כאילו יש שירים נחמדים כאלה. אבל הם לא רבים במספר בשביל לעשות מחזמר שלם. אפשר אולי לשלב שירים מהספר עם שירים אחרים... גם זה לא רעיון טוב כי השירים בספר לא כל כך מתאימים להפוך אותם למחזמר- כי הם לא באותה רמה(שירי מחזמר כמו כזה שאתה רואה בחנוכה לעומת שירי הספר) לא כל כך מתאימים לשיר אותם במחזמר..
אם תסתכלי בנספחים שבספר, עמוד 420, יש שם רשימה ארוכה של כל השירים שבטרילוגיה. חוץ מזה, יש כמה שירים{במיוחד של הוביטים וטום בומבדיל} שדווקא כן מתאימים למחזמר.
דווקא אני לא חושבת שזה הרבה שירים...במיוחד שזה מתפרס על 3 ספרים וכמה שירים יש בפרק אחד בד"כ? לא הרבה... אולי 1, 2 במקרה הטוב אז יותר. ובמחזמר צריך שבשביל כל נושא וחלק יהיה שיר כמעט.
בתכל'ס באמת קשה לצפות למשהו טוב כי זה שליש מהזמן של הטרילוגיה(הכוונה לאורך המחזה) אבל זה יהיה דבר שכולנו נהיה חייבים לראות... בעצם ב2005 אני כבר אהיה עמוק בתוך הצבא...
מחזמר....חחחחחחחחחחחהההה! זה נשמע כל כך מגוחך! אני מדמיינת חבורה של הוביטים קטנים שרים שירים בסגנון הצופים! חחחחחחח ואת סארומן פותח בסולו מרגש! זה יהיה כל כך משעשע! אני רוצה לפגוש את האידיוט שחשב על זה..