קוויז-האם אתם דומים לאחיככם?

blck angel1

New member
גם אני נגד התנתקות ^_^

אל תבכי ;-; את לא לבד.. יש מלא קיפות שקסעות רצות עם סרטים כתומים.. X:

eris1515

New member
גם אני נגד ההתנתקותתתתתת../images/Emo4.gif

עכשיו שמעתי שרוצים לעשות התנתקות שניהההההה

mישמישית

New member
שלי

זה שלי ::::::::
האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! האם צבע העניים שלכם דומה? כן. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? לא האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? אולי.. לא זכור לי. אנחנו לא בגיל לדעות פולטיות. האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? בחלקם האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? אחר - אח שלי לא שומע כל כך מוזיקה האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לפעמים האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? אחר - לא זוכרת האם אתם..? גדול מאחיך

lolypop12

New member
עונה::

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר..
רק ביני לבין אחותי האמצעית אבל לא הגדולה...... האם צבע העניים שלכם דומה? לא.
כן. מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא
יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה אולי.. לא זכור לי.
יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות
שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא בחלקם
אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא כן
לפעמים אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים אחר- לא, אף פעם
האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
(משתי אחיותי) באמצע

harar8

New member
אני

האם אי פעם התבלבלו בניכם? תמיד! מעצבן! פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית!
כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה? לא. כן.
מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר
האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? לא קרה
אולי.. לא זכור לי. יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומותשונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות
אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן לא
בחלקם אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן לא בחלקו
אחר האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות? לא
כן לפעמים אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים
אחר האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך באמצע

יאללה עונה ../images/Emo13.gif

האם אי פעם התבלבלו בניכם?
תמיד! מעצבן!- רק בשמות משום מה למרות שאני ואחותי ממש לא דומות אחת לשניה פעם ב... לא. אנחנו אחים לא דומים חיצונית! כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים אחר.. האם צבע העניים שלכם דומה?
לא.-אני הכבשה השחורה בבית-בלונדינית עם עיניים ירוקות כולם יצאו שחורים כן. מזכיר. לפעמים הצבע דומה-עניי זיקית. אחר.. האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה? כן לא יש מצב בעתיד..יש לנו את אותו הטעם
אין מצב בעתיד ..אין לנו את אותו הטעם. אחר האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית?
לא קרה אולי.. לא זכור לי. יצא פעם פעמיים..וזהו הרבה! זה הופך להיות מצחיק.. אחר. האם דעותיכם הפולטיות דמות? דומות שונות אין לי דעה פוליטית, לאחי כן יש לי דעה פוליטית, לאחי אין אין לנו דעות אנחנו לא בגיל לדעןת פולטיות. אחר -אין לי מושג,האמת שלא התעניינתי בזה האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך? כן
לא בחלקם אחר האם טעם המוזיקה של שניכם דומה? כן
לא בחלקו אחר האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות?
לא- ממש ממש לא כן לפעמים אחר האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לו לא, שנינו מתנהגים אותו דבר.. לטוב או לרעה. כן לפעמים
אחר- לא שזכור לי האם אתם..? תאומים/שלישיה/וכו' גדול מאחיך קטן מאחיך
באמצע- אחות גדולה ואח קטן -לא בהפרש גדול

sivanshain

New member
חולת קוויזים!!!

האם אי פעם התבלבלו בניכם? כן, אבל רק בשמות, השמות שלנו דומים האם צבע העניים שלכם דומה? כל כך לא... האם התאהבתם אי פעם באותו/ה הבחור/ה?לא- אם כן היא אף פעם לא אמרה לי.. האם אתם אומרים הרבה את אותה המילה בו זמנית? אולי.. לא זכור לי. האם דעותיכם הפולטיות דמות?אחר. לא מדברים על זה יותר מידי בבית,ואין לי מושג מה הדעות שלה אני עוד לא גיבשתי דעה מוצקה... האם התחבבים שלך הם כמו של אחיך?בחלקם, פעם היו יותר... האם טעם המוזיקה של שניכם דומה?בחלקו האם תנועות הגוף/שפת גוף שלכם דומות?לפעמים אני מניחה... האם אי פעם אמרו לך להתנהג כמו אחיך? לא אמרו לי.. רק לה, ובעיקר בקטע של לימודים וכאלה... האם אתם..? גדולה מאחותי. אוי זה היה כייף! אני ממש אוהבת את הפורום הזה.!

למעלה