זהו תודה כמה זה ? שקל אני לא משלם לכם גנבים סוחטים ₪
ח חוצפאי New member 24/9/03 #18 בונה תירגע אל צ'כח שאנחנו המאפיה../images/Emo70.gif כמו ניגר אתה תשלם
ח חוצפאי New member 24/9/03 #20 אגב, אתה נדרש לזוז צעד וחצי שמאלה לעמוד מול הקופאית |קטין| יובה, להגיש לו את הכסף בלי לדבר , לקחת את העודף, לקחת צעד אחורה ולצאת. אחרת אתה מסתבך עם אלעד'לה. אנחנו הבייגל-נאצי. מאפיה או לא מאפיה
אגב, אתה נדרש לזוז צעד וחצי שמאלה לעמוד מול הקופאית |קטין| יובה, להגיש לו את הכסף בלי לדבר , לקחת את העודף, לקחת צעד אחורה ולצאת. אחרת אתה מסתבך עם אלעד'לה. אנחנו הבייגל-נאצי. מאפיה או לא מאפיה
ח חוצפאי New member 24/9/03 #22 מה סה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה לא היה ברור../images/Emo35.gif לא מדברים כאן. לא לא לא אתה לא יודע לקנות לפי החוקים של המאפיה שלנו נו בורקס פוֹר יוּ. קאם באק וואן ייר
מה סה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה לא היה ברור../images/Emo35.gif לא מדברים כאן. לא לא לא אתה לא יודע לקנות לפי החוקים של המאפיה שלנו נו בורקס פוֹר יוּ. קאם באק וואן ייר
E [eLad] New member 24/9/03 #31 זה שהפסקת איתו [ולא בדקתי] זה לא אומר שזה לא עיצבן, אחרי שכולם אמרו לך להפסיק. זה לא משהו אישי נגדך, פשוט הצורה בא התבטאת כלפינו אחרי שאתה עשית בדיוק אותו דבר חרתה לי.
זה שהפסקת איתו [ולא בדקתי] זה לא אומר שזה לא עיצבן, אחרי שכולם אמרו לך להפסיק. זה לא משהו אישי נגדך, פשוט הצורה בא התבטאת כלפינו אחרי שאתה עשית בדיוק אותו דבר חרתה לי.
E [eLad] New member 24/9/03 #33 מאז שאמרו לך להפסיק ועד שבאמת הפסקת לקח המון זמן. יותר מדי זמן. אני לא רוצה יותר לדון בזה.
M MaD-d0g New member 24/9/03 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif