blck angel1
New member
../images/Emo70.gifעוד כתבה מאת אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif
והפעם תחקיר מעמיק על נפשם של הדמויות שלנו, או שלא... עוד כתבה שרוטה ובדויה מסדרת הכתבות של נועם ארטיק מסטיק שוקולד בננה בע"מ , קריאה נעימה
אז מה באמתאנחנו יודעים על נפש של הדמויות שלנו?
במשך כל ה60+ פרקים שראינו, התלוונו לרוב מהלך חייהם של הגיבורים שלנו, התייחדנו איתם, הרגשנו קורבים עליהם, מבינים אותם ואפילו גם מקנאים בהם ומנסים לאנוס חלק מהדמויות *מסתירה ראיות לאונס של ססשאסי מכל בנות הפורום* אבל האם באמת חשבנו מה הולך בנפשם של גיבורנו? האם ההתנהגות של ססשאמרו ושל אינויאשה באה לידי ביטוי רק בגלל שהם באים מבית הרוס
הצטרפו אלינו לתחקיר מעמיק ...או שלא.. כנסו לראש המעובת שלי לרגע ^^;;; קריאה נעימה...
אחים או לא אחים.. זאת השאלה ...
אנו הצופים נוכחנו לדעת שאינויאשה וססשאמרו הם אחים מאותו אב..ואתם בטח שואלי.. מה אם האם? טוב ובכן אבא של האחים האהובים והמוכרים שנו ניהל רומן!! רומן כפול!! ואני נועם רזיאל ז'קט.. שואלת ... האם זה מה שגרם לאחים שגדלו מבית מצוקה שהאבא ניהל רומן כפול ...גרם לשנאת האחים הזאת? ומה עומד מאוחרי התנהגות לא מוסרית מצד האבא?האם הוא לא חשב רגע על בניו? האם הוא לא ידע או לא הרגיש שהוא יכול לגרום לשנאת אחים שכזו? אני נועם רזיאל ז'קט , רצתי עצתי לראיין את האחים ואתהאב המנובל
הינה הראיון המלא ...בשבילכם אהובי
אני : שלום לכם סססאשי *אונסת אותו לשניה* , אינויאשה *גם אותו* ומר אבא ... כולם: היי אני: ססשסי איך זה לחיות ככה שאתה יודע שאחיך הוא רק חצי מדמך..? ססשסי: זה קשה אבל מגברים, צריך להמשיך ... אנחנו בסט של אינויאשה מאוד אוהבים אחד אתהשני , אבל עדיין זה קורע את ליבי שאחי הוא רק חצי ממני .. אבי לפני כמה שנים נסע לטיול בהודו וחתך לעירק ושם בגש את אמו של אינויאשה, שבנתיים אני ואמי במיתון שהיה קיים באותה תקופה ניקינו פרוות בבון לבנה שהייתה מאוד אופנתית אז.. אינויאשה: אני חייב להודות , שמה שאבי עשה היה לא מוסרי... איך יכול להיות שהוא הפסיד את ההזדמנות שאני יהיה שד מלא!? אבא: ... מה יש לי חולשה לעירקיות!!! נועם: *נופלת* אני עירקית... אבא: את חצי.. אני אוהב אותן שלמות.. ככה וול דון... נועם: .____.;;;; , טוב אינויאשה .. ספר לי על הילדות שלך? אינוי: זאת הייתה ילדות קשה.. קרוע בין שתי עולמות.. האחד עולם בני האדם לעולם השדים , העולם השני. שניהם לא קיבלואותו ,אז הלכתי לחפש את עצמי בירושלים ומצאתי דת חדשה , וחזרתי בתשובה!!! *מוציא תנ"ך ומתחיל לקרוא" נועם: .________________________.;;;;;; ססשאמרו , יש משהו שאתה רוצה ומר לצופים שלנו? ססשסי: אני שקסי!! נועם.: עוד משהו??? ססשאמרו: אני מעריץמושבע של בנות הפאוור פאף גירלז!! נועם: טוב עד כאן .. להבא אנחנו נבדוק את נפשם שלקוגמה וקיקיו שקרועות בין שי עולמות... עד כאן.. נועם רזיאל ג'קט!!
והפעם תחקיר מעמיק על נפשם של הדמויות שלנו, או שלא... עוד כתבה שרוטה ובדויה מסדרת הכתבות של נועם ארטיק מסטיק שוקולד בננה בע"מ , קריאה נעימה