Juli kleo rullz
New member
../images/Emo70.gifאתמול+היום בחווה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif
בגלל שאין שירשור שקופץ...
אוקיי... אז אתמול: אוקיי אתמול הלכתי לחווה והוצאתי את ברמון ושחררתי אותו במנז'... עכשיו מחוץ למנז' יש ערמה של חציר... וזה מגיע קצת למנז'... אז המאמי שלי ברגע שהוא השתחרר הוא ישר רץ לשם ולא הסכים לזוז! חחחחח איזה מצחיק זה היה.... אז הייתי צריכה לעמוד שם כדי לשמור שהוא לא אוכל ולגרום לו לזוז קצת! אוקיי... ואז אחרי איזה 20-25 דקות הוצאתי אותו ושטפתי אותו... חיכיתי שהוא יתייבש ואז הברשתי אותו והחזרתי אותו לתא... היום: אוקיי היום הגעתי ב-1 ואז ישר איכפתי את ברמון המלך רכבתי עליו חצי שעה (הלך לא משהו... כי אתמול זה היה יום חופש והוא ממילא עדיין לא רגיל לעבוד אז הוא ממש צריך כל יום עבודה נכונה (אבל אי אפשר) אז לא הלך משהו...) בקיצור ירדתי ממנו ושטפתי אותו... ואח"כ הוצאתי את קליאו (סוסת ביצפר הכי חמודה בעולם!!! (סתכלו על השם שלי! ) ואז חפפתי אותה... במיוחד את הזנב כי במקום להיות בלונדיני-לבן הוא היה חום!!! אז חפפתי את כולה! ועל הזנב גם שמתי לה אקונומיקה קצת... ונחשו מה הוא לבןןןןןןןןן איזה כיף זהההההההההה וזהו... אח"כ הכנסתי אותו לפדוק... ואז הברשתי וטיפלתי בברמון, החזרתי אותו לאורווה וישבתי איתו באורווה איזה חצי שעה וסתם הסתכלתי עליו... וזהו... חזרתי הבייתה בערך בחמש...
בגלל שאין שירשור שקופץ...