הכר את הפורום-4

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-4../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

- הם כ"כ דרשו שאני ישים אותם...חמודים....לקח לי זמן להבין את הקשר של המומיה...והחמץ הרג אותי...טוב...זה היה לא ממש קשור... עוד שבוע עבר...מהר...כרגיל
ניראה לי שאתם יודעות מה צריך לעשות.... שבוע שעבר הנחקרת הייתה אלה...
והשבוע המקפליית הנחקרת היייייייא
שרה כנוי בפורום:sarahhh תתחילו להפציץ בשאלות אל תרחמו עליה

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif שאלות..

בוקר טוב, מה שלומך הבוקר? מה הדיסק הראשון שקנית? מה הדיסק האחרו ןשקנית? ההופעה הראשונה שהיית בה? ההופעה האחרונה שהיית בה? מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? מי הם כרגע? באיזה פורומים את כותבת? באיזה פורומים את קוראת? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי? איך תקראי לילדים שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית?

sarahhh

New member
עונה

בוקר טוב, מה שלומך הבוקר?הכל מצוייין איך אצלך?? מה הדיסק הראשון שקנית? ניראה לי שזה היה דיסק של הבקסטריט בויז מה הדיסק האחרו ןשקנית? אמממ הדיסק של אמינם אנקור ההופעה הראשונה שהיית בה? תאמת אני ממש לא זוכרת ההופעה האחרונה שהיית בה? ניראה לי הופעה של גידי גוב ופגשתי שם את אפי(מאיפה אפי) מי היה/היו/הייתה מושא הערצתך הראשון? הבקסטריט בויז מי הם כרגע?מקפלי,באסטד,אמינם,בקסטריט. באיזה פורומים את כותבת? מקפליי,באסטד קצת בזמן האחרון והבקסטריט בויז באיזה פורומים את קוראת? ליפעמים של מכושפות מה החלום הכי גדול שלך? לביינתים לטוס לאנגליה ולארצות הברית בקיץ אם היית יכולה לנהל פורום, באיזה היית בוחרת? מקפליי מה היית נותנת כדי לפגוש את מקפליי? הכל כימעט כמה בשביל להיו תבהופעה של מקפליי?כנ"ל איך תקראי לילדים שלך? דאגי דני טום והארי...סתם אממ אני אוהבת שמות שניגמרים באל אז יהיה לי ילדים שהסוף הוא אל וכשהיתי קטנה אהבתי את מיכל ינאי אז תמיד רציתי ליקרוא לבת שלי מיכל מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממממ...אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר אם אני יזכר אני יגיד לך

may90

New member
שואלת!!!

שלום לך שרה
ממצב
צבע אהוב
מקצוב בביצפר אהוב
להקה אהובה
סרט אהוב
שחקן אהוב
שחקנית אהובה
תאריך לידה
תוכנית אהובה
שתיה אהובה
מאכל אהוב
שיר אהוב
שמאלית {
}או ימנית :-\
זמר אהוב
זמרת אהובה
בלה בלה
אוקיי ייבשתי
להתת'
הב א נייס ייר

sarahhh

New member
עונה../images/Emo140.gif

שלום לך שרה?היי ממצב? הכל מצויין אייך אצלך? צבע אהוב?כחול מקצוב בביצפר אהוב?אמממממ שאלה קשה תעבורה כי אני לא הולכת לשיעורים
להקה אהובה?מיקפליי כאילו דאאא...סתם סרט אהוב?איין לי שחקן אהוב? יש לי כמה שאני אוהבת:קולין פארל,מאט דיימון,דרו פולר בטוח שכחתי שחקנים אבל זה מיש שעולה לי לראש ברגע זה שחקנית אהובה?קטרין זטה ג'ונס תאריך לידה?5.9.88 תוכנית אהובה? גם כאן יש כמה: מכושפות,חברים ומופע שנות ה70 שתיה אהובה?קולה מאכל אהוב?פיצצצצצה שיר אהוב? שמאלית {}או ימנית :-\?ימנית זמר אהוב?אמינם זמרת אהובה?פינק בלה בלה?בלה אוקיי ייבשתי להתת' הב א נייס ייר טנקס יו טו

beyonce3

New member
שואלת|!

היי שרה!מה המצב? בת כמה?מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? תאריך לידה? יש לך חבר? היה לך פעם?? מסרי ד"ש למישהו... תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על מסעדה? תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה? בוקר...את לא יכולה לצאת עירומה...את....? שלושה דברים שלא תוכלי לחיות בלעדיהם? את וחבר שלך מבלים ערב התכרבלות וצפייה בסרטים רומנטיים...מה את עושה? לחבר שלך יש יומהולדת,מה את עושה? את והחבר נפרדתם,וחברותייך מפצירים בך לבוא לחגוג את הפרק החדש בחייך,מה את עושה? במועדון את מבחינה בנער יפה.את מנסה לכבוש את ליבו,באיזה משפט פתיחה תבחרי? הבחור הנחמד בחר להגיב בהתעלמות,תגובתך? אנחנו חיים במאה ה-21.מה דדעתך בנושא פמניזם/שובניזם? מה שחשוב לך בבחור זה? ולשאלת המיליון דולר,מה ההבדל בין שמלה לחצאית? מי לדעתך הגבר המפורסם,ההכי סקסי בעינייך? מה את חושבת בכלליות על בנים? מהי השמועה הכי טיפשית ששמעת על עצמך? איך היית רוצה שייזכרו אותך? האם את אדם שהולך אחרי הרגש או השכל? האם את חזקה יותר במקצועות הריאלים או ההומאניים? מה דעתך על תרבות הצריכה? מה דעתך על פרסומות? על הגלובליזציה? מה את חושבת על התמונה הזאת?=> תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא? ספרי על פאדיחה שקרתה לך? ספרי בדיחה?? טוב,אין לי יותר מה לשאול חמודה.......אמ.מקווה שנהנת,כי אני מאוד נהנתי לשאול,וסליחה שגזלתי מזמנך.תודה רבה,ושיהיה לך המשך שבוע נעים!(=

sarahhh

New member
ועונה

היי שרה!מה המצב?הכל סבבה אייך אצלך?? בת כמה?מאיפה?אני בת 16 וחצי מירושלים איזה כיתה?י"א מה המזל שלך?בתולה תאריך לידה?5.9.88 יש לך חבר?לא היה לך פעם??כן מסרי ד"ש למישהו...למיכלי תמליצי לי על סרט?אושן 12 מאט שם כל כך חמודי תמליצי לי על דיסק?אנקור תמליצי לי על ספר?אמממממ...כנפים של דניאל סטיל תמליצי לי על מסעדה?סברו...פיצה פיצה פיצה נתת לי חשק עכשיו תמליצי לי על תוכנית טלוויזיה?מופע שנות ה70 בוקר...את לא יכולה לצאת עירומה...את....?לא יוצאת שלושה דברים שלא תוכלי לחיות בלעדיהם?מוזיקה מחשב טלויזיה את וחבר שלך מבלים ערב התכרבלות וצפייה בסרטים רומנטיים...מה את עושה? בטח נירדמת באמצע הסרט יש לי נטייה להירדם באמצע סרטים שאני רואה בבית לחבר שלך יש יומהולדת,מה את עושה?קונה לו מתנה???? את והחבר נפרדתם,וחברותייך מפצירים בך לבוא לחגוג את הפרק החדש בחייך,מה את עושה?הולכת איתם במועדון את מבחינה בנער יפה.את מנסה לכבוש את ליבו,באיזה משפט פתיחה תבחרי?מה השעה? הבחור הנחמד בחר להגיב בהתעלמות,תגובתך?חוזרת בשאלתי אנחנו חיים במאה ה-21.מה דדעתך בנושא פמניזם/שובניזם?
מה שחשוב לך בבחור זה?שהוא נחמד ושלא יהיה אגואיסט ולשאלת המיליון דולר,מה ההבדל בין שמלה לחצאית?שחצאית יותר נוחה מי לדעתך הגבר המפורסם,ההכי סקסי בעינייך?מאט דיימון מה את חושבת בכלליות על בנים? ליפעמים מעדיפה לא לחשוב מהי השמועה הכי טיפשית ששמעת על עצמך?שאני תמימה איך היית רוצה שייזכרו אותך?כמי שאני האם את אדם שהולך אחרי הרגש או השכל?תלוי ליפעמים זה וליפעמים זה האם את חזקה יותר במקצועות הריאלים או ההומאניים?הומאנים מה דעתך על תרבות הצריכה?אממממ אני יבחר בלהימנע מלענות מה דעתך על פרסומות?תלוי יש פירסומות ממש חמדות וממש נחמדות ויש פירסומות שזה פשוט השפלה על הגלובליזציה?תלוי מה את חושבת על התמונה הזאת?=>כפפפפרה על צ'רלי תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע דווקא היא?כי אני מתה עליו הוא כזה מאמי ספרי על פאדיחה שקרתה לך? שנה שעברה ביום העצמאות נסעתי עם מיכל לרעננה ובצהרים רצינו ליקנות סוכריה על מקל ובירושלים קוראים לזה מציצה וכל הדרך היתאמנו לא להגיד מציצה אלה סוכריה על מקל ועוד אני אמרתי למיכל שבטח היא זאת שתגיד מציצה וחפשנו איזה שעה חנות ובידיוק כשניכנסנו לחנות אני צעקתי אני רוצה מציצה ואני יקבל מציצה והמוכר ממש יסתכל עלי מוזר ואז מיכל היתה צריכה להסביר שאנחנו מירושלים ואומרים מציצה וזה היה ממש פדיחות ספרי בדיחה??איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך היתעייף והיתחיל לרוץ...חחחחחח.... טוב,אין לי יותר מה לשאול חמודה.......אמ.מקווה שנהנת,כי אני מאוד נהנתי לשאול,וסליחה שגזלתי מזמנך.תודה רבה,ושיהיה לך המשך שבוע נעים!(= בטח שנהנתי ותודה לך

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

קצת יותר מדקה.. לקח לי זמן.. אבל תמשיכי כך ואני אהפוך אותך למודיעת ההזהרות הרשמית!!

MiChElLe182

New member
שואלללת../images/Emo123.gif../images/Emo3.gif

ערף טוף....מה המצב?? מה השם השני שלך ??? את יושבת בכיסא שלי (הכיסא הקופץ)?? עם מקפליי היו חיות, איזה חיה היה כל אחד??נמקי! עם את היית חיה איזה חיה היית??נמקי! איך היה היום בשעור היסטוריה בילעדיי?? עם היית יכולה להעלים מישו מהעולם, מי זה היה?? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?? מה הדבר שהכי מעצבן אותך?? מה הדבר שהכי משמח אותך?? את חושבת שתעשי פעם פירסינג? עם כן איפה?? את חושבת שתעשי פעם קעקוע? עם כן איזה ואיפה?? עם היו נותנים לך עכשיו 100000 שקל מה הדבר הראשון שהיית קונה?? מה היית עושה בילעדיי?? זה או זה- קולה או קולה דיאט פיצה זייתים או פיצה פיטריות שוקו חם או קר....כמה שאלות על אוכל מיכנסיים או חצאית יום או לילה גרין דיי או בלינק מקפליי או באסטד אנגליה או ארה"ב נעליים או סנדלים קיץ או חורף זהההההוווו....מחר מבחן במתמטיקה..בעעעעע....תאחלי לי בהצלחה

sarahhh

New member
עונה../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ערף טוף....מה המצב?? ערף טוף גם לך הככככככל מצויין אייך איתך??? מה השם השני שלך ???חנה .... את יושבת בכיסא שלי (הכיסא הקופץ)??ככככן ניראה לי אני יביא לך אותו ליומולדת עם מקפליי היו חיות, איזה חיה היה כל אחד??נמקי!שאלה קשה...טום היה דובי ביגלל הלחיים שלו,הארי ג'ירפה כי הוא תמיד ניראה לי ארוך כזה לא יודעת למה,דני כפנתר אני לא יודעת למה אבל אני רואה אותו כך,ודאגילה אמממ...קשה כנחש וגם אני לא יודעת למה עם את היית חיה איזה חיה היית??נמקי! אני היתי דולפין כי אני מתה עליהם הם כל כך חמודים וגם כי אני ממש אוהבת את הים איך היה היום בשעור היסטוריה בילעדיי??היה נורא היה לי כל כך משעמם לבד היתגעגעתי עם היית יכולה להעלים מישו מהעולם, מי זה היה??ציפייייייייי בעעעעעע מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?? ליראות טלויזיה ליהיות על המחשב לישמוע מוזיקה ולדבר איתך מה הדבר שהכי מעצבן אותך??מניאקים וציפי בקריזות שלה מה הדבר שהכי משמח אותך??לדעת שאולי אנחנו נוסעות בקייץ ויהיה לנו קייץ ניפלאאאאא את חושבת שתעשי פעם פירסינג? עם כן איפה?? כן אני יעשה בטבור ואולי בגבה ואני יעשה אותו איתך כי את לא לחוצה ככה גם אני לא יהיה לחוצה את חושבת שתעשי פעם קעקוע? עם כן איזה ואיפה?? כן על היד וכנ"ל את עושה אותו איתי עם היו נותנים לך עכשיו 100000 שקל מה הדבר הראשון שהיית קונה??כרטיס טיסה זוגי לאנגליה או לאה"ב מה היית עושה בילעדיי??לא היתי עושה היתי מיתאבדת זה או זה- קולה או קולה דיאט קולה פיצה זייתים או פיצה פיטריות פיטריות שוקו חם או קר....כמה שאלות על אוכל חםםםםםםם מיכנסיים או חצאית מיכנסים יום או לילה לילה גרין דיי או בלינק וואי זה שאלה קשה גרין דיי מקפליי או באסטד גם קשה מאוד מקפליי אנגליה או ארה"ב נעליים או סנדלים סנדלים קיץ או חורף קייץ זהההההוווו....מחר מבחן במתמטיקה..בעעעעע....תאחלי לי בהצלחה שיהיה לך בהצלחה ענקיייית

sarahhh

New member
שכחתי תשובה../images/Emo163.gif

אמריקה או ארצות הברית...אני יבחר באנגליה כי מקפליי נימצאים שם

sarahhh

New member
שוב פעם עשיתי טעות

אנגליה או ארצות הברית...חחחחחח

נופר36

New member
שואלת!

שאלום! מה נשמע? איזה מזל את? יש לך אחים/אחיות? מה את הולכת לעשות בחופשת פסח? את אוהפת ים? את רואה כוכב נולד? היית רוצה להופיע בתוכנית ריאליטי? פגשת פעם מפורסם/ת? יש לך פלאפון? כמה את מקבלת חשבון לחודש בערך? יש לך נגן mp3? איזה חג את הכי אוהבת? איפה היית רוצה לגור אם לא בישראל? נמנמ טוף זייהו..תודה רבה על זמנך..יום טוף!

למעלה