../images/Emo187.gifאין לכם מושג מה הלך פה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
אני לתומי התאמנתי למבחן בהיסטוריה.. הייתי באמצע כתיבת סיכום.. פתאוווום "פאק!" כל האורות בבית נכבו והיה כבר חושך בחוץ [17:45 בערך] לא ראיתי כלום, הייתי לבד בבית התחלתי לעשות עם הידיים על השולחן לחפש את הפלאפון שלי.. לא מצאתי אותו ולא ידעתי מה לעשות
הייתי עם גרביים לבד בבית חושך ואין מנורת חירום.. אז פשוט יצאתי מהבית [עם הגרביים] והתחלתי ללכת לחברה שלי והיא גרה דיי רחוק ממני.. כל בגרביים מתו אבל לא נורא.. באתי כזה לבית שלה "המממ הדר, יש לך אולי פנס?" ואז סיפרתי לה מה קרה והלכנו ביחד לבית שלי עם הפנס ואז מצאתי את משוש חיי
הפלאפון שלי והתקשרתי לאבא שלי הוא הנחה אותנו מה לעשות עם הפקקים של החשמל אבל זה לא עזר אז הוא אמר לי ללכת אלייה אז הלכתי אלייה ונזכרתי שהיא גם לומדת קולנוע!!! אז אמרתי לה שתספר לי מה דוד [המורה] אמר להם על אגם.. אז היא אמרה שהוא אמר
שאגם הייתה אצלו בכיתה בקולנוע וזה והיה להם יחסים טובים ביניהם ואז יום אחד היא סיפרה לו שהיא הולכת לרוברטו בן שושן ואז הוא עזר לה קצת עם המשחק וזה.. אני כרגע לא ממש זוכרת אז קחו את מה שאמרתי בעירבון מוגבל
בקיצצצ הייתי אצלה עד לפני 10 דקות ראינו טלויזיה וזה.. היא אירחה אותי ממש יפה
בנתיים אבא שלי הצליח לסדר חלקית את החשמל אבל אין לנו חשמל בסלון.. טוב, כל זה מתגמד לעומת משהו שאני לא יכולה לספר וגם לא ממש רוצה.. זה משהו דיי רע ואני מקווה שהכל יהיה בסדר
[[איילה, שיר והדס אם אתן זוכרות שאחריי המפגש עם אגם הלכתי לבית חולים לבקר מישהי זה קשור בזה
]] שיהיה לכם יום טוב אני אמשיך בסיכומים שלי