הכר את הפורום-4

sarahhh

New member
עונה

שאלום! מה נשמע? הכל מצויין איך אצלך???? איזה מזל את? בתולה יש לך אחים/אחיות? יש לי אח ואחות גדולים מה את הולכת לעשות בחופשת פסח? אני עדיין לא יודעת את אוהפת ים? מאאאאאאאאאאוד את רואה כוכב נולד? ראיתי רק את זה ששר פוקימון היית רוצה להופיע בתוכנית ריאליטי? לא אני לא אוהבת את זה כל כך פגשת פעם מפורסם/ת? ראש הממשלה נחשב?? יש לך פלאפון?כן כמה את מקבלת חשבון לחודש בערך? בין 70 ל100 יש לך נגן mp3?יאפ איזה חג את הכי אוהבת?את פורים זה חג כיפי איפה היית רוצה לגור אם לא בישראל? בארה"ב נמנמ טוף זייהו..תודה רבה על זמנך..יום טוף! לא תודה לך

mayoosh4

New member
שלום שרההה

המממ אוקיייי.. בת כמה את? תאריך לידה? להקות אהובות חוץ ממקפליי? סוג מוזיקה מועדף? אממ.. פדיחה! מועחעחע? איזה כינויים יש לך? איזה שיר את הכי אוהבת? את מי את הכי אוהבת במקפליי? נכון שדני נורא כוסי ושולת וכוסי? ונכון שדאגי גם? ונכון שטום הוא גושון קטן [אך חמוד]? ונכון שאני צריכה ללכת להתקלח כי חזרתי מטיול שנתי של יומיים לפני כמה שעות ועוד לא התקלחתי, מסריחה שכמותי? נכון. בייוש!

sarahhh

New member
../images/Emo140.gifהיי...

המממ אוקיייי.. בת כמה את?16 וחצי תאריך לידה?5.9.88 להקות אהובות חוץ ממקפליי? באסטד סוג מוזיקה מועדף? איין לי ממש סיגנון מועדף אממ.. פדיחה! מועחעחע?שנה שעברה ביום העצמאות נסעתי עם מיכל לרעננה ובצהרים רצינו ליקנות סוכריה על מקל ובירושלים קוראים לזה מציצה וכל הדרך היתאמנו לא להגיד מציצה אלה סוכריה על מקל ועוד אני אמרתי למיכל שבטח היא זאת שתגיד מציצה וחפשנו איזה שעה חנות ובידיוק כשניכנסנו לחנות אני צעקתי אני רוצה מציצה ואני יקבל מציצה והמוכר ממש יסתכל עלי מוזר ואז מיכל היתה צריכה להסביר שאנחנו מירושלים ואומרים מציצה וזה היה ממש פדיחות איזה כינויים יש לך? שרלה
ושרוש איזה שיר את הכי אוהבת?אני לא קבועה אבל ברגע זה את SHE LEFT ME את מי את הכי אוהבת במקפליי?דאגילללללה נכון שדני נורא כוסי ושולת וכוסי? ברור ונכון שדאגי גם?בטטטטטטח ונכון שטום הוא גושון קטן [אך חמוד]?יאאאפ ונכון שאני צריכה ללכת להתקלח כי חזרתי מטיול שנתי של יומיים לפני כמה שעות ועוד לא התקלחתי, מסריחה שכמותי? נכון. עכשיו לי יש שאלה: אייך היה בטיול????????? בייוש!

may90

New member
מזכיר לי..

שפעם בכיתה עשינו גימודים וילד חרמן עשה לחברה שלי והוא קנה לה סוכריה על מקל בצורת זין

sarahhh

New member
זה היה ממש מפדח

אייך זה שהדברים האלה תמיד קורים לי????????????

MiChElLe182

New member
זה בגלל שאת יצורה

נולדת ככה....וככה תיהיא כל החיים
"אמא שלי היא לא הבת של סבתא שלי"

PunK RocK 1o1

New member
אממממממ

אני מבקשת ממך לא לקרוא לטום "גוש קטן"! טום גם ממש יפה לא רק דני, דאגי והארי הוא פשוט זוכה לפחות הערצה בארץ.. אז אני מבקשת לא לקרוא לו "גוש קטן" כי זה דיי מפריע לי..

mayoosh4

New member
חלילה וחס בכוונה רעה!../images/Emo2.gif

זה מאהבה
שחר [או שמה זו חן? אני סנילית] אמרה פעם ואני מסכימה שטום הוא הנשמה של הלהקה.. הוא כותב ומלחין את השירים והוא שר ומנגן מדהים... והוא גם נורא חמודי
זה לא בקטע של לרדת! הסתדרנו? [נבהלתי] תפוז מעפן, כתבתי הודעה בערך ככה רק יותר טובה וזה לא נתן לי! זונע

loner in love

New member
הגיוני ששחר אמרה את זה בפורום

אבל אני כל הזמן אומרת את זה לאנשים! חחח

mayoosh4

New member
חחחחח לא

זה היה במסנג'ר נראה לי.. בלעט, אני כזאתי סנילית!

just jenny

New member
אוקע אני../images/Emo9.gif

מה המצב? מה הספקת לעשות היום? מה לא הספקת לעשות היום?:p מה השעה עכשיו? נהנת להיות הנשאלת? למה קראו לך שרה?
אוהבת את שמך? היית מוכנה להחליף אותו? איזה שם לדעת הכי יפה לבן? איזה שם לדעתם הכי יפה לבת? מי הפייבוריט שלך ממקפליי? מהו השיר שהכי עושה לך את זה? מהו השיר הכי שנוא עלייך בכל הזמנים? עוד להקות שאת אוהבת? זמרים/זמרות? אייקון הכי אהוב? אייקון הכי שנוא? מתי הצטרפת לתפוזונע? מהו הפורום הראשון שנרשמת בו? מה דעתך על האמבורגר החדש איפה שה"קציצות בחוץ, לחמניה בפנים"?
נכון שנהיית עכשיו רעבה בגלל זה?
נכון שנהנת מהשאלון שלי?
חח טוף זהו, נגמרו שאלותיי מקווה שנהנת
ג'ני=]].

sarahhh

New member
עונה../images/Emo140.gif

מה המצב?הכל מצצצצצצצוין איך איתך?? מה הספקת לעשות היום?ליצבוע את השיער
מה לא הספקת לעשות היום?:pלישון לא ישנתי מספיק מה השעה עכשיו?21:10 נהנת להיות הנשאלת?בטחחח מאוד למה קראו לך שרה?על שם דודה של אבא שלי שהוא אמהב אותה מאוד...ועל שם אחות של אמא שנירצחה בשואה אוהבת את שמך?אהההה פסדר היית מוכנה להחליף אותו?אולי לא חשבתי על זה איזה שם לדעת הכי יפה לבן?ג'ס איזה שם לדעתם הכי יפה לבת?סטפני(הלכתי קצת על הצד הלועזי) מי הפייבוריט שלך ממקפליי?דאאאאאאגי מהו השיר שהכי עושה לך את זה?ברגע זה she left me מהו השיר הכי שנוא עלייך בכל הזמנים?כל שיר שקשור לדיידו עוד להקות שאת אוהבת?באסטד זמרים/זמרות?אמינם אייקון הכי אהוב?דני אייקון הכי שנוא?אי מתי הצטרפת לתפוזונע?מאז שניפתח הפורום של תפוז מהו הפורום הראשון שנרשמת בו?מקפליי מה דעתך על האמבורגר החדש איפה שה"קציצות בחוץ, לחמניה בפנים"?אני מעדיפה ללכת על המקור למרות שלא טעמתי נכון שנהיית עכשיו רעבה בגלל זה?ככככן...אוף והחנות רחחחוקה נכון שנהנת מהשאלון שלי?בטחחח היה ממש כיף תודה חח טוף זהו, נגמרו שאלותיי מקווה שנהנת ג'ני=]].

למעלה