שר הטבעות: המחזמר - חדשות

jaina solo

New member
אין כל כך הרבה שירים בספר למחזמר

כאילו יש שירים נחמדים כאלה. אבל הם לא רבים במספר בשביל לעשות מחזמר שלם. אפשר אולי לשלב שירים מהספר עם שירים אחרים... גם זה לא רעיון טוב כי השירים בספר לא כל כך מתאימים להפוך אותם למחזמר- כי הם לא באותה רמה(שירי מחזמר כמו כזה שאתה רואה בחנוכה לעומת שירי הספר) לא כל כך מתאימים לשיר אותם במחזמר..

Eowyn of Rohan

New member
יש הרבה שירים

אם תסתכלי בנספחים שבספר, עמוד 420, יש שם רשימה ארוכה של כל השירים שבטרילוגיה. חוץ מזה, יש כמה שירים{במיוחד של הוביטים וטום בומבדיל} שדווקא כן מתאימים למחזמר.

jaina solo

New member
טוב,

דווקא אני לא חושבת שזה הרבה שירים...במיוחד שזה מתפרס על 3 ספרים וכמה שירים יש בפרק אחד בד"כ? לא הרבה... אולי 1, 2 במקרה הטוב אז יותר. ובמחזמר צריך שבשביל כל נושא וחלק יהיה שיר כמעט.

Eowyn of Rohan

New member
לדעתי,

דווקא בגלל שדוחסים את כל הטרילוגיה ל3 וחצי שעות יהיו פחות שירים ויותר ריצה בזמן ובקטעים.

Chakotay

New member
1,2 בספר? ממש לא!

יש כל כך הרבה שירים! יותר מידי לטעמי. רוב הזמן קראתי אותם בריפרוף או שדילגתי עליהם. יש לא מעט.

Chakotay

New member
חחח לא שמתי לב שכתבת ספר

בכל מקרה זה מספיק שירים בשביל מחזמר.

go girl1

New member
בעעע מחזמר../images/Emo5.gif../images/Emo66.gif

עושה אסוציאציות לא טובות בכלל...

Eowyn of Rohan

New member
למרות אני בטוחה שהתקציב ענק..

זה בטח לא יהיה משהו אם הם רוצים לדחוס את הטרילוגיה כולה ל3וחצי שעות.. טוב נראה איך זה יתפתח.

Ridds

New member
אוי

למה? למה?! חייבים לחלוב כל סנט מהעניין? האסוציאסיה היחידה שקופצת לי כרגע בראש זה "רובין הוד - גברים בטייץ".

Y. Welis

New member
אפשר לקרוא לזה 'שר הטבעות - גברים

עם כפות רגליים שעירות'.. (נשמע יותר טוב באנגלית)

cobainos

New member
יש מחיר מוזל במכירה מוקדמת?../images/Emo8.gif

בתכל'ס באמת קשה לצפות למשהו טוב כי זה שליש מהזמן של הטרילוגיה(הכוונה לאורך המחזה) אבל זה יהיה דבר שכולנו נהיה חייבים לראות... בעצם ב2005 אני כבר אהיה עמוק בתוך הצבא...

very dark girl

New member
זה הוא להיות נורא.../images/Emo110.gif

יש דברים שלא עושים עם ספרים של טולקין, אחד מהם-מחזמר.

Sandy B

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מחזמר....חחחחחחחחחחחהההה! זה נשמע כל כך מגוחך! אני מדמיינת חבורה של הוביטים קטנים שרים שירים בסגנון הצופים! חחחחחחח ואת סארומן פותח בסולו מרגש! זה יהיה כל כך משעשע! אני רוצה לפגוש את האידיוט שחשב על זה..

למעלה