זהו אינו פורום לייעוץ משפטי!

אנטנה סלולרית

השכן בדירה מעליי התקין אנטנות של חברת פלאפון במרפסת שלו בדיוק מעל חדר הילדים שלי יש אישור של הגנת הסביבה וכולם מנסים להרגיע אותי שלישון מתחת לאנטנה זה לא מסוכן מה אני יכול לעשות כנגד

אסטרלו

New member
שלום, שאלה בבקשה

ביום ג' שעבר היה לנו דיון והשופטת הודיעה שינתן פס"ד. כמה זמן זה יש לבית המשפט? האם יש מקסימום, נניח 30 יום 60 יום? תודה

צביקה337

New member
שלום רב. חוזה מכירת דירה

שלום, רכשתי דירה וכעת אני רוצה למכור. מישהו/י יכול לומר לי כמה שכר טירחה של עו"ד עבור עריכת החוזה? תודה רבה ושבת שלום. צביקה

צבריקו

New member
ויתור על זכויות בגג משותף

יש לי דירה מתחת לגג בבניין משותף (3 כניסות) רוב הדיירים גרים בשכ''ד. לבעלי הדירות אין ממש עיניין לשפץ את הגג.מכיוון שהגיעה הזמן לתיקון יסודי של הגג אני היחידי שחפץ בו. אני אפילו רוצה לעשות את השיפוץ על חשבוני. יעצו לי לשלוח מכתב דרך עו''ד עם הצעות מחיר לבעלי הדירות,לבקש אתחלקם בהוצאות השיפוץ, או להציע להם לוותר על הזכות שלהם בחלקם בגג. כך שיעבור הגג לרשותי כחוק אוכל לתקנו כירצוני. ואני שואל: הם אפשרי לשלוח מכתבים רשומים לבעלי הדירות ובו בקשה להעביר את הגג לרשותי. ותוך 30 ימים אם אין התנגדות בכתב.אראה זאת כהסכמה? הם זה אפשרי לפי החוק?

pondos

New member
שאלה דחופה לעו"ד

הזמנתי חימום מרכזי לבית, אשר נמצא עדיין בשלבי בניה. לפני מספר ימים התברר לי כי בעת חתימה על ההזמנה קיבלתי מידע מוטע. התברר כי מלבד תשלום עבור המערכת והתקנתה, אני אמור לשלם גם לקבלן שבונה את הבית, סכום מכובד מאוד. כאשר נודע לי על כך, שלחתי פקס לחברה עם הודעה על הביטול ההזמנה, כאשר את האישור על הביטול ביקשתי להעביר בפקס באותו יום. שאלות: 1. מה הצד הבא שאני אמור לעשות? 2. האם לפי החוק, אוכל לבטל את התשלום הבא (צ'ק), לאחר שכבר נשלחה על ידי הודעה על הביטול, או אני ח י י ב לחכות לאישור בכתב (התשלומים יורדים כל 10 לחודש ולדעתי הם ינסו למשוך אותי עד אז) אודה לתשובתכם!

../images/Emo70.gifזהו אינו פורום לייעוץ משפטי!

לשאלות/בקשות/המלצות - ניתן לפנות לפורומים אחרים תחת "קישורים".

pondos

New member
מבחינת חוקיות

האם לפי החוק, ניתן לבטל צ'ק, אשר הודעה על ביטול העיסקה נשלחה כבר לבית עסק? תודה!

michael48

New member
בטל את השיקים ועכשיו

קרא מאמר מעניין בנושא http://ganonlaw.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

למעלה