שרשור פרטים טכניים ושוליים

לפי דעתי

המכונות עוקבות אחרי ההתפתחויות הטכנולוגיות של האדם וממשיכות את היקום לפי היכולת של הטכנולוגיה הזאת וככל שיש לנו אפשרויות לראות יותר רחוק אל היקום המכונות פשוט יוצרות את החלקים החדשים שאנחנו יכולים לגלות.

Master Boo

New member
ו?...

המכונות לוקחות את מה שהם צריכים מכל אחד, מעבירים את זה דרך איזה צינור למעבדה, ותינוק! מה הבעיה?...

סליידר

New member
רגע רגע, רעיון חדש!

הכל הפריה מלאכותית נכון, אבל הזיון במאטריקס,.. המכונות רוצות שנזדיין, בגלל זה הן נותנות לנו הרגשה טובה כל כך בזמן הזה. הן הרי רוצות שנזדיין כדי שנביא ילדים ואז יהיה להן עוד סוללות. וחוץ מזה, "ילדים זה שמחה", שזה משהו מהנה שהם גרמו לנו שזה יטבע בנו כדי שזה ישמש את האינטרס שלהם.

offspringer

New member
אבל...

אם הגוף לא צריך זרע וביצית אז הוא לא ייצר אותם, אז מאיפה יש למכונות את החומרים הדרושים? נ.ב לא פרסמתי את האתר שלי offspring.up.co.il הפסקתי לעדכן אותו אבל זה עדיין אתר האופספרינג היחיד בעברית

offspringer

New member
אהה... כן

הגוף יושן 100% מהזמן, ואי אפשר להכנס להריון בזמן שינה, ואי אפשר לייצר זרע בזמן שינה.

כמה דברים:

א. אומרים יָשן ולא יושן! ב. האנשים בעולם האמיתי לא בדיוק ישנים אלא יהיה יותר נכון להגיד שהם בתרדמת. ג. אפשר להכנס להריון בזמן שינה. (אי אפשר להזדיין בזמן שינה) ד. אפשר לייצר זרע בזמן שינה.

offspringer

New member
תגובה

א. בהתחלה כתבתים ישן ואז זה נראה לי כמו ישן,עתיק ואני לא יודע לנקד אז העדפתי לכתוב ככה ב. אם הגוף בתרדמת אז הוא לא יכול לעשות כלום (חוץ מלהשאר בחיים) ג. אי אפשר להכנס להריון בזמן שינה, הגוף לא יקבל את הזרע ד. את הזרע מייצרים במשך היום ופליטת זרע בזמן שינה מתבצעת מעודף זרע (שכאמור נוצר במשך היום).

למה להתווכח סתם!

אפשר להיכנס להיריון בכל מצב! אם אתה לא מאמין אז תבדוק! ואת הזרע מייצרים 24 שעות וגם את זה אתה יכול לבדוק! טוב... גלשנו מהנושא... די לדבר על שטויות

ככה אני חושב שהם עושים את זה:

כשאיש ואישה עושים מה שהם עושים, המכונות אוספות זרע ומוציאות ביצית בניתוח, ומפגישים את השניים ברחם מלאכותי. הבועות האדומות עם התינוקות בפנים שראו את המכונות קוטפות כשמורפיוס הסביר לניאו למה המאטריקס קיימת הן הרחמים המלאכותיים.

IC4

New member
למה הגוף לא צריך?

חשבתי שיש עיקרון של מה שקורה במאטריקס מותאם גם לעולם החיצוני (נפגע/מת) מזדיין במאטריקס = הזין עומד בחיים אמיתיים. ואני תומך בתיאורית פלאדין -> רחם מלאכותי אני משוכנע שהמכונות מספיק אינטליגנטיות לדעת את זה

סליידר

New member
../images/Emo13.gif

מצטער, פשוט אף אחד לא יודע מתי הסרט ישוחרר. ראיתי כבר את הפרומו, אבל זה אומר שכבר סיימו לצלם את הסרט? יכול להיות שנשארו קטעים שלא סיימו.. בכל מקרה, 2003 זה התשובה לבינתיים..

sNoFkIn

New member
נשארו 321 ימים ../images/Emo124.gif

מטריקס 2 יוצא ב 16/5/03 וזה אומר שנשארו 321 ימים, ומטריקס 3 יוצא ב 1/12/03 בעוד 520 ימים http://web.missouri.edu/~sctgd8/matrix2/index.php?page=main

למעלה