שרשור ליום ששני

כנסו רגע כולם...

אמממ.. אני יודעת שאני לא נכנסת לפורום אבל אני עמוסה בכל המקצועות.. אוףף זה כ"כ מעצבן.. שלוש מבחנים בשבוע שני עבודות הגשה ובחנים.. עם כל הלחץ אז הצלחתי להתקבל לפרוייקט למחוננים.. :] מי שראה לפני כמה זמן כתבה על תיכון מדעים בעיצון ידיעות אחרונות..אזלבית הספר שלנו יש פרוייקט עם התיכון הזה.. ורק עשרה מתקבלים לשם.. ואני התקבלתי!!! הייתי כ"כ מאושרת שהודיעו לי היום.. זה מתחיל ביום שלישי הבא.. מקווה שאני יבין שם משהו... :] המשך שבוע נעים ומוצלח לכולם.. חנוש אוהבת'ותך המוווווון!!!

תודה אבל..

יש עוד סבב מיונים אחרון.. מדיחים שני ילדים ואני מפחדת כי יש לי מבחן באנגלית שבוע הבא מהתיכון.. אני ממש בלחץ!@!!!

0o0NoA0o0

New member
שיר המפגרתDD:::

היא סתומההההה.... היא קנתה שקית, חוברת מדברות עם מדבקות, וסתם מדבקות של כל מיני יתורים המאגדותתתתתתת....... אני לא קשורה אליה יותרר איזה מוזרההההה

0o0NoA0o0

New member
סתם לידע כללי:::

שיר מוסרת שהיא קנתה את זה בגלל שילגיההה.. אמרתי כבר שאין לי קשר אליה מהיום??

ערררב:]]

חזרתיי הייתי בקנייוותת
הדסס|שאל|למה אני צכה להתקשר
?!אתת גממיכוולהה!!!!
היהה אחדד הנדיריים בים שדה אני יעלהה עוד מעט כי לא הייתי כל היום בביתת..
אווהבתת
+
+
פטרייייייי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאין לכם מושג מה הלך פה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לתומי התאמנתי למבחן בהיסטוריה.. הייתי באמצע כתיבת סיכום.. פתאוווום "פאק!" כל האורות בבית נכבו והיה כבר חושך בחוץ [17:45 בערך] לא ראיתי כלום, הייתי לבד בבית התחלתי לעשות עם הידיים על השולחן לחפש את הפלאפון שלי.. לא מצאתי אותו ולא ידעתי מה לעשות
הייתי עם גרביים לבד בבית חושך ואין מנורת חירום.. אז פשוט יצאתי מהבית [עם הגרביים] והתחלתי ללכת לחברה שלי והיא גרה דיי רחוק ממני.. כל בגרביים מתו אבל לא נורא.. באתי כזה לבית שלה "המממ הדר, יש לך אולי פנס?" ואז סיפרתי לה מה קרה והלכנו ביחד לבית שלי עם הפנס ואז מצאתי את משוש חיי
הפלאפון שלי והתקשרתי לאבא שלי הוא הנחה אותנו מה לעשות עם הפקקים של החשמל אבל זה לא עזר אז הוא אמר לי ללכת אלייה אז הלכתי אלייה ונזכרתי שהיא גם לומדת קולנוע!!! אז אמרתי לה שתספר לי מה דוד [המורה] אמר להם על אגם.. אז היא אמרה שהוא אמר
שאגם הייתה אצלו בכיתה בקולנוע וזה והיה להם יחסים טובים ביניהם ואז יום אחד היא סיפרה לו שהיא הולכת לרוברטו בן שושן ואז הוא עזר לה קצת עם המשחק וזה.. אני כרגע לא ממש זוכרת אז קחו את מה שאמרתי בעירבון מוגבל
בקיצצצ הייתי אצלה עד לפני 10 דקות ראינו טלויזיה וזה.. היא אירחה אותי ממש יפה
בנתיים אבא שלי הצליח לסדר חלקית את החשמל אבל אין לנו חשמל בסלון.. טוב, כל זה מתגמד לעומת משהו שאני לא יכולה לספר וגם לא ממש רוצה.. זה משהו דיי רע ואני מקווה שהכל יהיה בסדר
[[איילה, שיר והדס אם אתן זוכרות שאחריי המפגש עם אגם הלכתי לבית חולים לבקר מישהי זה קשור בזה
]] שיהיה לכם יום טוב אני אמשיך בסיכומים שלי

אע שכחתי להגיד שהיום הודיעו לאמא

שהתקבלתי רשמית למשפטים באוניברסיטה.. :).. חברה שלי לא התקבלה:| והיא ייתה צריכה ללכת למורה שתעלה לה כאילו ניקוד בתעודה הקודמת בשביל שהיא תתקבל... מוזר:S

מי רוצהה תמונות שלי מיום[יום שדה]?

רוצה שאני יעלללה? אתםםם יכוליםם לרצוותת
חחחחחח... מי שרוצה שיגייבב ליי אני בנתיים מקטינה תתמונות

למעלה