עוד כתבה מאת אני

בפרץ של שגעון: כתבה מאת אני

הפעם הפיצול-פסיכולוג (או פיצול פסיכי, הם ממש דומים) השתלט עלי, אז כתבתי כתבה שעוסקת בניתוח פסיכולוגי (או פסיכי, אין הרבה הבדל) של כל דמות מאינויאשה נתחיל עם מירוקו: והסיבות שגרמו לו להיות חרמן חסר מעצורים אחרי שדאגדתי שהמטופל יקשר היטב לספה, נגד נשנושי תחת אקראיים ובקשות מגונות התחלתי בטיפול. ניצן-פסוכלוגית: נתחיל לנתח את ההתנהגות שלך, נתחיל עם הפעם הראשונה שביקשת מבחורה ללדת את בינך מירוקו: אם..... זה היה בערך לפני... חמש שנים? ניצן: *מתפלצת* ביקשת מבחורה ילד כשהיית בן 15?!!!!! מירוקו: מה רע?! תמיד הייתי בוגר לגילי. ניצן: עכשיו ננסה את תרגיל חזרה לעבר, אל הזיכרון הראשון שלך, מהו? מירוקו: אני בן 4.... מנשנש תחת של ילדה בארגז חול, וחוטף את הכאפה הראשונה שלי.....אני זוכר מצויין... ניצן:*קוטעת אותו* אני מעדיפה לא לשמוע עוד, זה הספיק לי, תודה. *מגרשת אותו החוצה כם מקל כדי שלא ינשנש לי את התחת בידיו השמורות לנעם* אחרי הערכות מרובות, ניסיתי לבדוק את הנסיבות שיצרו אישיות כה מוזרה, חרמן שרוצה ילדים. חוץ מטראומת הקאזאנה, שהיא תרוץ לתת מודע, נראה כי זה פשוט תעלומה מוחלטת. ובזאת קבעתי, כי במקרה ומירוקו אונס מישהי, הוא יכול לקבל פטור מאשמה בטענת אי שפיות, ולבלות את שארית חייו במוסד סגור, בחברתן הידידותית אך השקטה של בובות- מתנפחות.

blck angel1

New member
אין פה תחרות! אני כותבת בשיעור פיזי

קה! נה נה בננה! זה יותר משעמם!

Fay Wood

New member
XDDDDDDDDDD ../images/Emo168.gif

מירוקו מנשנש תחת מגיל 4... זה היה צפוי... XDDD

blck angel1

New member
../images/Emo70.gif עוד כתבה מסדרת הכתבות שלי ../images/Emo70.gif

קוראים יקרים שלי , אני נועם רזיאל ז'קט הולכת לחקות את מעמקי נפשם של הדמויות שלנו , אני נועם רזיאל ז'קט עם הומור של בגט ושכל חלול של פרקט.. מוציאה שלל כתבות מטעם " ארטיק מסטיק שוקולד בננה בע"מ "!! והפעם אנחנו נחדור לתוך ילדותם המוכה , הקשה והכייפית אחרי גרירה מאחורי תחת שקסי של ססשאסי ושל אינו..קבלו אותם במכות...סליחה... במחיאות כפיים ... את רין ושיפו!!
קצת רקע
רין- רין היא ילדה בת 10 שהוציאה רישיון נהיגה לאופנוע , דרסה קרפד אלמוני המחזיק שרביט , הוא מובא למנוחות היום. קיבלה דו"ח תנועה וגרה עם ססשאמרו . שיפו- שיפו הוא שד נרקומן בגלל אינויאשה שבנתיים חזר בתשובה . שיפו הוא שד צימחוני שאוהב לאכול עלים בעלי 3 אצבעות..ניראה לאחרונה בחברתה של קיקיו בסיבוב הופעות בהודו . שיפו ורין הם ילדים יתומים מאם ומאב , נאספו על ידי אחים מוכים ומכים וככה הם חיים את חייהם .. משרדי הממשלה מוחים, חברי הפורום בוכים ואני נועם רזיאל ז'קט יוצאת לראיין את השניים לפני העברתם למוסד סגור על שם " אורן די פנתר משוגעים בע"מ" אני: רין , שיפו איך אתם יכולים לחיות ככה ? שיפו: איך? אני: ככה רין: איך? אני: לא משנה, -.-;; ספרו לנו על החיים שלכם , שיפו נתחיל איתך , איך זה לגור עם אינויאשה? שיפו: לפני שהוא חזר בתשובה הוא היה מציק לי, מכה אותי , יורד עליי...ובגלל זה ירדתי לתירוש סמים ... זה היה נורא ..רק רציתי לשחק והוא הרביץ לי.. אני: רין? רין: ססשסי לא נתן לי לדבר , קידר אותי כמו בייצת קינדר והכריח אותי לעשות מטבחים!! אני: *מתקשרת למשרד הרווחה* מה למדתם מהם? שיפו: *מתחיל לרקוד ריקוד דוסי * הבה נגרילה הבה נרגילה!!! רין: *מתחפשת לשלגיה* אני מנקה מטבחים ושותקת אני: ובכן אתם מתרגשיפ ללכת למוסד על שם " אורן די פנתר משוגעים בע"מ" ? רין: בטח בטח!! למדנו אפילו את הימנון!! *רוקדת כמו שין צ'אן* " אני די די די פנתר אני וה די!!* שיפו: *מעשן סיגר* אני: שיפו מה עשית בהודו עם קיקיו? שיפו: מסע הופעות.. זה היה הזוי... אני: אולי בגלל הסמים? שיפו: לא.. תמיד ראיתי כפול... שני קיקיו .. שני קוגמה ... רין: ממשיכה לשתוק ולנקות* אני: טוב עד כאן .. אני נועם רזיאל ז'קט...בגט... משדרת לכם ^^

De-Panther

New member
אבוי אבוי אבוי אבוי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באמת אבוי הכל טוף??

Fay Wood

New member
XDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo168.gif

טחחחחח!!!!!!!! יו אני נקרעת!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD יוו אלוהים אני לא מצליחה להפסיק לצחוק.... XDDDDD כואבת לי הבטן!!!
XDDDDDDD "המוסד הסגור על שם 'אורן די פנתר משוגעים בע"מ'" XDDDDDDDDDDD שיפו מעשן סמים ביחד עם קיקיו XDD אני בהחלט יכולה לראות את זהה!!!

metuka15

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

קראתי את 3 הכתבות..אוי גאד זה היה מעולה..אני מתחילה להתמכר! שיפו,תעביר את הנרגילה

YuviChan

New member
למה את צוחקת על סאשי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

למעלה