שרשור פרטים טכניים ושוליים

טוב,

אני וחבר שלי חרשנו על האתר הרישמי של מאטריקס, ואת הדבר הכי חשוב לא ראינו שם. תאריך יציאה. ואני לא מתכוון השנה, כי את השנה אני יודע. מה שאני מדבר עליו, זה תאריך. ת-א-ר-י-ך. למה לא כותבים את זה שם? אז אם מישהו כאן יודע מה התאריך המדויק, החודש או אפילו היום, בבקשה תגידו לי.

offspringer

New member
שאלה

1. היי, זאת ההודעה הראשונה שלי ואין לי סבלנות להודעה משעשעת 2. אם בני האדם חיים בתוך בועות נפרדות, ויכולים לתקשר אחד עם השני, רק שהם במטריקס, איך בני האדם מתרבים?

Master Boo

New member
הממ...

מעניין אותי לדעת עד כמה המכונות הרחיקו בעניין בניית העולם... יכל להיות שהם הפסיקו מחוץ לאטמוספירה. יכל להיות שהם הפסיקו מחוץ לגלקסיה... מעניין פשוט עד איפה הם הגיעו...

מעניין אותי אם...

בני האדם במאטריקס יכולים להיתפתח עד לרמה שבה הם יצרו עוד פעם מכונות עם תבונה ושוב יכולה להיות מלחמה בינהם ואז המכונות האלה יצרו מאטריקס שהוא בעצם בתוך המאטריקס. זה יכול לקרות?

Master Boo

New member
LOL

עוד אחד שאוהב את אופסרינג... right on man! ומה הבעיה להתרבות? כל פעם ששני בני אדם מזדיינים המכונות "קולטות" את זה, לוקחות מה שצריך משני בני הזוג (בעע) ועושות הפרייה מלאכותית... זה לא שאנחנו לא עושים את זה...

הם בטח

יוצרים רק מה שצריך. ז"א הם יצרו את הצד הלא נראה של הירח רק אחרי שבני האדם מצאו דרך להגיע אליו ונחתו שם.

offspringer

New member
כן ולא

כן, בגלל שהמטריק הוא העתק של ציוילזציית בני האדם ולא, בגלל שהמכונות יעצרו אותנו עד אז

offspringer

New member
זה מזכיר לי משהו חשוב!

יש לי תאורייה שאומרת כך: יש דברים שמעולם לא התרחשו ואנשים שמעולם לא נולדו, התקשורת אומרת שהם קרו ושהאנשים היו, אבל הם בעצם לא קימים, קשה לי להסביר את זה אבל הנקודה היא, דברים לא חייבים לקרות כדי שהם יקרו.

IC4

New member
ברוך הבא לעולם האמיתי! ../images/Emo13.gif

העולם שמודע לכך שהוא רק אשליה... שקלתי באמת שבראש הפורום יהיה המשפט there is no spoon אבל חששתי שיהיה נדוש מדי
יאללה ובאופן ספונטני אני מכריז על פורום זה כ"מאטריקס ואופספרינג" מאסטר בו יהיה האחראי על משמעת OFFSPRINGER יהיה סגנו, אך כפוף לדקסטר הולנד

עלית על זה ../images/Emo3.gif

האמת, אלו היו סתם פרצופים... אם הבנת מהם את מה שהבנת אז יש עליך! חוץ מהדמעה...

offspringer

New member
לא ../images/Emo95.gif (כאילו לא מוצץ../images/Emo6.gif)

הבנתי אתזה מקריאה של הודעות

לא הבנתי.....

אתה אומר, שנגיד, שאתה יודע על מאורע "שקרה", למרות שהוא לא קרה, אז מבחינתך, הוא קרה, בגלל שאתה לא יודע שבעצם הוא לא קרה? אני לא בטוח שהבנתי אותך נכון, ואני עוד יותר לא בטוח שהבנת עכשיו אותי....

למעלה