הפקת האח הגדול - נמאסתם

אורישקי

New member
לגמרי

לא ידוע לי שגדלתי במשפחה חרדית,יש לי כלבה בשם ויק ואני בן 19 או 18.נו באמת?מעכשיו כל מי שאוהב את ש"צ הוא קרוב משפחה שלהם/חבר/איזה יפה נפש איטיליגנט.ליאורי13 את פשוט בחורה ממורמרת.

ordiki

New member
רגע, לא הבנתי

בהודעה הראשית כתבת שצופי ערוץ 20 מצביעים לעינב ויוסי ובהודעה מעלי אמרת שתומכי שפרה רואים ערוץ 20. אז או שמעריצי שפרה מצביעים לעינב ויוסי או שמשהו לא מובן.

נועה21

New member
סליחה סליחה, התכוונתי שהתומכים שלה

רואים ערוץ 2 בלבד. בערוץ 20 רואים את הפרצוף האמיתי שלה

Lomsahne

New member
מה את חשה?

אני צופה יותר ממך תהיי בטוחה ואני חולה עליה.הפרצוף האמיתי שלה מדהים היא מלכה ותאכלי ת'לב כבר.חפרת לנו במוחחחחחחחחחחחח.

Lomsahne

New member
מה אתה אומר ?

תגיד לי גם עם מי להזדהות ועם מי לא,וואלה יופי כל אחד חש פה מינימום מבקר בידיעות אחרונות.

היא הייתה אחת המתמודדות האהובות

עלי עד שבשבוע האחרון היא התחילה ממש לעצבן היא וצבר שהם מרחיקים את עצמם ומחשיבים את עצמם. אבל לצערי כמו במקרה של קדימה גם כאן התקשורת אוהבת את שפרה ואת צבר ולכן לא מראים בתוכניות בערוץ2 את כל הדיבורים הנלוזים ביניהם..

בואנה, אינה סתומה ברמות!!!!!! ../images/Emo2.gif

היא מתנהגת כמו ילדה בת 5!!!!! ממש אהבלה. יש לה ראש רק כדי להשלים את הגוף, לא יותר מזה!!

נועה, כמה שאת צודקת...הורידו לי ת'חשק לצפות

מי שמחפש אנשים משכילים ואינטלגנטים בתוכנית ריאלטי כבר מעיד על האינטלגנציה של עצמו, הרוב המוחץ של שפרה הם בני עשרה שנשבים במיצג שוא. מה שתומכי בובליל חיפשו בתוכנית ריאליתי, אנושיות, הם מצאו ובענק. רק שההפקה מנסה למשוך עוד ועוד צופים חדשים לתוכנית על חשבון אהדת שפרה, כי הם יודעים ששרופים על בובליל לא יברחו...

למעלה