זהו אינו פורום לייעוץ משפטי!

עבודה בטלסקר

שלום שמי דניאל. ואני פונה לפורום הזה אחריי שלא מצאתי תשובה באתריי האינטרנט. אני עובד בטלסקר כמו שקבר הבנתם מן הכותרת , וכשאנחנו (הסוקרים) לא עומדים בקצ של העבודה (סקרים לשעה) מעיפים אותנו הביתה. השאלה שלי היא האם זה חוקי שהם יעשו דבר כזה . בעיקר שלא חתמנו על דבר כזה בחוזה העסקה.. (היה רשום שאם לא עמדנו בקצב נקבל הזהרה ומקסימום יהיה בירור.דבר שלא קורה ליפני שמעיפים אותנו) ואם דבר זה לא חוקים יש אפשרות שתראו לי איפה יש את החוק הזה כדי שאני אוכל להראות להם נ.ב לא יודע אם זה חשוב אבל אני בן 16.2 בתודה מראש, דניאל.

דן ירדן

New member
אם גבר מצליח להוכיח שגרושתו בגדה בו,האם הוא

פטור מתשלום מזונות ?

stavit33

New member
שאלה מורכבת: פנו אליי זוג נשוי בבקשה .......

שלא יכולים להביא ילדים- היא עקרה והם שוחחו איתי שיחה מלב אל לב הם מעונינים להביא ילד ושאני ובעלה נביא אותו הילד יהיה שייך לי והם ישלמו מזונות ויהיו להם זכאות לראות ולגדל אותו . האם הם יוכלו לדרוש ולקבל אותו לחזקתם בעתיד? האם אני מסתכנת בכך?.?

ginger22

New member
סטודנטית בת22 -עזרה

שלום כיום אני סטודנטית שנה א' ( מסיימת * ) לפני שהתלתי את שנת הלימודים חתמתי בביטוח לאומי הבטחת הכנסה, כי באמת לא היו לי הכנסות וממש הייתי צריכה כסף לדברים בסיסיים בחיים. את לימודיי החלטתי להתחיל ממש ברגע האחרון. כך שחתמתי עד חודש לפני תחילת הלימודים. פתאום הם שלחו לי הודעה- ביטוח לאומי, שאני חייבת להם את כל הכסף של החודש האחרון בו חתמתי, וכי זה עקב כך ששנת לימודים אקדמאית מבחינתם, מתחילה בחודש ספטמבר, אני הבאתי להם מכתב שכתוב שחור על גבי לבן, עם חותמת מהמכללה, שאת לימודיי התחלתי בכלל החודש אוקטובר. אבל הם אומרים שבגלל שככה הם מחשיבים שנה אקדמאית ככה הם רוצים, את כל הכסף בחזרה. כל מהלך השנה עבדתי את היומיים בחודש וזו כדי לשלם להם כל חודש את הסכום הסמלי שאותו הם דורשים ובלבד שלא אצטרך לשלם להם דמי ביטוח לאומי מלאים. אין לי את הכסף הזה שהם רוצים, אני בקושי מצליחה לשרוד עם זה שיש לי. שאלתי היא: האם זה חוקי לעשות את זה?כך מבלי להתחשב בכלל מהמכתב של המכללה?! פניתי כבר לפורום ביטוח לאומי אבל אין שם תשובות ולא יודעים לתת לי את המענה הנכון. סקרתי את כל הפורום של ביטוח לאומי ואין שם חוק כזה, אני תוהה אם כדאי לי לשלם? או באמת א צודקת ואני צריכה לצאת מנגד? שוב מדובר רק על אותו החודש. אשמח לתשובות, רעיונות, הצעות, כל דבר... תודה רבה והמשך יום נעים.

תבעיה נגד חברה סלולארית

שלום לכולם, אני בטוח שאתם העו"ד שומעים את זה המון - "אני רוצה לתבוע חברה סלולארית!!" אנא מכם נסו לתת לי הכוונה, אם זה אפשרי, מה הסיכוי, ומה כדאי לדעת מראש. אני אציין שכרגע אין לי עו"ד, ויתכן כי ידרש לי בהמשך. חברה סלולארית שלא אפרסם את שמה רק נגיד שהיא מספקת שירות סלולארי לצהל, ויש להם אוקי-טוקי ולוגו מסחרי ירוק עם עיגול, עשתה טעות, טעות קטנה... ממש טעות פיצפונת. בטעות, החברה הפנתה את מספר הטלפון שלי למישהו אחר. אני -? לעולם לא ביקשתי דבר כזה. מדוע זה קרה? אין איש יודע. פשוט ומאוד, במשך 5 ימים כלללל שיחות הטלפון שלי מגיעות לפלוני אלמוני!!!! אני אציין כי אני חברה בע"מ, וכי הקו היחיד בעסק הוא קו של סלולארי. העובדים מחזיקים סלולארי, בעסק יש רק סלולארי, הפקס הוא דרך הסלולארי וכו... התנהלו כך במשך 3 שנים ללא שום בעיה כשהיינו בחברה אחרת, לפני 7 חודשים עברנו לחברה הנוכחית וכאן התחילו הצרות. לסיכום, 5 ימים השיחות בעסק מופנות לפלוני אלמוני. בחברה לא יודעים איך לטפל בבעיה. נדרשתי לצלצל אין ספור פעמים לשירות לקוחות במטרה לזרז את העיניינים. בסופו של דבר לאחר 5 ימים הבעיה נפתרה אך ברמה האישית אני מרגיש כי אני רוצה פיצוי! 1. עוגמת נפש - לך תסביר ללקוח שלך למה עונה בחורה עצבנית שנמאס לה שמבקשים אותי והיא בכלל לא יודעת מי אני. לך תסביר ללקוחות חדשים מדוע השיחה לא הגיעה אלייך. לך תנסה להסביר ללקוח מדוע הוא לא יכול לצלצל אלייך והרשימה ארוכה........ 2. במהלך החודש הנ"ל החברה החזיקה בתקציב של 170,00 ש"ח. אני יכול להציג חשבוניות או הצעות מחיר בסכום הנ"ל, כמובן אני יכול להתחים את הלקוחות על הודעה בנושא ובכך לאשר שבאמת הלקוח התכוון או באמת שילם לי סכום כזה, אולם השיבושים בהתקשרות ביננו גרמו להקטנת העסקה\ביטול\ביטול עתידי של עסקאות נוספות. אני רוצה לדרוש 10% כפיצוי מהסכום הנ"ל. כמובן שכהתחלה אכתוב מכתב בו אספר על המקרה ואציג את הפיצוי הכספי שאני דורש. איך אתם יכולים להדריך אותי להמשך? האם מישהו חושב שיש בכלל סיכוי להילחם נגד חברות סלולאר? האם יש לי כאן עילה אמיתית או שדברים כאלה לא נספרים? משהו נוסף שאתם יכולים לכוון אותי דרכו? בברכה!

BlackUnicorn

New member
חסרים המון פרטים

בגדה בו בזמן הנישואין? בזמן פרידה? איזה מזונות? אישה? ילדים? היכן נפסקו? בכל מקרה כאן זה לא המקום להתייעץ אלא יש לשם כך פורום דיני משפחה או פורום חוק ומשפט.

shno

New member
לא יענו לך כאן כי זה לא הפורום המתאים

אם היית קוראת את הודעת המנהלים של הפורום ואת ההודעה המנהלתית של הפורום, או לכל הפחות את כללי הכתיבה בפורום - היית רואה שהפורום לא נועד למתן עזרה משפטית. לא כל פורום שיש בו עו"דים אוטומטית הופך אותו לפורום עזרה משפטית. יש פורום ייעודיים - והפורום הזה אינו כזה. למעשה הודעתך צריכה הייתה להמחק - אבל זו הזדמנות בשבילי שוב להדגיש שזה איננו פורום ייעוץ מקצועי. שאלות ובעיות משפטיות יש להפנות לפורומים הרלוונטיים.

../images/Emo70.gif זהו אינו פורום לייעוץ משפטי!

לשאלות / בקשות - פנו לפורומים אחרים הנמאים ב"קישורים".

חשבון מוגבל

הבנתי שחשבון הופך למוגבל אם חזרו מעל ל- 10 שיקים תוך שנה. אם אותו השיק חוזר 10 פעמים (כלומר מי שקיבל את השיק מפקיד שוב ושוב את אותו השיק) - האם גם אז החשבון הופל למוגבל או שצריך ש- 10 שיקים שונים יחזרו?

Hamsa10

New member
דרוש עורך דין שיסכים לייצג על בסיס אחוזים.

בס"ד שלום רב. אני מתכוונת להגיש תביעה משפטית שקשורה לחוב כספי שצריך להיות מוחזר לי. לשם כך, דרוש עו"ד טוב, שיסכים לייצג אותי, כשההסכם בינינו הוא על בסיס אחוזים בלבד. אשמח לכל מי שמעוניין. אפשר לחזור אלי במסרים, ואשמח לתת שם פרטים כמו טלפון וכו'. תודה בכל אופן.

למעלה