צהריים../images/Emo10.gif!../images/Emo204.gif../images/Emo183.gif
חברה שלי קנתה לי מתנה למומולדת נעלי בית חמודות
. היה לי יום לא משו... פחדתי נורא מהמורה ללשון אתמול.. כי היא אמרה ששיעור הבא אני אשב לידה בגלל שפיפטתי עם כולן
..והיא חורטת לבנות על המחברותתתתתתתתתת אם הן עושות טעותתת!!! כאילו..היא לוקחת ת'מחברת..פותחת דף שלםםםם ריקק (!!) ואז כותבת בע-נ-ק את מה שהיא טעתה ואסור שזה יקרה שובבב..וזה בד"כ קורה לילדה שהכי קרובה אלייה.. עכשיו אני אהיה הקורבןןןןןןןןןןןןןן
אז אמרתי.. שאני אביא מחברת אחת בשבילה, ומחברת אחת בשבילי
, אני אקשקש ת'ציורים שלי
, והיא ת'קשקש ת'ציורים שלה
. ואז היום בבוקר.. פחדתי לבוא כי שכחתי שהיא מפחידה בנות
.. אז לא הגעתי שעתיים ראשונות.. ואז היה ספורט.. שיחקנו תופסתתתת עכבריםםם ותופסת שרשרתתתת ואז מחנייםם היה כיף
. ואז היה לנו אנגלית.. בעעעע:]. ואז היסטוריה..
קיבלתי במבחן שהיה לנו 75.. ירדתי פוולל.. כל המבחנים שלי אצלה הם 90+..וזה עוד מגןן!!..זה נכון שאינ לא הקשבתי בכל השיעורים.. אבל כן למדתי.. אם לא הייתי לומדת לא הייתי מתבאסת.. אבל כן למדתי.. אז זה מבאס.. אמרתי למורה והיא אמרה שהיא דיברה בכיתה גם על דברים שאין בספר.. ובגלל זה כנראה לא הלך לי טוב.. *מה אני אעשששההה זה נורא משעמם להקשיב לה בשיעוריםם* ואז בהפסקה הלכתי עם חברה שלי מכיתה אחרת וסיפרתי לה : " את יודעת שנעמה אתמול אמרה למורה : "המורה את יודעת שנולד לי אחיין?" והמורה אמרה לה : "באמת? מזל טובבבבב ממי?" אז היא אמרה לה : "מאחותיי..זאת שהתחתנה לפניי שנהה" אז המורה : "ואואואואאואו זריזייייייייייםםםם" " והמורה הייתה מאחוריייייייייייייייי!!! והיא נתנה לי כזאת ג'בחה בגב:| חשבתי אני מתההההההההההההההההההההההה.. היא תהחילה לצחוווקקקקק ואני כולי מפודחתתתתתתתתתת. אע והיה קטע שחברה שלי יצאה משיעור ספורט היא חשבה שיש לה מכנסיים מתחת לחצאית.. אז היא הורידה ת'חצאית.. ולא היה לה מכנס:] חחח זה היה קורע
. ואז היה תנ"ך.. אוקיי..המורה שונאת אותתתיי!! הא אמרה לחברה שלי : "יש לך משו להגיד על זה:]?" *דיברנו* אז היא עושה : "הדס.. יש לך משו להוסיף
?" אווךךך אני שונאת אותתתהההה.. ואז ספרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ושוב פיטפטתי *לא יודעת מה היה לי היום חחח* והמורה אמרה ששיעור הבא היא בוחנת אותתתייי... גרררררררר:|. בגלל זה יום מעצבן:]. אני תכף הולכת ללמוד לביולוגיה...אוהבת אתכם
. וממחר. אני בקושי בפורום.. אז סורי חמודים:].