קוויז-האם אתם דומים לאחיככם?

blck angel1

New member
../images/Emo70.gifקוויז-האם אתם דומים לאחיככם?../images/Emo70.gif

טוב שוב אני ^-^ כן כן... הקרצייה הזאתי.. שכל הזמן מרביצה לאחים שלה כדי שיתנו לה כבוד!! אז יש לי קוויז חדש.. מקווה שאני לא מציקה לכם אם זה! יש לי מלא רעיונות *-* יו.. אז נתחיל? נתחיל
האם אי פעם התבלבלו בניכם?
תמיד! מעצבן!
פעם ב...
לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית!
כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים
אחר..
האם צבע העניים שלכם דומה?
לא.
כן.
מזכיר.
לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית.
אחר..
האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה?
כן
לא
יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם
אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם.
אחר
האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית?
לא קרה
אולי.. לא זכור לי.
יצא פעם פעמיים..וזהו
הרבה! זה הופך להיות מצחיק..
אחר.
האם דעותיכם הפולטיות דמות?
דומות
שונות
אין לי דעה פוליטית, לאחי כן
יש לי דעה פוליטית, לאחי אין
אין לנו דעות
אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות.
אחר
האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך?
כן
לא
בחלקם
אחר
האם טעם המוזיקה של שניכם דומה?
כן
לא
בחלקו
אחר
האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות?
לא
כן
לפעמים
אחר
האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך?
לא אמרו לי.. רק לו
לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה.
כן
לפעמים
אחר
האם אתם..?
תאומים/שלישיה/וכו'
גדול מאחיך
קטן מאחיך
באמצע תהנו
** חשוב.. קוויז זה רשום ברובו בלשון זכר.. זה גם לנשים ^-^

blck angel1

New member
אני לעצמי XD

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית!
אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה? לא.
כן. מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם.
אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי.
יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר- פעם היה - עד שאחי שינה דעה בגלל המפלצת הזאת!!
האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא
בחלקם אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא כן לפעמים
אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים
אחר האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
באמצע

blck angel1

New member
אני לעצמי XD

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית!
אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה? לא.
כן. מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם.
אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי.
יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר- פעם היה - עד שאחי שינה דעה בגלל המפלצת הזאת!!
האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא
בחלקם אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים
אחר האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
באמצע

Kouga

New member
מיאוווו (שובלאקשורהלפורום)

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר..לא זכור לי אולי פעם ב...ולרוב מתבלבלים בשמות. האם צבע העניים שלכם דומה? לא. כן.
מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא
יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי.
יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות (פולטיות...)
אנחנו לא בגיל לדעות פולטיות. אחר האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא בחלקם
אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה.
כן לפעמים אחר האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
באמצע

Kouga

New member
*

אחר..לא זכור לי אולי פעם ב...ולרוב מתבלבלים בשמות.

טוב נו... נענה ../images/Emo3.gif

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר.. - התשובה שלי: לא התבלבלו כי הגילאים שלנו די רחוקים אחד מהשני, אבל תמיד קוראים לי X הקטנה, כי דומה לאחותי. האם צבע העניים שלכם דומה? לא. כן. ----) חום לכולנו
מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא-----) הגילאים ממש לא קרובים ולא נראה לי שיש לאחותי אותו הטעם כמו שלי. יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה-----) לא קרה מעולם אולי.. לא זכור לי. יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן
יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא בחלקם
אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים אחר- לא ממש האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך----) אני הכי קטנה באמצע

jKiTTiE

New member
=]

האם אי פעם התבלבלו בניכם? אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה? כן. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? אחר היא קטנה ממני בשנתיים...בינתיים אין מצב האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. האם דעותיכם הפולטיות דמות? אין לי דעה פוליטית, לאחי כן האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? אחר עם אח שלי כה עם אחותי לא האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? אחר- אחרי שהיא שומעת את מה שאני שומעת היא פתאום אוהבת את זה בעע האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו האם אתם..? גדול מאחיך

E y e s

New member
עונה!

האם התבלבלו? כשמדובר באח ואחות, במיוחד שהאח גדול בשנתיים וב20 סנטימטר, אז לא, לא התבלבלו אף פעם :) אותו צבע עיניים יש לנו בדיוק לא יצא לנו להתאהב באותה בחורה
(אולי קשור לעובדה שאני בת והוא בן) לגבי דעות וטעם במוזיקה וכו', אז אנחנו לא זהים לחלוטין, אבל לפעמים אנחנו משפיעים אחד על השני. לדוגמא, אם אח שלי אוהב מוסיקה כלשהי ושומע אותה הרבה, יכול להיות שגם אני אתחיל לאהוב וההיפך..

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב...
לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה? לא. כן.
מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא
יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי. יצא פעם פעמיים..וזהו
הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן
יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא בחלקם
אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן
לא בחלקו אחר האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא כן לפעמים
אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה.
כן לפעמים אחר האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
באמצע

eris1515

New member
עונה מהר-חייבת לעוף לגןן(התנדבות)

*האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב...
מתבלבלים ביני לבין אחותי....
לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר.. *האם צבע העניים שלכם דומה? לא. כן.
לכולם שחוררררר מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. *האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא
יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי. יצא פעם פעמיים..וזהו
הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין
אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעות פולטיות. אחר *האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא בחלקם
אחר *האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר *האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא כן לפעמים אחר
לא יודעץ
*האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו
*משוויצה* לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים אחר *האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך באמצע
-אני אח שלי אחותי ואחותי הקטנה

eris1515

New member
ווהווו אחותתתתתתייייי../images/Emo65.gif

אגב-שלחתי לך מסר אתמול קיבלת?

MichelleLev

New member
אני

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! והם תמיד קוראים לי "ברוך" בגלל אחי *בוכה* האם צבע העניים שלכם דומה? מזכיר. קצת.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? די אחר... כי אנ'לא יודעת אם אחותי נדלקה עליו גם :p בהתישב שהוא היה בשכבה שלה ולא שלי? :( האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? אולי.. לא זכור לי. האם דעותיכם הפולטיות דמות? שונות. אני היחידה נגד ההתנתקות במשפחה *בוכה שוב* האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? ממש לא... הם שונאים מה שאני עושה. האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? בחלקו.. היהודים שנינו אוהבים D= האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? ממש לא.
האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? ךלא אמרו לי אף פעם... ויש לי תשובות קיטשיות אם הן יאמרו XD האם אתם..? קטנה מכולם

למעלה