עידכונים

simpsonit

New member
חחח הארי חושק בדאגי..

אוקיי מי לא חושק בדאגי???!!!! אמממ לא הבנתי מה הקטע עם הכובעים האלה... גם לדני יש.. ותאמת זה יפההההההה

לושהה

New member
זה מהמםם!

מלא ילדים אצלנו בבצפר הולכים על זה
ותודה אלה!!

sap sapir

New member
וואי איזה מתוקי הארי

ממש יפה לו הכובע הזה
תודה אלושש

חח תודה אלה

תמונות יפות איזה חמוןד הארי עם התמונות בדיוק שראיתי ת'תמונה הראשונה אמרתי שזה הכובע של דני גנב שכמותו:)

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא ממש שמתי לב לכובע.שמתי לב שיש כובע..לא שמתי לב אם הוא של דני או לא. בכל מקרה...אמרתי פעם..ושוב פעם..אני מתחילה לחשוש מהצורך של הארי לגעת בדאגי כל הזמן=|

Hip Hop star

New member
טעות../images/Emo122.gif

דאגי והארי זוג בסתר לא סתר
דני סתם בפיצול אישיות ולא החליט מה הוא..נראה לי הוא אוהב גם בנים וגם בנות

חחחחחחח....

הייתי רוצה להיתחלף עם הארי.. או עם דאגי.. דני דני דני דני שובבני דני דנ דני דני בלאגני... דני דני דני דני מה יהיה איתך דני.. ורק טום בסדר.... כפרעליו..

Hip Hop star

New member
הוא עם ג'יוואנה../images/Emo99.gif

אוי,את באה לראות איתי באמת את דני ששובבני? בכיתה ז' השכבה שלי הלכה להצגה על השואה,ומי ששיחק את תפקיד הסבא של הילד שם,הוא דיבב את השכן המעצבן של נאדי שובבני

sharon5592

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

גם לדעתי מתפתח משהו בין הארי לדאגי
או...שכבר התפתח

m i c k e y 15

New member
אחח

ככה זה תמיד עם להקות בנים..חשים את הצורך לנשק את החברים ללהקה..חחח וזה הכל בצחוקקק (לפחות אני מקווה)

bar jones

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

זה כל כך עושה לי את זה שהם ככה!

למעלה