תה לנצח! אני שונאת קפה שנות ה-60 או שנות ה-70? [סורי, אין לי שאלות יותר טובות O:]
P PUMPKIN juice New member 8/8/10 #41 תה לנצח! אני שונאת קפה שנות ה-60 או שנות ה-70? [סורי, אין לי שאלות יותר טובות O:]
B Because Of May New member 8/8/10 #42 סבנטיז, אול דה וואי ../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif סנטר או עזריאלי?
S SuperUkeChan New member 8/8/10 #43 ../images/Emo121.gifסנטר!!! יותר קרוב [אלי], יותר מעניין... השומרים יותר נחמדים._." יש איפה לשבת. בעזריאלי בתאכלס אין כלווווווווווום. >< אמ. משחקי מחשב או פלייסטיישן? O_ם [לא משחקת כלכך במשחקי מחשב ואין לי פלייסטיישן, אבל ברמת העיקרון]
../images/Emo121.gifסנטר!!! יותר קרוב [אלי], יותר מעניין... השומרים יותר נחמדים._." יש איפה לשבת. בעזריאלי בתאכלס אין כלווווווווווום. >< אמ. משחקי מחשב או פלייסטיישן? O_ם [לא משחקת כלכך במשחקי מחשב ואין לי פלייסטיישן, אבל ברמת העיקרון]
N NoAmItA ChAn New member 8/8/10 #44 משחקי מחשבבבב יחי ג'אז ג'קראביט וזומה! אייפוד - נאנו, קלאסי או טאץ'?
S SuperUkeChan New member 9/8/10 #45 ../images/Emo121.gifקלאסי. ../images/Emo23.gif אני משוחדת בגלל רגי, נו. >: הבייבי שלי. אהה... לק או אודם? [O_ם]
../images/Emo121.gifקלאסי. ../images/Emo23.gif אני משוחדת בגלל רגי, נו. >: הבייבי שלי. אהה... לק או אודם? [O_ם]
T TicketToRide New member 9/8/10 #46 בגלל שאין לי אומץ ללכת עם אודם../images/Emo129.gif למרות שזה נורא יפה .. אז לק . השרדות או צחוק מעבודה ? (זה מה שיש עכשיו בטלויזהיה פשוט )
בגלל שאין לי אומץ ללכת עם אודם../images/Emo129.gif למרות שזה נורא יפה .. אז לק . השרדות או צחוק מעבודה ? (זה מה שיש עכשיו בטלויזהיה פשוט )
T TicketToRide New member 9/8/10 #48 אסי כהן ! ../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif ספר שנכתב בעברית או מתורגם ? ( )