שרשור ליום ששני

../images/Emo70.gifשרשור ליום ששני../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

אין בצפררררררררררר
נוסעם ישרר לאיזשהו אולם
רואים בצגה+סיפור אישי והולכים הבייתהההההה
איןאני מתה עלהימים הלאוו

XXXKooKiXXX

New member
הקומונה ל--->Richie Striningin

אם בא לכם תכנסו ותישארו אם לא אז אני אשמח לקבל איזו הודעה או שתיים של "בהצלחה עים הקומונה"

האאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יששששששששששששששששששששששש חולההההההה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עשית קומונההההההההההההההה!!!! רציתי לפתוח, אבל לא ידעתי אם יבוא מישהו.... יאההההההה

צהריים טובים!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום בבצפר..היה המוןן צחוקים...חחחח..היה כיף..עכשיו ללמוד למבחן בספרות מחר..:/ זיווש חיימשליי דבריתי אהובתיי מתעליייךך יפשיילייי את לאדעת כמה אני אוהבת אותך נשמה שליי!!:) הילושש אני לא שוכחת יפשייליי...אוהבתותך דבריתיי..=] שירו'ש תהני באיחור גדול מאוד..חחחח..מתעלייך..=] אוהבת אותכם המשך יום מקסים לכולםם!!:) -שירק'י-

צהרררייים../images/Emo13.gif

חזרתי מהיום שדהה היהאחחד הייפייםם[המלכוכלכיםם
]
ישש תמונות
אני צכה להקטיין אותםם.. אני יעללהה אחר כך.. דבריתיי עםם שיירוו'ש
מקווה שנהנהתת
מיכלל דברי'יתיי:]] אווהבתת מלאןן!
+
+
פטרייי:]]

פוסה

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo109.gif

בשעה הראשונה היה לנו חשבון ואז המנהלת נכנסה ואמרה שבגלל שיש קבוצת ילדים גדולה שלא מכינה שיעורי בית באופן קבוע יפתחו הקבצות
. רק בכיתה ה':|! אחרי זה היה לנו אנגלית במחשבים.. סופסוף סיימתי ת'מצגת הראשונה
והתחלתי ת'שנייה
ואז בשיעור רביעי היה לנו איזה מופע כפוארה ואנחנו ירדנו אחרונים ולא ראינו כלום:S אחרי זה בשעה השישית היה סתם ג"ג נתנו עבודה אני עושה עם חברה:). אממ וזהו חשוב
תצביעו כאן ל3 הפורמים המובחרים של השנה לנו.

צהריייםםם../images/Emo110.gif

היה לי יום סיוררר באוניברסיטת בר אילן.. היה אחלה.. חזרנו ל3 שעות בבצפר אח"כ.. קיבלתי בערבית 100 ובמתמטיקה 86.. ירדתי במתמטיקהה:p אבל הייתי מרוצה כי היה מבחן קשה בטירוף.. יש לי עוד מבחן במתמטיקה השבוע [כל שבועיים שלוש יש לנו מבחן במתמטיקה
] ובלשון אני צריכה להשלים על זה שלא הלכתי אתמוללל... יומטובב.

צהרייםםםםםם../images/Emo42.gif

וואיי איזה כיף היה היוםםםםם
היה יומולדת לילדה מהשיכבה זרקנו עליה ביציםם
אבל כל הקטע היה ממש מצחיקקקק כמה צחקתייייייי הסרטתי בפלאפון
עוד מעט קיקבוקס

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהיייייי!!!!

חחח
היום היה לי נחמד בבית ספר
קיבלתי 98 בערבית
וכניראה לא מורידים אותי הקבצה באנגלית
תקשיבוווווווו!! לפני כמה ימים ביקשתי מחברה שלי לשאול את המורה לקולנוע אצלנו [אנחנו לומדים אומנויות, אני בפיסול חחח וכולם רוצים להיות בקולנוע כי זה כאילו מגניב אבל אני למדתי בבית ספר הקודם בכיתה ה' ו-ו' קולנוע אז לא רציתי עוד פעם
] אם הוא לימד את אגם.. כי שנה שעברה אמרו לי שהוא לימד.. אז היום היא שאלה והיא באה אליי בהפסקה לספר לי שהוא לימד אותה ושהיא אפילו הייתה אצלו בבית
והיא אמרה משהו שהוא התחיל לדבר איתם על אגם
ואמר שבהתחלה היא עשתה צילומי פנים ואז היא רק פנתה לרוברטו משהו כזה.. אזז אני ממש שמחה
הלוואי שהיא תבוא מתישהו לבצפר שלנו למרות שזה בטווווח לא יקרה
חחחח ושלחתי מהר למיכל הודעה סתומה על זה
אגב מיכללללללל
ראיתי את התמונות שלך איזו מושלמת
אתמול לא הספקתי בכלל להיות בפורום ויש לי לעבור על מלא דברים
יש לי גם טונה של שיעורי בית
אל תשכחו להצביע בטיאר ואני אוהבת את כולכם את הפורום הכי מדהים בעולם
להת'

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo122.gifטוב, ניראה לי שגם היום

לא יצא לי להיות הרבה בפורום.. כרגע נכנסתי לאתר של הבית ספר ללוח מבחנים שלנו ופתאום נזכרתי [הדף מבחנים הזכיר לי
] שיש לי מבחן בהיסטוריה עוד יומיים
ומבחן בתנ"ך עוד 3 ימים והמבחן בתנ"ך ממש ממש ממש קשה עם טונה של חומר
אוף

כולםםםםםםםםםם:]]!../images/Emo204.gif

שיר
שמחה בשבילך שאין בצפר חחח והתנתקת ממנייייייייייי דברית'יייי!!! אע ותהני בקיקבוקס:p שירק'י
בהצלחה מאמי בספרות
פטריייי
את גם נטשת אותתתתייייי
ושמח שנהנת:]. אפרתתת
בהצלחה בהקבצות
מיכללליי
בהצלחה בלשוןןןן ובמתמטיקקההה וכל הכבוד על מתמטיקה וערבית
אורלי
אני אוהבת אותך:p עינתתתתתתת
אין לך מושג כמה אני גאה בך ושמחה בשבילךך..איך רצית לא לרדדתתת
ובהצלחה בשיעורי ביתתתתתתתתת אעעע ואלי את לא יכולה להתקשר
? אני כבר אראה לך מה זה
. אני אתקשר יום אחדדד ולא יהיה לך ברירה אלא לדבר איתיייי *ננהבננה* ובהצלחה בהיסטוריה ובתנ"ך
אוהבת ואתךךךךךךךךךךך
. מאשהה
מחחחחרררררר!! חחחחח דברי איתי:]. זיוווווווווווווווווווווו
את חייבת לדבר איתייי דחווווווווףףףףףףףףףףףףףף!!! חלי
איפה את
? יקיר
בהצלחה
ולא סיפרת לי איך היה..:p. אייללהה
היי:) ספיייררר
לא שומעים ממךךך:p י'ילדה עם עיניים יפות.. היללללי שללליייי כפרעלייךךךך צריך לדבר:). ואיך נשכח מהמומולדת שלךךך מה את טיפשהההה:mad:? הילה השנייהה המתוקה שלי
.. מוווווווווווואה
. טל ועדי..מזמן לא דיברנו:p
. אורי מזל טוב
. שריתתתתתתתתת תהני מלאן ואני כבר מתגעגעת
. חברייייםם
תצביעו בכל ההצבעות\סקרים זה מאוד חשוב:]. אני חושבת שזהו
. חברים אין לי זמן להגיב לכל שרשור:].. ואני לא רוצה להתרחק ממכם יותר מדיי כי כבר התרחקתי מספיק...אני אשתדל כל יום לכתוב הודעה כזאת ..אוהבת אתכםםםםםםםםםם
. ויעל אין צורך להגיד לה לדבר איתי..היא כבר תדבר בגלל זה לא כתבתי
.

einatit4

New member
../images/Emo187.gifכפרעלייך../images/Emo99.gif

איזו השקעה
תודה!!!
ומצטערת
הייתי צריכה להיכנס מהר מהר לשיעור **חחח זהו, גמרתי לקרוא את העיתונים ועכשיו אני מתחילה את הש.ב
**

צהריים../images/Emo10.gif!../images/Emo204.gif../images/Emo183.gif

חברה שלי קנתה לי מתנה למומולדת נעלי בית חמודות
. היה לי יום לא משו... פחדתי נורא מהמורה ללשון אתמול.. כי היא אמרה ששיעור הבא אני אשב לידה בגלל שפיפטתי עם כולן
..והיא חורטת לבנות על המחברותתתתתתתתתת אם הן עושות טעותתת!!! כאילו..היא לוקחת ת'מחברת..פותחת דף שלםםםם ריקק (!!) ואז כותבת בע-נ-ק את מה שהיא טעתה ואסור שזה יקרה שובבב..וזה בד"כ קורה לילדה שהכי קרובה אלייה.. עכשיו אני אהיה הקורבןןןןןןןןןןןןןן|בוכה||בוכה||בוכה| אז אמרתי.. שאני אביא מחברת אחת בשבילה, ומחברת אחת בשבילי
, אני אקשקש ת'ציורים שלי
, והיא ת'קשקש ת'ציורים שלה
. ואז היום בבוקר.. פחדתי לבוא כי שכחתי שהיא מפחידה בנות:p.. אז לא הגעתי שעתיים ראשונות.. ואז היה ספורט.. שיחקנו תופסתתתת עכבריםםם ותופסת שרשרתתתת ואז מחנייםם היה כיף
. ואז היה לנו אנגלית.. בעעעע:]. ואז היסטוריה..
קיבלתי במבחן שהיה לנו 75.. ירדתי פוולל.. כל המבחנים שלי אצלה הם 90+..וזה עוד מגןן!!..זה נכון שאינ לא הקשבתי בכל השיעורים.. אבל כן למדתי.. אם לא הייתי לומדת לא הייתי מתבאסת.. אבל כן למדתי.. אז זה מבאס.. אמרתי למורה והיא אמרה שהיא דיברה בכיתה גם על דברים שאין בספר.. ובגלל זה כנראה לא הלך לי טוב.. *מה אני אעשששההה זה נורא משעמם להקשיב לה בשיעוריםם* ואז בהפסקה הלכתי עם חברה שלי מכיתה אחרת וסיפרתי לה : " את יודעת שנעמה אתמול אמרה למורה : "המורה את יודעת שנולד לי אחיין?" והמורה אמרה לה : "באמת? מזל טובבבבב ממי?" אז היא אמרה לה : "מאחותיי..זאת שהתחתנה לפניי שנהה" אז המורה : "ואואואואאואו זריזייייייייייםםםם" " והמורה הייתה מאחוריייייייייייייייי!!! והיא נתנה לי כזאת ג'בחה בגב:| חשבתי אני מתההההההההההההההההההההההה.. היא תהחילה לצחוווקקקקק ואני כולי מפודחתתתתתתתתתת. אע והיה קטע שחברה שלי יצאה משיעור ספורט היא חשבה שיש לה מכנסיים מתחת לחצאית.. אז היא הורידה ת'חצאית.. ולא היה לה מכנס:] חחח זה היה קורע
. ואז היה תנ"ך.. אוקיי..המורה שונאת אותתתיי!! הא אמרה לחברה שלי : "יש לך משו להגיד על זה:]?" *דיברנו* אז היא עושה : "הדס.. יש לך משו להוסיף:)?" אווךךך אני שונאת אותתתהההה.. ואז ספרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ושוב פיטפטתי *לא יודעת מה היה לי היום חחח* והמורה אמרה ששיעור הבא היא בוחנת אותתתייי... גרררררררר:|. בגלל זה יום מעצבן:]. אני תכף הולכת ללמוד לביולוגיה...אוהבת אתכם
. וממחר. אני בקושי בפורום.. אז סורי חמודים:].

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם הזריזים
והזאת שחשבה שיש לה מכנסיים
אני אוהבת אותך

אייללוש

New member
חח כפרעלייך../images/Emo6.gif

למורה ההיא יש ילדים
אם לא פאדיחה לה
לא בנתי המורה הורידה לילדה תחצאית