הפקת האח הגדול - נמאסתם

נועה21

New member
../images/Emo70.gif הפקת האח הגדול - נמאסתם ../images/Emo70.gif

העריכה המגמתית שלכם מגעילה! במשך שבוע שלם אני רואה את שפרה מתנהגת כמו בהמה, מקללת מדברת וצוחקת על אחרים אבל במי אתם בוחרים להתמקד? בעינב אומרת שוב ושוב פרידמנים. בשבוע הבא לא תהיה הדחה של הדיירים החדשים, כלומר ששוב שפרה יוסי ועינב יעמדו להדחה. לפי העריכה שלכם שפרה יוצאת מלאכית, כל הזמן צוחקת ומחבקת את כולם. אז מעניין מאוד למי יצביעו צופי ערוץ 2 שנחשפים למניפולציה שלכם! לשפרה. אבל אני יודעת למי יצביעו צופי ערוץ 20, לעינב וליוסי

נועה21

New member
האחות הקטנה זה לא ערוץ 2 שגורף 30% רייטינג

אבל לפחות שם הם עושים צדק

אכדית

New member
לא בדיוק צדק שיוסי ושיפרה ראש בראש

שיראו את הפנינים שלה והקריז שהיא נכנסה אליו בלילה.

EMC1

New member
ממה את חוששת? הצופים לא עד כדי כך מטומטמים.

עד עכשיו הצופים הוכיחו שהם יודעים היטב את מי הם רוצים להשאיר. ערוץ 2 לא במיוחד יכול להכתיב להם איך להצביע, מה עוד שלערוץ 2 יש אינטרס מובהק שהבובלינים ישארו. כדאי לזכור שלפורומים נכנסים אולי רבע אחוז מאלה שמסמסמים וגם ביניהם הרוב בכיוון של יוסי.

sushi232

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|לא יעזור להפקה-נשלח את שפרה בחזרה לי-ם

opiras

New member
בינתיים אינה מעלה לשיפרה את לחץ הדם ונצמדת

לצבר. יהיו צחוקים.

יNOT

New member
רק לתזכר את כולם שהם שותפים ל "כיס" ../images/Emo8.gif

היו על זה כבר דיונים בעבר בפורום. האם ייתכן שמה שלא מראים בתוכנית המרכזית , נעשית מעבר לסיבה של עריכה מגמתית פשוטה, אלא כניסיון ליצור תוכן נוסף לתוכנית של "האחות הקטנה" בה כן נחשפים ה"שחיתויות" ?!

ליאורי13

New member
אל תתרגשי, הפעם נוותר להם משום

שהפעם התמקדו בדיירים החדשים בעיקר אנחנו אוהבים את עינב ונעזור לה להגיע לגמר

MineraL

New member
חאלססססססססססס

הם לא מראים את שפרה כי עינב עם הדיירים החדשים היו יותר מעניינים הפעם!!! תקלטו שאף אחד לא עושה לכם דווקא

נועה21

New member
תמים מי שחושב שהפקת התוכנית לא רוצה את שפרה

כמנצחת הראשונה של האח הגדול

דורון

New member
זה פשוט לא יאומן איך בחורה כל כך שנואה עדיין

נמצאת במשחק. כל הפורומים באינטרנט מוצפים בהודעות שנאה כלפיה. בפייסבוק צצות עוד ועוד קבוצות נגדה. אבל ההפקה בשלה - שפרה מלאך. מה הם מנסים לעשות? לגרום לאנשים לשנוא אותה עוד יותר? אני לא אתפלא אם בהדחה אנשים יזרקו עליה דברים מהקהל. שלחו אותה כבר הביתה!

נועה21

New member
עזוב פורום,עזוב פייסבוק, תראה מה מדברים עליה

כל מי שאני אומרת לו את השם שפרה נחרד. אף אחד לא אוהב אותה! טוב נו חוץ מאיזה כמה יפי נפש שרואים רק ערוץ 20 ומנסים לשחק אותה אינטילגנטים.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif כשעוד היית חדש בפורום העדת על עצמך...

כ גאון מלידה אז זה דיי מובן ששאר הפורום ייראה לך כטיפש. זה בלי שום קשר לדיון שלכם, רק הכותרת שלך היא שהזכירה לי את זה

למעלה