שרשור עדכונים - ערב
18/08/11

Klayhamn

New member
האם יכולה להיות חוצפה גדולה יותר...

מ-"לכעוס" על בן בעניין הזה? לפעמים אני כבר לא בטוח כאן מי בובה של מי... ליהי או בן? מה שבטוח שיש אחת בלבד שמושכת בחוטים (אולי לא לזמן רב), והיא: http://www.youtube.com/watch?v=wNnYpODghl4 קרן

easternstar

New member
סוז, את ראית הכל. מרוב דמעות ויבבות

לא הבנתי מה בן החליט הפעם. הוא חושב שהיא רוצה אותו? זה כמו לופ אינסופי. היא חייבת לעוף או שנראה שידורים חוזרים כל פעם שיש הדחות באופק.

קשקשה9

New member
אם הבנתי נכון לעכשיו הוא לא נכנע לה ואמר לה

תתמודדי עם מה שהחלטת ואז היא אמרה לו לך תאכל ,משהו כזה פחות או יותר עכשיו הוא אוכל המטבח ואומר ןענבר אני כבר לא יודע מה משחק ומה אמיתי פה טמבל כבר אמרנו?

אני מתה, מה איתן אמר לבן עכשיו!!

"אולי תגיד לה אם היא רוצה לצאת עם שניכם במקביל". איזו עקיצה

goodpink

New member
ליהי מפחדת להיות מודחת ומשחקת צריכה להיות

מודחת אין לה כל אישיות ואין לה כבוד עצמי שחקנית ... היא רצתה והשיגה מה שרצה שהוא אמר לה שינסה לעזור לה כמה שהוא יכול. לא להאמין על הבן הזה סמרטוט פשוט סמרטוט היא צריכה לעוף היתה צריכה לעוף מזמן.

איתן ובן מדברים על ליהי

עושה רושם שאיתן מזה לא קונה את ההצגה שלה, וגם בן לא!! איזה אהבל יאוולי...

לא ברור לי משהו

בן כמעט בטוח שהיא משחקת, הוא אמר את זה לאיתן.. אבל הוא לא מבין אסטרטגית מה יוצא לה מזה.. איתן אמר :" זה יוצר עניין.. היא במשחק כרגע רק בגללך רק בזכותך" בן אמר שהוא סומך על אתי (?!!?) וןהיא אומרת שליהי משחקת.. וקרן שהוא לא סומך עליה(?!?!) אומרת שליהי לא משחקת. אני פספסתי משהו? ממתי הוא סומך על אתי? אולי בגלל מאז שאתי סיפרה אמת על הקטע עם גב ויעני "הצילה" אותו?

easternstar

New member
פספסת. הוא אמר כך

מצד אחד קרן, שאני סומך עליה, אמרה.. מצד שני אתי, שאני סומך עליה, אמרה ואז מגרד את הפדחת ושואל:"מה יוצא לה אסטרטגית.. ואיתן עונה שהיא כאן בגללו..

Klayhamn

New member
להפך

אני שמעתי הפוך, שהוא אמר שהוא סומך על קרן ולא סומך על אתי, ושקרן אומרת לו שהיא משחקת משחק, ושאתי אומרת שהיא לא משחקת משחק, ושהוא עצמו מרגיש שהיא משחקת משחק --- אבל מצד שני הוא לא מבין (כמו שאנחנו לא מבינים) מה יצא לה מזה --- ולכן הוא מבולבל והנה עכשיו אורן אמר לבן להתרחק מליהי אדירררררררררררררררררררררררר

דקל69

New member
בן אמר שקרן היא זאת שהוא סומך עליה. בן

מנסה לשכנע את אתין שאולי אפילו אם ליהיא משחקת כדאי לו לזרום בשביל להעביר את הזמן ולא לקחת את הקשר ברצינות. באיתן רומז לו שעדיף להניח לענין ולא שווה בשביל להפיג את השעמום לצאת אדיוט יותר ממה שיצא. פרשה חדשה בדור הבא, פרשת ליהיא-גייט או יותר נכון קרן-גייט, כל מה שליהיא עושה זה בהנחייתה ובעיודה של קרן, אפילו הציטוטים הם ממשפטיה של קרן - בן מאוהב בעצם בקרן בגופה של ליהיא. אדיוט גמור, לחשוב שהוא יועץ פרלמנטרי, מזל שלא יותר מזה, את כל סודות המדינה היה מגלה ברגע. ועכשיו אורן אומר לבן שיסיים את הענין ויסיים עם ליהיא, אורן לא רוצה לפגוע אך ישיר בדרכו, מבלי לפרט הוא מתמצת את הענין ואומר שלא יתעסק בשיקולים של ליהיא פשוט שיפסיק את המצב האבסורד הזה.

קשקשה9

New member
הוא נכנס לחצר הבניםאחרי שיחה עם גב

ואמר :הנה שוב יש לי אותה הרגשה הבנאדם יושב עם קומפיוטר בראש ועושה חישובים לא אוהב כאלה אנשים אין לי ספק שהוא יודע דברים שאנחנו לא והוא לא אומר לנו מה בקיצור ,סוף כל סוף חבורת הטמבלים תתחיל להיות יותר זהירה ולצאת מהמוד של "חודש בקלאב מד"

למעלה