בטיחות ותשתית

אולי כדאי לפנות לבעלי התפקיד

מוזרה בעיני הפניה לפורום בבעיות ספציפיות שלהן כתובת ברורה לטיפול. כל הנושאים הקשורים בבטחון ובטיחות מטופלים על ידי.ואכן פניה שנעשת אלי גרמה לערוב המשטרה בנושא המשאית.במקרה זה מכוון שהמשאית חנתה על גבול אחריות של שני גורמים שונים הופעלה משטרת בנימין והשוטר הקהילתי שלנו כמו גם משטרת מודיעין והשוטר הקהילתי של לפיד.איתן השוטר של לפיד הוא אשר הגיע לתוצאות מהירות ויעילות והמפגע הוסר.לשמחתי זו עוד דוגמא לשיתוף פעולה פורה בין הישובים. בפניה לפורום בנושאים להם אחראים בעלי תפקידים בישוב יש משום קנטרנות וחבל. מספר הטלפון הנייד שלי 054-7715572 ותושבים רבים כבר יודעים שאני זמין 24 שעות ביממה.

ninagil

New member
נושאים לדיון

רק רציתי לציין שכמעט כול הדיונים בפורום קשורים לעבודה של בעלי תפקידים. מושי דווקא מחבק את הפורום ככלי עבודה מול הדאגות של התושבים. עניינים בטחוניים הם הנושאים ההכי חשובים. שהיו פריצות אתה גם פניתה לפורום. לכן אני סבורה שאין נושא שלא מתאים. תודה על הכול.

נינה

אני רואה בפורום במה נפלאה לדיון על כל נושא ישובי ואכן גם אני מנצל במה זאת. אבל והאבל גדול,כאשר נוצרת בעיה ספציפית הדורשת טיפול מיידי של אחד מנושאי התפקידים בישוב,הטלפון עדיין הכלי המהיר והיעיל להעברת המידע לצורך טיפול מיידי. לדוגמא:הודעה בפורום על מפגע עלולה להגיע לכתובת הנכונה באיחור,דבר שימנע טיפול מיידי.כמו שלא תודיעי לי על דמות חשודה ברחוב שלך דרך הפורום(חלילה שלא תזדקן בינתיים הדמות)או לחילופין סייר שנרדם בשמירה.אם אנו רוצים ליהיות יעילים כדאי לפנות ראשית ישירות לכתובת הרלונטית,ואחר כך לקבל משוב או לפתח דיון בפורום. תודה על ההבנה ויום נפלא.

ginats

New member
מעטים מתושבי הישוב נוהגים בזהירות

הילדים יושבים במושב הקדמי ליד הנהג, או על ברכי הנהג (ומשמשים אגב כך יופי של כרית הגנה לנהג). אם הם במושב האחרוי - הם מקפצים לא חגורים. נכון, זה מבאס לחגור חגורת בטיחות למרחק נסיעה של מאתיים מטר (זה המרחק בין הדואר לבית שלי בערך), אבל עוד יותר מבאס להיות מאושפזים בטיפול נמרץ אחרי תאונה קטנה שארעה במאתיים המטרים הללו. גם במהירויות נמוכות, ילד לא חגור שעומד ומציץ בין שני הכסאות הקדמיים, יעוף ו"יישתל" בתוך השמשה הקדמית במקרה של תאונה קלה. אני יכולה לספר לכם, שבמהירות נמוכה, כאן בישוב, נכנס רכב ברכבו של אחי. הרכב היה total loss. מה היה קורה לולא היה חגור? אני יכולה לספר לכם גם, שבהיותי סטודנטית לרפואה עבדתי תקופה קצרה במיון טראומה בתה"ש. יום אחד פונו שלושה נפגעי תאונה שארעה בשכונה השקטה שליד ביה"ח. אחד מההורים שבר יד, השני שבר רגל, התינוק שהיה בסל-קל, אך לא חגור כראוי, עף ונחבט באחת השמשות. הוא הגיע ללא נשימה ודופק. הצליחו להחזיר לו דופק, הנשימו אותו, ורצו איתו למכון הסי.טי. את תמונת הסי.טי שהתקבלה לא אשכח כל ימי חיי. סלט ירקות היה מאורגן טוב יותר. חבל לאבד ילד בגלל עצלות וחוסר נוחות של חגירתו כראוי בנסיעה ביישוב או בכלל. אני מאד מקווה שלא נזדקק למקרה אמיתי לדוגמא,על מנת שכל אותם הורים מזניחים יבינו עד כמה פושעת ומסוכנת התנהגותם.
שרון

ronpel

New member
מטופל ע"י משטרת מודיעין

מאז אתמול בערב. לא ברור מי השאיר אותה שם ומאיזו סיבה.

למעלה