שירשור הכרות?

Charmed Gal

New member
מה?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

קצת פירסומת אישית מפריעה לך?
אגב, שמתם לב כמה אני מכור לשימוש ב"
"?

HuGo Hell

New member
מי דבר על זה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

התכוונתי שהגיע הזמן באמת שתראה את הסדרה.

Charmed Gal

New member
אה.../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

צודק.
זה לא שלא רציתי, אתה יודע, אני פשוט לא מסוגל להוריד יותר. יש לי כרגע ג'יגה וחצי פנוי ומיליון סדרות על הכונן. לא כולנו טחונים שקונים כל יום חבילה של 100 דיסקים, או יותר פשוט, קונים די וי די של כל סידרה שראינו פרק אחד שלה.

HuGo Hell

New member
100 דיסקים? XD ../images/Emo1.gif

קופסא של 50 דיסקים שחצי ריקה כבר מעל חצי שנה אצלי ולא השתמשתי בה כי אני מוחק פרקים. אני רואה ומוחק, חוץ מדד לייק מי שצרבתי את העונה השנייה.

ואני ../images/Emo13.gif

# שם: אומה. # גיל: 18 # פורומים אחרים שאני גולש בהם: תשוקות (טיפשי טיפשי, אבל ממכר), ורוניקה מארס, טלוויזיה, וכל מיני פורומי מד"ב שלא בתפוז. # סדרות נוספות שאני צופה בהם: תשוקות, ורוניקה מארס, CSI, חוק וסדר, פארסקייפ
. # הגעתי לסדרה כך: שמעתי עליה הרבה. שהיא הגיעה לארץ, החלטתי לצפות בה

IkMfNiY

New member
אני P:

# שם: יעל # גיל: כמעט 17 # פורומים אחרים שאני גולש בהם: יוני בלוך, רוק ישראלי, ערוץ 24, משינה, וכנראה שבפורומים של הסדרות החדשות בערוץ P: # סדרות נוספות שאני צופה בהם: כל מיני P: # הגעתי לסדרה כך: שמעתי עליה ברייטינג, ואז הערוץ עלה, אז התחלתי לראות אותה P: # מקום מגורים (לא חובה אם לא רוצים ): חיפה יעל

Smash my face

New member
ME ME MEEE

הלו הלווו
כתבתי פה בהתחלה אבל מאז עקבותיי נעלו חחחח.. i'm back
-שם הגר -גיל: 16 וחצי -מקום מגורים: באר שבע -פורומים: אין ממש.. אני לא כותבת באף פורום בעיקביות. -סדרות נוספות: באפי
, בנות גילמור, יש גם את ג'ק ובובי, ישנן בנות
, הממ.. ורונקה מארס גם נחמד, DLM כמובן חעחע ויש מלאא! לא זוכרת כבר.. -הגעתי לסדרה כך: ידעתי עליה עוד לפני שהיא יצאה.. בגלל האהבה שלי לאלן מוט' ואז יישר שהייתה לי דרך להוריד התחלתי.. ומהפרק הראשון נידלקתי! סידרה מעולה, ללא ספק. - מוסיקה: חעחע הוספתי מעצמי! הממ.. ק'ס צויס,מאזי סטאר, אלטרניטיבי בעיקר.. וזייהו

Xsposed

New member
אני אני אני

# שם: טל # גיל: 16 ו9 חודשים # פורומים אחרים שאני גולש בהם: ורוניקה מארס , סקס לנוער, כריסטינה אגילרה # סדרות נוספות שאני צופה בהם: ורוניקה מארס, ג'ק ובובי, ג'און מראקדיה ויש בטח עוד ואני לא זוכרת חח # הגעתי לסדרה כך: ראיתי את הפרומו של הסידרה באקסטרה הוט חחח # מקום מגורים (לא חובה אם לא רוצים ): תל אביב

שניש

New member
נמנמנמ ^^../images/Emo56.gif

# שם: the artist formally known as -shnish (ובקיצור-שני.
) # גיל: 17. (נו,אז עיגלתי קצת
) # פורומים אחרים שאני גולש בהם:האריפוטרחברתי(666),הכי גאים שיש,פאנפיקים. # סדרות נוספות שאני צופה בהם:"הכי גאים שיש"
. # הגעתי לסדרה כך:החלטתי לתת צ'אנס ל*כל* תוכנית בערוץ החדש (והמשובח,עד עכשיו
) "אקסטרה הוט". # מקום מגורים (לא חובה אם לא רוצים ):ש-ו-ה-ם,עיר ללא הפסקה

Velma Kelly

New member
שלום! חדשה אגב

# שם: גל # גיל: 25 # פורומים אחרים שאני גולש בהם: גילמור, זיהוי שירים, סרטים, 24 # סדרות נוספות שאני צופה בהם: 24, בנות גילמור, חדר מלחמה והאדומות
# הגעתי לסדרה כך: ישבתי ערב אחד ושיעמם לי והחלטתי לבחון את הערוץ החדש ובדיוק הופיע הפרק ה-1.. אה ואני מכירה את איילת מפורום גילמור

ממ... גם אני הצטרפתי

# שם: זוהר [בת!!!] # גיל: 15 # פורומים אחרים שאני גולש בהם: ברי סחרוף, דוליז, השומר הצעיר, תאטרון ומשחק. # סדרות נוספות שאני צופה בהם: חברים, מלאך שחור- אה, כבר לא><;[, מממ אני לא צופה בכל כך הרבה סדרות נו.>< # הגעתי לסדרה כך: ראיתי את הפרומו וזה נראה לי מצחיק ביותר:) אז חיכיתי ליום חמישי בלילה.
# מקום מגורים (לא חובה אם לא רוצים): כרמיאל. שקל למי שיודע איפה זה.

גם אני רוצה. 3:

# שם: אריאל. # גיל: 13 (וחצי!). # פורומים אחרים שאני גולש בהם: הארי פוטר - הספר. # סדרות נוספות שאני צופה בהם: באפי, אנג'ל, מופע שנות השבעים, חברים, תהרוג אותי וזהו, פיוצ'רמה, סיפורי ג'ינג'ר, ושידורים חוזרים של סאות'פארק לפעמים. אה, וג'ק ובובי אם אני זוכרת (מה שלא קורה הרבה). # הגעתי לסדרה כך: אמא שלי אמרה לי איזה ערב שהיא קראה שהמליצו על איזה סדרה בעיתון שהיא חשבה שאני אוהב, אז הסתכלתי על הכתבה שהיא הביאה לי וחשבתי לעצמי "הו, "מתים במשרה חלקית". איזה שם חביב. מתי זה? 22:00? חמישי? היי! עכשיו 22:05! ויום חמישי!" ואז רצתי לטלוויזיה... והתלהבתי. בסוף הגעתי לפה. # מקום מגורים: ת"א.

Lady_in_Red

New member
Hello

שם: מרתה גיל: 20 פורומים אחרים שאני גולש בהם: פעם גלשתי כרגע כבר לא.. סדרות נוספות שאני צופה: כלום... כל הסדרות שאהבתי נגמרו.. הגעתי לסידרה: ממ.. לפני כשנתיים לקחתי לקקרוא "רייטינג" אצל חברה שלי, אז הייתה שם פירסומת שהתחילו סידרה חדשה בשו טיים שנקראת Me dead Like ואני מאוד אהבתי את העלילה, בסוף כשהתחלתי לחפש את הסידרה באינטרנט התברר שקצת טעיתי בשם(הם לא הדפיסו את זה נכון) חח.. וזה נקרא אפילו יותר טוב"Dead like me" אז הכרחכתי את החבר שלי להוריד לי את הסדרה, ראיתי, נהנתי וציפיתי לעונה שניה, לפני כמה חודשים סיימתי לראות עונה שניה, והתבאסתי לדעת שהסידרה נפסלה ולא יהיו יותר עונות....:( אחרי כמה זמן התחלתי לראות שמפרסמים את הסדרה ב"הוט" ואני כולי התלהבתי, המלצתי לחברים שלי, אבל חבל שלא הרבה התעניינו, זה כיף לראות עוד הפעם את העונה הראשונה אחרי שראיתי אותה כל כך מזמן...

Kingstone

New member
אני ../images/Emo8.gif

שם: אבירם גיל: 18 עיר: רעננה הגעתי לסדרה כך: חזרתי ממסיבה ב3 בלילה והדלקתי טלויזיה על ערוץ 5 - אקסטרה הוט ופתאום ראיתי מתחיל פרק בסדרה מתים במשרה חלקית. ראיתי סדרה חדשה וקראתי את התקציר ואמרתי יאללה בוא נראה איך זה. לאט לאט במהלך הצפיה בפרק התחלתי להתמכר ומסתבר גם בדיעבד שזה היה הפרק פיילוט למזלי :) ומאז ראיתי את כל העונה הראשונה יום אחר יום בערוץ.

למעלה