מאיפה הביטחון?? למה הוא לא ייצא אצלנו?
H Hip Hop star New member 24/3/06 #26 לא יודעת היה כתוב באתר ששכחתי את השם שלו עכשיו נו...ה-MID הזה..יש רשימה של הארצות שהוא יוצא,וישראל לא מוזכרת
לא יודעת היה כתוב באתר ששכחתי את השם שלו עכשיו נו...ה-MID הזה..יש רשימה של הארצות שהוא יוצא,וישראל לא מוזכרת
D DesertRose7 New member 24/3/06 #29 ../images/Emo45.gifIMDB בנתיים.. אני חושבת שמה שיקבע אם זה יצא פה לאקרנים או לא זה הכמות הצלחה ומכירות של הסרט בארה"ב. עד אז אין על מה לדבר בכלל.
../images/Emo45.gifIMDB בנתיים.. אני חושבת שמה שיקבע אם זה יצא פה לאקרנים או לא זה הכמות הצלחה ומכירות של הסרט בארה"ב. עד אז אין על מה לדבר בכלל.
א אלה בלה New member 25/3/06 #35 חחח מדובר בלינדזי לוהן.. כל הסרטים שלה תמיד מגיעים לישראל ומצליחים בחול חח טפו טפו בלי עין הרע!
H Hip Hop star New member 25/3/06 #37 נכון שמגיעים../images/Emo9.gif אבל לא תמיד לקולנוע,ישר לדיוידי נקווה שגם זה
M m i c k e y 15 New member 24/3/06 #23 אלהההה תודהההה מאמייי אאאאאא איזה תמונהההה אני מתהההההההה תמונה שקסית ביותר שלוווו רצחת אותי עכשיווווווווו וממתי זה?? השיער שלו עדיין חום..חח
אלהההה תודהההה מאמייי אאאאאא איזה תמונהההה אני מתהההההההה תמונה שקסית ביותר שלוווו רצחת אותי עכשיווווווווו וממתי זה?? השיער שלו עדיין חום..חח
M m i c k e y 15 New member 24/3/06 #25 היי למה שפתחתי את התמונה יש למטה אפור כזה וגם בכל השאר..כאילו זה לא נגמר להעלות אבל זה כן
H Hip Hop star New member 24/3/06 #28 האשמת אותי ברצח?!../images/Emo2.gif התמונות מהסרט,וזה צולם שנה שעברה