אתמול+היום בחווה

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo70.gifאתמול+היום בחווה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

בגלל שאין שירשור שקופץ...
אוקיי... אז אתמול: אוקיי אתמול הלכתי לחווה והוצאתי את ברמון ושחררתי אותו במנז'... עכשיו מחוץ למנז' יש ערמה של חציר... וזה מגיע קצת למנז'... אז המאמי שלי ברגע שהוא השתחרר הוא ישר רץ לשם ולא הסכים לזוז! חחחחח איזה מצחיק זה היה.... אז הייתי צריכה לעמוד שם כדי לשמור שהוא לא אוכל ולגרום לו לזוז קצת! אוקיי... ואז אחרי איזה 20-25 דקות הוצאתי אותו ושטפתי אותו... חיכיתי שהוא יתייבש ואז הברשתי אותו והחזרתי אותו לתא... היום: אוקיי היום הגעתי ב-1 ואז ישר איכפתי את ברמון המלך רכבתי עליו חצי שעה (הלך לא משהו... כי אתמול זה היה יום חופש והוא ממילא עדיין לא רגיל לעבוד אז הוא ממש צריך כל יום עבודה נכונה (אבל אי אפשר) אז לא הלך משהו...) בקיצור ירדתי ממנו ושטפתי אותו... ואח"כ הוצאתי את קליאו (סוסת ביצפר הכי חמודה בעולם!!! (סתכלו על השם שלי! ) ואז חפפתי אותה... במיוחד את הזנב כי במקום להיות בלונדיני-לבן הוא היה חום!!! אז חפפתי את כולה! ועל הזנב גם שמתי לה אקונומיקה קצת... ונחשו מה הוא לבןןןןןןןןן איזה כיף זהההההההההה וזהו... אח"כ הכנסתי אותו לפדוק... ואז הברשתי וטיפלתי בברמון, החזרתי אותו לאורווה וישבתי איתו באורווה איזה חצי שעה וסתם הסתכלתי עליו... וזהו... חזרתי הבייתה בערך בחמש...

mkuzi

New member
איזו מאניקית!!! ../images/Emo150.gif

את רוכבת בחג! איזה באסה! למה אני לא יכול לרכוב??? איזה באסה שהחוה כל כך רחוקה ממני!!!

mkuzi

New member
אני גר במושבה כנרת והחוה... ../images/Emo150.gif

בכפר חיטים כך שאין לי אפשרות פיזית ללכת ברגל מהמושבה לחוה... המושבה ממוקמת חמש דקות הליכה מאגם הכנרת אבל כפר חיטים נמצא מעל ומשמאל טבריה. וגם אם אני אמצא דרך בשדות שבה אני יכול ללכת ברגל מהמושבה לכפר חיטים-נסיעה במהירות בינונית לוקחת חצי שעה אז הליכה תיקח הרבה הרבה יותר זמן
חבל.... דרך אגב-אני נרשמתי לקליניקות של העמותה לסוסי הקווטר- ILQHA!!! אבל זה יקר בטירוף!!! כך שאני הולך לעבוד קשה מאוד כדי לא לאכזב את ההורים שלי... נ"ש:חזרתי רק לפני כמה דקות משיעור חופשי על סוס בצבע מוזר כזה כתמים של חום ולבן (מישהו יכול להגיד לי איזה גזע הוא יכול להיות???) בקיצור מישהו קצת התעלל בסוס הזה ונורא קשה לשים לו רואשיה... רכבתי טוב רק שכשנותנים לסוס הזה לרוץ הוא לא רץ במסלול שרוצים שהוא ירוץ... עשיתי איתו קצת מעגלים והוא כל פעם נכנס לחצי השני של המגרש אז יש לי שאלה-יש אפשרות (חוץ מלשים עליו ת'רגל) ללמד אותו איך להישאר כל הזמן בחצי הנכון??? אאממ אין לי עוד מה לכתוב אז ביי בנתיים!!!

Juli kleo rullz

New member
חחחח אבל... ../images/Emo15.gif

רכבתי לבד... כאילו לא היה לי שיעור או משהו כזה... פשוט הייתי צריכה להוציא את הסוס שלי...

mkuzi

New member
סתם סתם... ../images/Emo150.gif

אני פחות או יותר הבנתי את זה בהודעה הראשונה. סתם התבאסתי שאני לא רוכב... הייתי מעופף קצת אז סליחה...

פפפ.. אז אני גם כותבת על אתמול+היום

בחווה.. פפפ היה ממש כייייייף.. אתמול הוצאתי את אפולו ושחררתי אותו במנז' היותר קטן שלנו.. פפפ בונים לנו שם מנז' מקורה!!!!!!!!! פפפ כבר גזמו את העצים שהיו שם לגובה שהגג יהייה.. ואחרי החגים יתחילו לבנות אותו ואחרי 3 שבועות-חודש הוא יהייה מוכן לגמרי!!! פפפ ועוד מגדילים אותו והוא יהייה די גדול!!! מגנייבב אז הוא התפלש החמוד ואז הרצתי קצת את אפולו כדי שישתחרר ואיייין סוס מדהייייםם איך הוא דהר לו בחופשיות ודפק קאנטרים ובאקים.. איזה חמוווודד!!!! ורציתי לצלם אותו אבל המצלמה שלי פתאום לא צילמה משום מה... פפפפפ אז הוא היה משוחרר איזה חצי שעה.. ואז הוצאתי אותו ולא שטפתי.. וטיפלתי בו יפה יפה.. והוא היה נעים ומבריק.. והכנסתי אותו לתא. והיום באתי לחווה במונית עד השאר ואז הלכתי את השביל... והוצאתי את התינוק שלי.. הברשתי אותו ואיכפתי ואז רכבתי עליו 45 דקות.. הוא היה מושלללםםם.. ירד על המתג והיה כזה מקסייים!! פפפ ואממ אחר כך שטפתי אותו, טיפלתי בו ואז הלכתי לראות רגע עם חי ואולגה עלינו על משהו שם במגרש הקטן והיו ממש לידנו 3 איילים ענקיים עם קרניים!! פפ והם היו ממש צמודים למנז' והם אכלו מן הענפים של העצים שגזמו והם כנראה נפלו לשם.. אז זה היה ממש מגניב.. וזהו הכנסתי את אפולצ'יק לתא... חזרתי הבייתה ב-8 וחצי בערך והיה ממש כייף מחר אני גם רוכבת.. ויש לי אימון קפיצות..

talkk

New member
השיעור שלי!

היה לי שיעור ביום רביעי וביום שישי... יום רביעי: הוצאתי את קפוצ'ינו, איכפתי,ורכבתי קצת, ואז עשיתי קאנטר, והמדריך אומר לי: תעשי עכשיו את הגאלופ הכי מהיר, ומהגאלופ של קפוצ'ינו יש לי טראומה, אבל זה סיפור אחר, בקיצור, עשיתי, והיה ממש כיף, ואז הוא אמר לי לעשות מכשול שנקרא: אין-אאוט, וזה היה איקס,ואחריו אוקסר, שהסוס קופץ את המכשול הראשון,וברגע שהוא נוחת הוא כבר קופץ את השני, וזה היה קשה, ואחרי זה חזרתי לטרוט, והוא אומר לי: ומה אם היו לך את החביות האלה?איך היית קופצת? והוא הצביע על 3 חביות, ואמר לי לקפוץ גם אוץן, וכך יצא שקפצתי אין-אאוט, ותוך כדי הסיבוב, גם 3 חביות... יום שישי: שיעור כל כך כיפי!!! ממש נהניתי!! התקינו לנו בחווה מיקרופון כזה בשביל השיעור, והמדריך שלי כזה יושב לו בנוח עם המיקרופון ועשה לי צחוקים בשיעור... ובקיצור, לקראת התחרות, הוא החליט לעשות לי כל סוג של מכשול, אז קפצתי דאבל, שזה כמו אין-אאוט, רק שלסוס יש צעד אחד בין הנחיתה מהראשון לבין הקפיצה לשני, כשבאין-אאוט, זה ברגע שהוא נוחת מהראשון, הוא כבר מתרוממם לשני... והיה ממש כיף חוץ מכשגל אמר לי שאני חייבת דורבנות בשביל אפאצ'י... ואני בינתיים לא ארכב עליו, ושסוסי הקפיצות היחידים לרמה שלי הם: ליבידו (סוס חדש), סטאר, קפוצ'ינו וזהו... כי בלאק אנג'ל כבר לא מתאים לי בשביל תחרויות, ולאפאצ'י צריך דורבנוץ ועם צ'אקרה אני לא יודעת, אולי ייתנו לי! אההה, ועוד משהו, קפוצ'ינו הזה עושה מלללא באקינגים, כל הזמן, וגל אומר לי, שכל פעם אני מפסיקה לו את זה, כי אני יודעת להשתלט עליו, ואז איזה 4 ילדים פחות טובים מחזירים לו את זה... אווףףףף יש לו כאלה ממש חזקים!!!!!!!! טל

talkk

New member
אמממ.....

אני לא בטוחה, אני יודעת שקראו לו בחווה הקודמת ליבידו, ושהוא סוס מ-ע-ו-ל-ה ושהוא ממש חדש, הדיע לפני כמה ימים...

Juli kleo rullz

New member
הוא סוס פרטי? ../images/Emo15.gif

או של ביצפר? ואם פרטי אז לבעלים שלו במקרה קוראים בן?

the kingzeos

New member
כן שמעתי שהוא הפסיק לרכב וכנראה...

הוא מחר אותו אני זוכר איזה סוס מגעיל הוא...

Juli kleo rullz

New member
כן??? הוא מכר אותו? ../images/Emo15.gif

איזה קטע לא ידעתי... אבל הוא באמת סוס מגעיל... אני ממש לא אוהבת אותו...

Juli kleo rullz

New member
כן זה הוא... ../images/Emo15.gif

אני שונאת את הצעד שלו! כאילו לא רכבתי עליו... אבל איך שהוא נראה.... ובכלל יש לו אופי חרא!

TauraMan

New member
הרכיבות שלי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לפני יומים: רכבתי על קאיה, חופית הדריכה אותי, עבדנו על תרגיל ממש נחמד, זה היה בהתחלה אפרייט קטן שצריך לצאת פעם על ימין פעם על שמאל, ואז לצאת שמאלה ולהנס לליין שרק האיקס הראשון מורם, זה היה קצת חסר אנרגיה כל הזמן, ברגע שקאיה התעוררה הלך מעולה! הליין הפך ל4 מכשולים ואז היו 2 אפרייטים צרים מאוד אחד בנטיה משאלה מהליין והשני בנטיה ימינה, משהו שקורא לסירוב.. קיצור את היית צריכה לרכב את כל הליין ישר כמובן ואז לפנות פניה די קשה של רק איזה 3 צעדים לאפרייט נוסף שלא ישר מול הליין... פעם ימינה פעם שמאלה, הלך ממש ממש נחמד!!! ואז עשיתי את כל הליין, הלכתי לאפרייט ימינה, עשיתי מעגל כזה ונכנסתי לאפרייט השמאלי הפוך ולכל הליין הפוך, וזה היה מעולה
אתמול: רכבתי על נפו, הוא היה קצת דפוק בהתחלה אבל זה עבר... מצורפת תמונה...

למעלה