ושוב: זהו לא פורום לייעוץ משפטי!

al19

New member
שלום

שלום, יש לי שאלה. אימי נולדה בבולגריה ובתור בן שלה אני יודע שאני יכול להוציא אזרחות בולגרית (ואם לא אזרחות אז לפחות דרקון) אני מאומץ אם זה משנה . ואני מדבר על ההורים המאמצים. בקשר לאבי גם הוא נולד בבולגריה אך הוא כבר לא בחיים. יש עורך דין שיוכל לעזור לי בבעיה הזאתי ? כמה דבר כזה יכול לעלות ? בתודה שי

kenss

New member
מס שבח - שאלה

שלום, קבלתי 1/3 דירה במתנה מאבא שלי לפני כשנה. גרתי בדירה לפני קבלתה כמתנה כ 6 שנים ועוד חצי שנה לאחר קבלתה כמתנה. אבא שלי קיבל את חלקו בירושה לפני כ - 15 שנה. לא מכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות וזו דירתי היחידה כנ"ל אישתי. האם אני זכאי למכור את הדירה בפטור ממש שבח (את יתרת הדירה 2/3 - קנתה אשתי ממשפחתי). אני שואל את השאלה בגלל שקבלתי במתנה. תודה תודה

הילה163

New member
אבא לשמונה צריך יעוץ דחוף בנושא מזונות

ובנוסף צריך יעוץ בתעבורה

electra3

New member
תביעת חברת היכרויות

הלכתי לחברת היכרויות. חתמתי על חוזה. ושלמתי 6353 שח בעשרה תשלומים. היה לקוח בחברה ומיד הפגישו אותו עימי. אני לא אהבתי את היחס שלהם לאחר חתימת החוזה. הם רצו שאני אתחתן סתם מישהו. אני גם שלמתי לעורך דין 250 שח בגלל שהוא היה נוכח. אני התקשרתי באותו יום עם החברה וביקשתי את הכסף שלי בחזרה. החוזה אצלם והם סרבו לתת לי עותק בגלל שיש זיופים של חוזים. האם אני יכולה לתבוע אותם ולקבל את הכסף שלי בחזרה?

../images/Emo70.gif ושוב: זהו לא פורום לייעוץ משפטי!

עצות/בקשות/שאלות בפורומים אחרים תחת "קישורים".

meir5050

New member
סרוב מעביד לשלם פיצויים

עבדתי 9 שנים בעבודה סיעודת אצל מבוגר נכדו היה האפוטרופוס וזה ששילם לי את המשכורת. לאחר מות הקשיש הנכד מסרב לשלם לי את הפיצויים כחוק. מה עלי לעשות ולמי לפנות בתודה מראש

amera

New member
לבעלי נולד פתאום ילד מאישה אחרת

אני נשואה זה 10 שנים. לפני שבועיים היה אסון בחיי. נולד לבעלי ילד מאישה אחרת. אתם יכולים לדמיין באיזה מצב נפשי אני נמצאת שאלתי - אני רוצה לתבוע את בעלי. מה החוק אומר?

למעלה