שרשור ציפורי לילה
20/08/11

didush100

New member
יוני מבחינתי נהיה מזעזע מרגע לרגע

מי הוא בכלל חושב שהוא? הוא קנאי ומניפולטיבי בדיוק כמו אתי וזה הזוי ומרגיז איך כל הבית סוגד לו במקום להעמיד אותו במקום. הוא מלכלך ללא הפסקה כמעט על כולם מלבדו ומלבד אתי יקירתו. הוא לא עוזב את בן לדקה וממלא לו את הראש על ליהיא הוא לא נותן לאורן להתעניין בקרן הוא מקנא באיתן וממש לא חבר שלו כל מה שמעניין את יוני זה יוני ומה נסגר לעזאזל עם כל החיבוקים והנישוקים שלו? אותי באופן אישי הוא דוחה מרגע לרגע ומזכיר לי את הנחש מתחת לקש.

sucaria3

New member
יוני הוא הגירסה הגברית לאתי

תחמן שהוא עצמו אינו מודע לכמה, שקרן שאני לא יכולה להאמין למילה שיוצאת מפיו, אני כבר לא יכולה לשמוע אותו, ואת קולו "הסקסי"...בקיצור הוא הפך להיות אדם דוחה ומאוס.

didush100

New member
ליהיא מקסימה בעיניי ואני ממש אוהבת אותה

אני חייבת להגיד שהרבה דברים בהתנהגות שלה לא מקובלים עליי ואפילו מעצבנים אבל ההתנהגות כלפיה כרגע מעצבנת ומכעיסה אותי הרבה יותר. זאת בושה בעיניי ש-4 בחורים בני 30+ מתנהגים כמו ילדים בגן ופועלים אך ורק מאינטרסנטיות ואגו אלו לא גברים אלא חיקוי לכך. ליהיא מאוד חסרת ביטחון ונראית לי קלולס ואבודה לגמרי ואפילו אם הם מתכננים להוציא אותה הם צריכים להרים אותה ולא להפך. אני ממש מרחמת עליה וכואב לי לראות את היחס שלו היא זוכה. גועל נפש!!!

sucaria3

New member
את ליהיא מאוד אהבתי בהתחלה

זיהיתי אצלה טוב לב, רוך, עד שהושפעה קיצונית מקרן ובעקבותיה גם מאתי, והיחס שביטאה כלפי ליז שהיתה מסכנה מאוד, הוציא ממנה רוע שלא התאים לדימוי שלה. יש לה הרבה בעיות של זהות, בטחון...וחבל. בן נמשך לצד החלש והשברירי שבה (חוץ מלחיצוניות כמובן) ולדעתי ליהיא מזהה את זה, מה שגורם לה דחייה מבן. כאן אני לגמרי מבינה אותה בתחושות שלה, לדעתי היא צריכה רק להיות מודעת לגמרי למה בן עושה לה. המשיכה כלפי גב, היא המשיכה שלה כלפי אנשים "חזקים", מתוך החולשה הזו שלה. אולי התוכנית הזו כשתסתיים תביא לה תובנות כלפי עצמה, כי היא לא טיפשה בסה"כ.

webguy

New member
אכן , היא נגררת אחרי אחרים ..

דמות לא סמכותית שקל מאוד לכוון אותה למקומות לא טובים

אופק147

New member
כל שאמרת אני מזדהה ../images/Emo140.gifחוץ מהאמירה

"עד שהושפעה קיצונית מקרן" נו באמת? מתי תראו את קרן כהוייתה? קרן נהדרת, מתנהגת משכמה ומעלה אחרי העוול שאיתן עשה לה כשידע שדניאל האחת.. ההפקה שלא מנעה זאת להפך עודדה את כניסתה לדיט.. כאילו שיש עוד סיכויי.. את האומץ של קרן לבוא ולהתפייס גם עם אלה שהכאיבו לה? אני בעדה בזכותה!!!!! ומאחלת לה בכל לב בהצלחה! לא חלילה עם איתן שירד לי ממנו לגמרי אלה לזכות במיליון

klapim

New member
דידוש כנסי רגע מתוקה

קחי כל תחומי החיים מונעים מאנטרסים ואגו אם לא היה אגו ואנטרסים העולם לא היה מתקדם קח שהנמוקים שלך לא מספיק טובים.

didush100

New member
אתי דוחה אותי היא מניפולטיבית ושקרנית

ברמות מונעת מקנאה ומרוע!!!! לא נתקלתי בדבר כזה בחיים גועל נפש ותת רמה ובושה שהיא עדיין שם!!!

נעמה8080

New member
ואני חושבת שגם בקרן וליהי יש רוע

אני לא אשכח את הקטע שליז באה והציע להן לאכול ואחרי שניה על סתם, ליז לא עשתה להן כלום, ליהי התחילה לחקות אותה עם שיניים בולטות (ליהי הסתכלה על עצמה במראה או על חברתה קרן?! להן יש שיניים כאלה, לא לליז) היא וקרן ללא הפסקה מרכלות על אחרים. שיתעסקו בעצמן ולא באחרים. וכשהיא התחילה להיות עם בן למרות שנגעלה ממנו וזה ברור שבשביל להישאר במשחק?! אם לא רוצים מישהו עדיף לעזוב מאשר להתנשק איתו, אבל המשחק, הפרסום והמיליון יותר חשובים מהרגשות שלה ומהכבוד שלה?! אז שתאכל את הדייסה שבישלה!

נעמה8080

New member
ודידוש../images/Emo24.gif

אני מחכה ליום שתגלי את האמת גם על ליהי, אם סוף סוף את נגעלת מקרן אני אופטימית

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif כמה הד יש פה... פה... פה...

איפה כולם?... לם... לם... לם... עד כדי כך משעמם בוילה? לה... לה.. לה.. לה... <מזכיר ת'ימים הראשונים של הפורום
>

למעלה