שר הטבעות: המחזמר - חדשות

aniviel

New member
../images/Emo70.gif שר הטבעות: המחזמר - חדשות ../images/Emo70.gif

מצאתי הרגע כתבה בנושא. המידע המרכזי הוא שהמחזמר יהיה במשך 3 שעות וחצי, הם איכשהו יצליחו להכניס את כל הטרילוגייה בזמן הזה. חלק מהשירים יהיו בשפת האלפים אבל הרוב באנגלית. חזרות למחזמר יתחילו בינואר 2005, והוא יתחיל להציג במאי (2005), בלונדון, אנגליה כמובן.
לכתבה המלאה

אלרוס

New member
חחח...

איך הם יצליחו להכניס את כל הטרילוגיה ל3 וחצי שעות, כולל זה שהם יקצצו הרבה מהזמן קרבות זה יצא בערך שעתתיים כל חלק, עם זה שהם יכניסו את כל השירים מהספר אז זה אמור לצאת 7 שעות והם מחלקים את זהנ בשניים...

אלרוס

New member
מה?!

לא קראתי את הכתבה אבל למה? למה? אם הם כבר עושים שירים שיהיו לפחות שירים מהספר, תמיד רציתי לדעת מה הלחן שלהם, אני לא רוצה איזה שיר בסגנון "אי שם מעבר לקשת" בשה"ט! זה יהרוס את הדימוי!

aniviel

New member
תשמע...

אני אישית מצפה למחזמר גרוע. סך הכל, קשה לי לראות את אחוות הטבעת מקפצים להם בטייצים ושרים שירים סטייל המחזמר Cats ושיקאגו... אבל מי יודע, יש לי הרגשה שזה עוד יפתיע. עובדים על זה הרבה, מבזבזים על זה סכום כסף לא קטן, והמחזות זמר בלונדון הן בדרך כלל מאוד מאוד מרשימות, הייתי במספר לא קטן שלהן. אני בטוח יילך לזה כי אז אני כבר אגור בלונדון, אני אביא לכם דיווח חם מהתנור

moe777

New member
חטפתי התקף רעד מזעזע בכל הגוף

...WHY ? OH WHY ?!!! לא רוצה ספור אפי פטנסטי בצורת מחזמר !!! *מתחילה לבכות ולהכות ראשי בשולחן הכתיבה*
***** אבל הפרוייקט ללא ספק יהיה מעניין.

Y. Welis

New member
מקוה שיהיה לך חיבור לאינטרנט...

או שניקח את אלרוס כמחליף זמני?

OB4ever

New member
וואי ללונדון..איזה כיף לך!!

אולי אפילו תפגשי את אורלנדו....חיחי

aniviel

New member
יובל, אני לא בטוחה שעדיין יהיה על..

מה לדווח
אבל ללא ספק אני יביא דיווחים חמים באוקטובר מהפסטיבל ובעזרת השם גם מהפסטיבל באוגוסט אם אני אצליח להשיג כרטיסים לזה.

n o g i t

New member
איזה כיף לך!!../images/Emo9.gif

וואו את יודעת שזה חלום חיי לגור בלונדון? מגניב.. באמת יש לך עכשיו סיכוי אחד יותר לראות את אורלנדו

Ridds

New member
../images/Emo12.gif

מה?? מי?? מתי? (שימי לב שלא שאלתי למה...
)

למעלה