שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo70.gif שרשור עדכונים - ערב ../images/Emo29.gif 18/08/11 ../images/Emo70.gif

מישהו יכול להגיד לי איך הסתיימה שיחת בן-ליהי?

noaxxx

New member
לא ממש ערב טוב../images/Emo7.gif... שלום לכולם../images/Emo23.gif

פספסתי את ההתחלה
אם למישהו בא לכתוב מה היה ב 10 דקות הראשונות, לפני הקטע עם אתי ויוני... אני אשמח

Deacon Frost

New member
קרן עצבנית

היא לא מבינה איך בן לא מצליח ליפול שוב בפח שלה ושל ליהי וחוזר אליה ואף מכנה אותו "אידיוט". היא טוענת שעושים לו שטיפת מוח (הגמל לא רואה את הדבש של עצמו, אה?) וכנראה מתכוונת לאיתן ושות'. היא מתכננת לעשות שיחה עם בן שתגרום לו לחזור לליהי אבל למעשה היא מפילה את עצמה בפח אם היא תעשה צד שכזה כי אז הם יבינו שגם בפעם הראשונה היא זאת שדחפה את ליהי לזרועותיו של בן בניגוד אליה. ברור שאני מקווה שזה יקרה כי יכול להיות שזה יקצר את ימיה בבית במקרה שלא יקרה כלום בינה לבין גב בימים הקרובים שיהפוך אותה לבת זוג שלו

Klayhamn

New member
אני די בטוח ש...

אם הבנים לא קלטו את קרן עד עכשיו, הם גם לא יקלטו אותה הפעם, וסביר להניח שגם לא אחרי התכנית

Lichy7

New member
כמעט בלתי אפשרי מבחינתם לקלוט אותה

היא מעין שתי דמויות באדם אחד. מתנהגת בצורה אחת עם הבנות (כמובן מזויפת) ובצורה שונה לחלוטין עם הבנים, כאילו ומדובר באדם אחר בתכלית. מובן למה הם לא מצליחים לקלוט אותה וסביר שגם לא יצליחו. מה גם שהיא כ"כ מחושבת מול הבנים, ומול איתן בעיקר, שהיא לא עושה שום טעות שיכולה לגרום להם לעלות עליה. כל צעד נשקל בקפידה, כל מילה נאמרת כשפועל המטרה שלה טמונה תמיד בין השורות, ותמיד יש אחת כזו

sunflower11

New member
איזה הפקה עלובה. כמה הם יכולים לצחוק על

הצופים? את כל הבנות הם מראים באופן שלילי. רק את מי לא? כמובן את קרן המכשפה, אותה מראים כקורבן מסכן ותמים.

הוא די לא הגיב כפי שהיא רצתה

היא רצתה וקרן רצתה שזו תהיה שיחת חזרה כנראה. הן בטוחות שמרעילים אותו עליה, הבחורה בפרפורי גסיסה.. והן עכשיו עצבניות על בן.. כי הוא בסופו של דבר.. לא עשה צעד של לחזור אליה.

למעלה