זהו אינו פורום לייעוץ משפטי!

• פותח הנושא nl78
  • פורסם בתאריך

nl78

New member
תנאי שימוש לאתר

היי, אני הונה אתר שמטרתו העיקרית היא שרותי ייעוץ לבניית פרויקטים באינטרנט. בנוסף מכיל האתר כתבות שלי וקישורים לאתרים וכתבות של אחרים. האם יש צורך לרשום תנאי שימוש באתר והאם יש הבדל בין "Terms of Use" ל "PMI Privacy Policy"? תודה

jess11

New member
הלנת שכר - עצמאים

שלום רב אני עובדת כמאפרת ובדצמבר שנה שעברה אחת המאפרות קראה לי להחליף אותה ביום צילום כי היא היתה חולה. החתמתי אותה על טופס שהיא הולכת לשלם לי את התשלום תוך חודשיים (שוטף פלוס 60). עברו כבר תשעה חודשים מאז ולא קיבלתי את הכסף. היא שלחה לי שני צ'קים על הסכום הזה אבל שניהם חזרו. בנוסף לכך היא כל הזמן מנסה להתעלם ממני ונמאס לי לרדוף אחריה. הכסף חשוב לי אך הוא לא מספיק גבוה כדי להצדיק העסקת עורך דין. כיצד אוכל להגיש נגדה תביעה בכוחות עצמי ואיך עלי לעשות זאת. תודה מראש על היעוץ

gs4ever

New member
עזרה !!!!

שלום אני צריכה לאמת חתימה מול נוטריון על הצהרה כי אני אינני בקשר אם אבי לחלוטין במשך כל חיי אני צריכה לנסח את המכתב ואני לא כל כך בטוחה איך לכתוב את המכתב האם תוכלו לעזור לי בניסוח? תודה

rotsh

New member
אמא מודאגת

שלום רב, מטרידה אותי בעיה: אני גרושה כ- 7 שנים ואם לילדים בני 13 ו- 11. במשך השנים תמיד טיפחתי את הקשר בין הילדים לאביהם ועודדתי ביקורים,גם כשעבר לעיר אחרת. לאחרונה, החליט הגרוש לעבור שוב דירה והפעם למושב הצמוד לגדר המערכת- מושב מוכה פגיעות חוזרות ונישנות מעזה , מקום רווי פצועים ואף הרוגים. אני מאוד דואגת לשלום ילדי. חוששת מאוד לשלוח אותם לשישי-שבת. האם אני יכולה לעשות משהו בנידון על פי חוק? איך אוכל לסכן כך את ילדי?? תודה מראש על התשובה.

גשי להוצאה לפועל, אינך צריכה להגיש תביעה.

בהוצל"פ יעזרו לך למלא טפסים מתאימים בתוספת אגרה שתצטרכי לשלם. (כמובן שתשלום האגרה "יפול" בסופו של דבר על החייבת).

jess11

New member
גובה האגרה

אתה יודע פחות או יותר מה גובה האגרה?

../images/Emo70.gif זהו אינו פורום לייעוץ משפטי!../images/Emo70.gif

לשאלות / הצעות / בקשות - נא פנו לפורומים אחרים תחת "קישורים".

benda2109

New member
תאונה- אשמח לחו"ד

שלום, קרתה לי תאונה עם נהג מונית. במוסך ששלח אותי הביטוח טענו שאין טעם ללכת למשפט והמליצו לי לשלם את ההשתתפות העצמית. אני לא מחפש צדק או ללכת "ראש בקיר", אבל אני מאוכזב שאני צריך להרים ידים שאני בטוח בצדקתי. בכל מקרה אולי יש חוקים או כללים שאני לא מתמצא בהם ולכן אשמח למדוע חו"ד שלכם.. התאונה התרחשה בחניה. אני הייתי במצב אלכסוני ומלפנ היהי אי תנועה שחסם אותי (כמה דקות לפני זה יצאתי מחניה ולכן אני במצב אלכסוני) - קצה החניון. הייתי בעצירה מוחלטת. מולי עמדה מונית (מדגיש עמדה). נהג המונית החליט שהוא עוקף אותי בחניה. הוא נסע ממש לאט (4-5 קמ"ש), לא העריך נכון את המרחק ושבר לי את הפנס האחורי. אני הייתי בעצירה מוחלטת והכל התרחש כ"כ לאט שלא האמנתי שהנהג ימשיך לנסוע עוד ועוד. הייתי בטוח שהוא פשוט מתקרב ויעצור בשלב מסוים. זה היה כ"כ איטי שאני זוכר שהנוסעת במושב האחורי הזהירה שהנהג מתקרב קרוב מדי. כשבאתי למוסך כאמור, האחראי שם (שיש לו אנטרס לקבל את הכסף כמה שיותר מהר) אמר שלדעתו התמונות מפילילות שנסעתי ברבס ולכן המונית נתקעה בי. אני לא מבין איך תמונות יכולות להראות שמהו שאני יודע שבוודאות לא קרה. נהג המונית טען שנכנסתי בו ברבס תוך כדי נסיעה. אבל ברור לי שהוא משקר. הבעיה שנהגי מוניות הם כמו חמולה וכבר נתקלתי במוסך בהנג מונית שאמר לי שהוא מזהה את הרכב שלי ושמע מחברים שנסעתי רברס. כולם שמעו מחברים.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות 1. האחראי במוסך טען ש2 אנשים שישבו איתי באוטו לא יכולים לשמש עדים בבית משפט כיוון שהם היו איתי ברכב ולא עדים מבחוץ ולכן המילה שלהם לא תשמע אפילו. זה נכון? 2. מה לדעתכם (באופן שטחי) הסיכוי שלי בכלל להצליח במשפט כזה? כל טיפ/עזרה/פורום נוסף שעולה בראש שלכם בו אוכל להתייעץ- אני אשמח מכעיס אותי העקרון- שבן-אדם שיודע שהוא לא נסע ברבס יצטרך כנראה להודות במשהו שהוא לא עשה, רק כיוון שהמאבק פה חסר סיכוי מול נהג המוניות והחברים שלו שישמחו להעיד דבר שקר. בכתובת המצורפת ישנן התמונות שצלמתי מהאירוע http://picasaweb.google.com/elad2109/iMNxpG# תודה מראש,

arielle1978

New member
עו"ד נוטוריון

שלום רב, בעוד חודשים אני עוברת לארה"ב, קליפורניה, ואני מעוניינת להתייעץ עם עו"ד נוטוריון לגבי כל הטפסים שצריך לתרגם, להוציא, לקבל חוות דעת... אני גרה בר"ג. האם לדעתכם יש צורך בכך ואם כן האם יש מישהו שאתם ממליצים עליו?

למעלה