אתמול+היום בחווה

צדק8

New member
היום^___^

סתם הלכתי לאורווה בהזורע ורכבתי על אנג'י.. והייתי הייתה קצת אוטיסטית ( כו תמיד
) לא, סתם היה חביב, עשיתי איתה לחימום ואז כשרציתי לעשות איתה קאנטר היא התחילה להילחץ (סוסה צעירה...
) והתחילה לעשות לי קאנטר נדנדה משגע... אז החלפתי עם ליאן ורכבתי על סנטי המושלמת שלא רכבו עליה קצת אז היא התחילה לעשות בעיה במעברים כלפי מטה והיה צריך ממש לעבוד איתה על גמישות אז התחלתי עם מעגלי הליכה ממש קטנים, אז הגדלתי את המעגל טיפה ועשיתי אותו בטרוט ואז כשרציתי להתחיל קאנטר ליאן החליטה שנמאס לה לרכב על אנג'י והלכה לפרק אותה וסנטי (המושלמ-ת) כבר הזיעה נורא אז עליתי שוב על אנג'י והיא הייתה קשה בפה בטרוףףףףף..והיא הרימה ראש נורא ולא הסכימה להתעגל ( ליאן מה עשית לה ???
) אז עשיתי כמה סיבובי טרוט רגועי-ם ( קצת קשה לה עם הקטע הזה
מופרעת שלייייייי) ואז קצת שיעמם לי אז רציתי לעשות נק ריינינג או איך שכותבים את זה והלך פסדר אז חזרתי לטרוט וניסיתי עוד פעם לעשות קאנטר נורמאלי והיא הייתה ממש טובה ! כאילו היא עדיין הייתה טיפה לחוצה אבל היא הייתה עגולה והיה לה קאנטר כזה נוח שפשוט עזבתי אותה אחרי זה. היה נייס
אז הבאנו את סופה והרצנו אותה קצת ואחורי זה שמנו לה תאוכף (אינגלעש
) והיה מעצבן ! כי היא דרשה וכל הזמן ניסתה לנשוך לי ת'רגל..דפוקע.. אז ירדתי ממנה לשניה וה**** כבר הורידו ממנה ת'אוכף למרות שרציתי להמשיך. אז הלכתי משם כי התעצבנתי ולא האכלתי

נ"ש קטן שדיי קשור.../images/Emo75.gif

יש לי בעיה קטנה ונאי צריכה עזרה. יש לי סימנר בר מצווה. של יומיים. ויש לי שתי ברירות או להיות באורווה ולעזור לילדים אוטיסטים ברכיבה טיפולית. או להיות בסמינר. אני מאוד אודה לכם אם תענו.

מה שיותר חשוב לך

ילדים עם תסמונת דאון הם כאלה מאמיייים! שווה לך! הם מתוקים רצח!

Vintage Queen

New member
טודיי

אוקיי אז ככה היום זה יום מפוצץ בחווה יש תשיעורים לקטנות ולכל הבינוניות ולשיר ולידר וממש שמח היום בחווה! :) אז תמיד כיף לבוא בימי שני! באתי ולשיר ולידר היה שיעור ואז אני וסתיוי שטפנו את אזארו וכמובן שאיך אפשר לשטוף סוס עם סתיו מבלי לעבור אמבטיה?? אז אני וסתיו הלכנו מלחמת מים כמובן שהיא יצאה ספוגה ואני רק רטובה אז מכיוון שאני נובגת לבוא לחווה עם שתי חולצות (אחת ענקית ואחת מתחת צמודה!) אז הייתי צריכה להביא לה אחת מהחולצות שלי והבאתי לה וזה היה לה טוב..... פפפפפ ילדה בכיתה ב! אמממ ואחורי זה איכפתי ורכבתי וקפצתי עם מיסי 90 והיא הלכה מעולה! היה ממש נייס אילן עבד איתי (לא במסגרת שיעור!) והיה באמת טוף! ואנחנו 90 אחוז יוצאים לתחרות השבוע בעיקרון אני רק צריכה להירשם להתאחדות (אני עצלנית אני יודעת!) ונראה לי שמחר אני אדע אבל אילן אמר שנצא אניווי אי אפשר לדעת עדיין! פפפפ ביקשתי לצאת ל 80 בהתחלה תחרות הבאה בניר דוד אני אצא ל-90 בטר סייף ד'ן סורי לא?!

TauraMan

New member
סווופסוף!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב אז לדיזל נפלה פרסה אז רכבתי על קאיה היום, הינו אני, אור ויפעת באימון, התחלנו מהר בקצת טרוט וקנטר ואז להקטין מעגלים בקנטר שהסוס ממש זז מאחורה, אני ניסיתי אוכף חדש על קאיה, והייתי בלי ארוכובת (כאילו יש לאוכף ארכובות פשוט קיפלתי אותן על הצוואר של הסוס) ולא הלך משהו הקטע של הקנטר אבל שמעון קצת עזר לי, ואז הינו צריכים להתיישר לכיוונו בטרוט ישיבה 20 מטר ואיזה 10 מטר לגילד שמאלה וכמה כמה פעמים ואחר כך אחרי הלגילד מעבר לקנטר וכניסה ללין של 3 מכשולים בגובה אפס. עשיתי פעם ראשונה בלי ארכובות אבל לא הלך משהו אז הורדתי ארכובות וסידרתי אותן לקפיצות. עשינו את זה עוד כמה פעמים, קאיה נורא נורא קשה בלגילד אבל היו לי כמה צעדים נחמדים... ואז החלפנו כיוון ואז שמעון אמר שסיימנו אבל אני ואור לא הסכמנו אז הוא אמר לי לרדת ולסדר לנו איקס ואוקסר במרחק צעד. סידרתי איקס נמוך ואחרי 6 וחצי מטר אוקסר של מטר, התחלנו לקפוץ אני על קאיה ואור על נפו, והיה מ-ע-ו-ל-ה!!!! הגענו עד ל130!! נקי! עם קאאאאאאאאיה!! חחח והיא הלכה ממש יפה! תשאלו את אור
וגם אור וגם יפעת המליצו לי להתחרות עליה בנוסף לדיזל במטר שנה הבאה.. ואני ממש שוקלת... ולאור היה כל כך יפה עם נפו!! ברגע שהיא הבינה שהוא עובר את זה הכי טוב כשהיא עוזבת את הפה שלו היה לא מושלם! ואחרי אחת הקפיצות הכי טובות שלהם המטורף התלהב והתחיל באקים... חחחחחחחחח קיצור היה כיף ואולי יש סיכוי שיהיו לי 2 סוסים לעונה הבאה

the blader

New member
יההההההההההההההה

סתם התחשק לי לכתוב את זה!! אממ הלכתי היום לחווה די מוקדם! כבר היו שם הבנות הקטנות ועזרתי למישל לאכף את קרמבוש... וא עמית ומור הגיעו ודיברנו מלא (הודעתי לה שהיא יוצאת לחתרות והיא פשוט חטפה התמוטטות עצבים!) אז עניתי לכל שאלותיה ואז שתינו איכפנו ורכבנו ואני התחלתי עם איקס וקפצתי כמה פעמים ואז נכנסתי למכשול של 110 (קפצנו היום כבר עם המכשולים החדשים!) בגלל שזה מכשול חדש מיסי באה מעוות וקפצה גבוהה מידי אבל לונורא ואז קפצתי מכול של 90 ואחריו באתי ל110 והלך ממש טוב!!! אני ממש שמחה ממנה בובה שלי! היא רק קצת משחקת עם הפה וזה מציק אבל זה יסתדר! לא קפצתי הרבה בכלל מחר יש לי שיעור ויהיה שיעור ארוך ומייגע עם הרבה קפיצות אז היום הייתה קפיצה אחת ממש מעולה! כשנחתתי אילן ויניב צעקו יחד טווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אז ידעתי להפסיק שם! ואז עמיתי קפצה קצת עם הסוס הבובי שלה ואז אופקי באה ונועם והיה נייס ואב רכבה היה באמת יום נייס נשארתי שם עד 9 וחצי ועזרתי כי אבא שלי בא והביא כפות חדשות (עפ הקפיץ שמשתחרר כשמופעל עליו לחץ!) אז עזרתי ליניב וניקיתי תסוסים והברשתי איזה חצי שעה את אזארו המטונפי וכו נייס דיי סופשבוע הזה יש לי בית ריק אז עמית לידר ושיר באות לישון אצלי לפני תחרות :)

the blader

New member
אוווף

אח שלי התחיל לגלוש בתפוז וזה מציק להחליף כל פעם שמות סורי!

יש לי מחשב אדיוט...

לפעמים שאני עושה ריפרש לעמוד.. אז זה כותב לי כזאת הודעה שאפשר ללחוף או על: cancel או על retry ואני כל פעם לוחצת על retry בטעות ואז זה שולח שוב תהודעה האחרונה ששלחתי שבמקרה זה הקטע של: פפפ אנחנו גם יוצאים לתחרות.. אז מצטערת!!! וזה עשה לי את זה היום בבוקר וגם עכשיו..

TauraMan

New member
יאאאאאי!!1../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני וירדן יכול להיות באות לראות את התחרות!!!

היה לי שיעור רכיבה ביום שלישי!!!|בנ

היה ממש טוב! זה היה שיעור הרכיבה האחרון שלי עם המורה שלי...
אבל לא נורא
רכבתי על רוזי המהממת!
והמורה שלי רכבה על מונה החזקה!!!
אף פעם לא ראיתי אותה במנג' בגלל שהיא חזקה בריצה ולא כל כך טובה... היה ממש כיף בקיצור!!! דנה המהממת
סול ולורד החתיכים
קסם שחור המהמם!!!
גיא החמוד...
פליקה הפראית והמקסימה
ולכל הסוסים בעולם!!!!!! (נתון לשינוי...
)

צדק8

New member
בלעכסססססס

היום !
ממממ..הגעתי לאוורוה כרגיל שעה לפני כולם וניקיתי שוקתות ואז שני-ם ניקיתי את כפיר והוא היה נקי רצחחח ועמדתי והסתכלתי עליו שעות ^^ ואז ניקיתי עם ליאן את רוקי ( מתי לעזאזל ניקו אותה בזמן האחרון ???) ואיכפתי את כפיר והלכנו למגרש
ועשיתי חימום ובלע בלע בלע, דווקא הלך נייס ואז התחלנו ת'קפיצות ועשינו עוד פעם ת'איקס הבעעעע והיינו צריכים לעשות מן עיגול מעצבן כזה ולא לחתוך (משו שאני אישית כל הזמן עושה
) והיה פסדר..כפיר היה אוטומט מושלם כהרגלו אבל אני ישבתי בצורה נוראית שזה מפחיד...בכל מקרה גמרנו את זה ונעם הודיע לנו שאנחנו עושים "מסלול" של 3 מכשולים ( עד עכשיו עשינו רק שניים, וגם הם היו קרובים, היום היינו צריכים לעשות ממש סיבוב מסביב כל המנז', התרגשות
)..ו..היינו בהתחלה צריכות לעשות את זה כל אחת לבד וא כולן ביחד ושהייתי לבד הלך לי טוב אבל ברגע שהתחלתי לעשות עם כולם הסתבכתי
להרוג אותי... ועשיתי סיבוב אחד כזה ואז כשהתחלתי עוד סיבוב אחרי הקפיצה כפיר התחיל לעשות לי קפיצות וכמעט נפלתי קדימה והתחיל לעשות קאנטר לכיוון נעם
ונעם אמר לי שלא לעשות עוד פעם כי כפיר כבר פוו פוו... והיה נייס ^___^ ושי עשתה איתנו את זה והיא עשתה את זה מושלם רצח ונראה לי שהיא כמעט נרדמה באמצע
דפוקע...

היום!!

היום באתי מביצפר כמו כל יום רביעי והיה לי שיעור השלמה בכל מקרה.. אני וחברה שלי הגענו והחווה הייתה ריקה! חחחחח... לא היה אפ'חד... פסדרררר... אחרי איזה חצי שעה צביקה בא ואמר לנו להתחיל לאכף כי הסוסים מוברשים כבר.. הלכתי ליפה.. איכפתי אותה ואז הלכתי לתהילה היא הייתה מ-ל-ו-כ-ל-כ-ת! חחחח... אז הייתי צריכה להבריש אותה והיה כבר 4 אז עשיתי את זה מהר.. וזה לא ממש עזר.. לו'משנה איכפתי אותה ואז הלכנו לשנוח (לא על הדשא!!) ולחמש איכפנו ואז אכלנו טוסטים.. ויש לנו 3 סוסים חדשים בחווה!!! ואולי אני עושה פנסיון אם אמא שלי תשתכנע!! חחח... טוב נחזור לנושא... מממממ... ול-שש לא היה צריך לאכף אפ'חד אז נחנו וב-7 רכבתי על בילבי! חמוווווודה! חחח... עשינו בהתחלה טרוט משוחרר אחר כך הליכה דקה ואחר כך טרוט רגיל.. והיא ירדה למתג כל כך יפה.. חחח... ואז עשינו חצי מעגל קאנטר חצי מעגל טרוט ככה 5 סיבובים לכל צד ואאאאאאאז... קפצנו... ו... אמא שלי דיברה עם עודד על פנסיון ולחברה שלי מסכימים לעשות.. ולי.. הבעיה שאבא שלי ביוון עכשיו אזזז... הוא חוזר יום שישי ואז בטווווח הוא יסכים..
(אני מקווה!!) טובבב... ביי ביי...

Shai Felton

New member
ממש מושלם....../images/Emo74.gif

זה היה איזה 70 מה רצית שאני יעשה? בדקתי לפי החורים אבל זה נראה כמו 40...... ובאמת היה משעמם... נראה לי נעם לא ממש קלט שיש לנו תחרות השבוע ושעוד לא קפצתי שומדבר מעבר לאיזה מכשול מסכן כמ והיום
זה מעצבן.

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... היום... וסדר השבוע שלי|באג

אוקיי... אז היום היה לי שיעור בארבע וחצי אז הגעתי מהביצפר לחווה ב3 ואז ישבתי בטברנה ואכלתי עם חברה שלי... בארבע הלכתי לאכף ובארבע ועשרים כבר עליתי... היה שיעור מ-ד-ה-י-ם!!! למי שלא יודע הסוס שלי לפני שלושה שבועות מתח גיד... ומאז שהוא חזר לעבודה הוא לא משהו... כי קשה לו... בקיצור היום היה פצצה... סוף סוף התחלנו לעבוד ב-א-מ-ת!!! וגיליתי משהו! פעם הייתי רוכבת עם הידיים במקום הנכון... לצדי הצוואר של הסוס... ותמיד נורא כאבו לי הידיים... ואז לאט לאט בלי לשים
התחלתי לפתוח את הידיים לצדדים... ואני רוכבת עם ידיים פתוחות מדי... אז היום המדריכה שלי התעצבנה עליי ואמרה לי או שאני מתחילה לרכב עם ידיים במקום הנכון או שהיא לא מוכנה להדריך אותי יותר... (
אני מתה עליה
) בקיצור אז רכבתי עם ידיים במקום הנכון ומזה כאב לי... אבל זה טוב כי בטסטים (דרסאג') יורידו לי נקודות אם אני ארכב ככה... אז עדיף להתרגל מעכשיו... בקיצור עבדנו על זה: הוא אמור להיות על המתג... אבל עם מתיחת צוואר... יעני שלא יהיה מעל המתג אלא בדיוק על המתג... אז זה היה ממש קשה אבל היה פ-צ-צ-ה!!!!
איך שמחתי כשירדתי ממנו...
סדר השבוע שלי: יום שישי: אני מסיימת ב12 ואז אני ישר נוסעת לחווה... רוכבת וחוזרת הבייתה... יום שבת: אני מגיעה לחווה... רוכבת... חופפת אותו (אולי...) חופפת את ג'וליה המדהימה שלי... (כי היא נורא מתגרדת בזמן האחרון...) וחוזרת הבייתה... יום ראשון: אני מגיעה לחווה... משחררת אותו במנז' לחצי שעה... שוטפת אותו וחוזרת הבייתה... יום שני: ביום שני בגלל שזה יום כיפור אני לא יכולה להגיע לחווה גם לא אחרי שיום כיפור יוצא... אבל זה תורי להוציא את ברמון... אז ביקשתי ממישהי מהחווה (אלכס... הבעלים של הסוס "רולנדוס"... אני מתה על אלכס! היא כזאת מותק!) להוציא אותו... אז זהו.. הכל מסודר...

למעלה