הכר את הפורום-7

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום-7../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

סליחה על האיחור
שבוע שעבר הנחקרת הייתה לינה
והשבוע.....המקפליית הנחקרת היא ג'ני ולמי שרוצה- ג'נע כינוי בפורום: just jenny אתם כבר יודעות מה לעשות תהנו

beyonce3

New member
../images/Emo86.gifשואלת את ג'נעעעע../images/Emo47.gif

היי ג'נע!מה המצב? אמ...הי??סתם..חיחיחי בת כמה?מאיפה? איזה כיתה? מה התאריך לידה שלך? יש חבר? האם במקרה זה הבן שלי? למה דווקא הבן שלי? מתי חשבת לספר לי שלמעשה הדיגדוגית שבבטנך זה בעצם דידוג? ולמה גאדי לא סיפר לי שהדיגדוג שבבטנו זה בעצם הדיגדוגית שהייתה אמורה להיות לי ולאווירון?! אחריי שנרגעתי קצת מהתקף הלחץ והבגידה....האם תמליצי לי על סרט? תמליצי לי על דיסק? תמליצי לי על ספר? תמליצי לי על סידרת טיוי? מי אוהב אותך יותר ממני? מתי את נזכרת שיום העצמאות קרב ובא? מה קורה בטיוי שלך בזמן יום העצמאות? האם את חובבת פטישי פלסטיק? ומה דעתך על תרסיס קצף? השעה תשע בבוקר,יום החופש של יום העצמאות.איפה את? נכון שהיה כיף כשאת,גאדי,הדיגדוגים ואנכי עשינו על האש בטיילת? יש לך דגל ישראל על האוטו? שנייה...בת כמה המדינה בכלל??
הרגע שכולם חיכו לו הגיע,הזיקוקים!איפה את? ולסיכום..יום העצמאות...(השלימי כרצונך..)____________ היה לך פעם חבר? מה הגובה שלך? מה העדה שלך? מה הכי קומבינה? מה הכי אובסורד? מה הכי ערסי? מה הכי גזעני? מה הכי מצחיק? מה הכי גברי? מה הכי שקר? מה הכי כיף? מה הכי מכוער? מה הכי דבילי? מה הכי שכונה? מה הכי חובה? מה הכי מוכר? מה הכי שמח? מה הכי ריח? מה הכי סנובי? ומה הכי הכי ישראלי? כמה פעמים ביום את משחררת? את מי היית מרססת בספריי ביום העצמאות? האם את מרוצה מעבודתך? אם יכולת ללמוד תחום אחר,מה היית לומדת? האם העבודה שלך תורמת לתחביבים?או ההפך? האם את אוהבת להיות תלמידה קשה/טובה? האם היית מגדירה את עצמך כחרוצה? כיצד הלימודים משפיעים על חייך הפרטיים? מה את עושה כשאת לבד? האם את אוהבת להיות לבד? כאשר את לבד,האם זה מתוך בחירה או חוסר ברירה? מה היית מוכנה לעשות כדי להצליח? מה זו הצלחה עבורך? מה את חושבת על האתר שלי? אם היית פרדי,לחלום של מי היית נכנסת? אם היית ג'ייסון,אחריי מי היית רודפת ועורפת לו ת'ראש? אם היית באותו מחנה קיץ שהיה בו ג'ייסון..היית מצטרפת לחבורת הילדים שהפילה אותו לאגם,או עוזרת לו ועומדת לצידו(אני אישית הייתי עומדת לצידו...).? אם דאגי יידחה אותך,תלכי לאח שלי? אם אח שלי יידחה אותך ויעדיף לצאת עם יוגי הו,למי תלכי? מי השחקן האהוב עלייך? מי השחקנית האהובה עלייך? למה דווקא מקפליי? מה השיר האהוב עלייך ממקפלע? איך הכרת את מקפלע? ......אני והבובה שלי החלטנו שמה שדרוש כדי להצית מחדש את מערכת היחסים הרקובה שלנו זה צלע שלישית....... למה ע'? למה קוראים לך ג'נע? מה החלום שלך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מה את תמיד לוקחת איתך? מה ההרגל הכי רע שלך? מה המוטו שלך? מהי המכונית החלומית שלך? מה המאכל והשתייה האהובים עלייך? מי מעלה בך השראה? ספרי לי משהו עלייך,שאני לא יודעת..(למרות שנראה לי שאני יודעת שאת הולכת להגיד דיגדוגים כפול 2=תאומים)...? מה ייקרה אם האהבה בעולם תיגמר? מה היה קורה אם ניקול קידמן לא הייתה מתה משחפת? טוב.אני לא ישנתי מספיק אתמול בלילה..ולא רוצה להתחיל לשאול שא' לא קשורות..חחח..אז ביי בנתיים ג'נע!היה כיף לשאול...נקווה שלא נשברת באמצע..חיחיחי.

beyonce3

New member
אוי שכחתי!

ספרי בדיחה... ספרי פאדיחה שקרתה לך.... מה את חושבת על התמונה הזאת?=> תוסיפי תמונה משלך..והסבירי מדוע דווקא היא??

just jenny

New member
נזכרתי..../images/Emo3.gif

ספרי בדיחה... פעם שני אנשים הלכו ברחוב ורואים משו שחור, הראשון אומר שזה חרא - השני אומר שזה שוקולד, מחליטים לטעום.. והם קובעים שזה חרא.. אחרי זה אמרו "פיו, מזל שלא דרכנו על זה"
[לא מצחיק הא?
] ספרי פאדיחה שקרתה לך.... פעם כשהיינו בחופשה ל-3 ימים עם חברים אז הלכנו לחדר אוכל, אז זאתי שחילקה לי אוכל שמה לי שניצל בצלחת ושאלתי אם אפשר עוד אחד אז פתאום היא עונה לי "לא" זה היה מפדח וחזירי מצדי
זונע.
מה את חושבת על התמונה הזאת?=> גרררר כפרעליו
. תוסיפי תמונה משלך..והסבירי מדוע דווקא היא??
כי זאת תמונה פשוט מושלמתת

just jenny

New member
עונה לעלעע

היי ג'נע!מה המצב? נחמד מה איתך?:p אמ...הי??סתם..חיחיחי- שלום?? XD בת כמה?מאיפה? 14, חדרע הדוחה:p איזה כיתה?ט' מה התאריך לידה שלך? 27.5.90 [להכין מתנות
] חחח סתםם
יש חבר? נוט=[ האם במקרה זה הבן שלי? אויי כעע שכחתי!! כפרעליו
למה דווקא הבן שלי?כי הואאא הואא גררר וכפרעליו:p מתי חשבת לספר לי שלמעשה הדיגדוגית שבבטנך זה בעצם דידוג? זה לא
, או שבעצם כן
יש לך משו לספר לי?
ולמה גאדי לא סיפר לי שהדיגדוג שבבטנו זה בעצם הדיגדוגית שהייתה אמורה להיות לי ולאווירון?! כי הוא שקרן:p. אחריי שנרגעתי קצת מהתקף הלחץ והבגידה....האם תמליצי לי על סרט?נממ.. "טיטאניק", "בחירתה של גרייסי", "אמריקן פאי 3- החתונה", "מה שבחורה רוצה", "ילדות רעות", "יעד סופי [1+2]" והרשימה ממשכיחה..
תמליצי לי על דיסק? חחחח נממ... יש הרבה.. אולי "מטאורה" של לינקין.. תמליצי לי על ספר?"הארי פוטר" :p תמליצי לי על סידרת טיוי?"חברים" , "שנות ה-70", "כולם אוהבים את ריימונד", "כן, מותק", "מלך השכונה".. בקיצור תדליקי ערוץ 3 ותראי..
מי אוהב אותך יותר ממני? אוייישש כפרעליך
מתי את נזכרת שיום העצמאות קרב ובא? כמה ימים לפני
מה קורה בטיוי שלך בזמן יום העצמאות? תשאלי יותר טוב מה קורה למחשב:p האם את חובבת פטישי פלסטיק?כע
ומה דעתך על תרסיס קצף?הכי כף בארץ
השעה תשע בבוקר,יום החופש של יום העצמאות.איפה את? עושה על האש:p נכון שהיה כיף כשאת,גאדי,הדיגדוגים ואנכי עשינו על האש בטיילת? חחחחח מאד
יש לך דגל ישראל על האוטו? לא בחלון.. טוב רציתי לשים אבל לא יצא.. שנייה...בת כמה המדינה בכלל?? 57 שתהיה בריאה..
הרגע שכולם חיכו לו הגיע,הזיקוקים!איפה את? מסתכלת עליהם מלמטה
ולסיכום..יום העצמאות...(השלימי כרצונך..) הוא חג נחמד ושמח
היה לך פעם חבר?כע.. מה הגובה שלך? מטר 50 ומשו.. או 60 לא זוכרת
:X מה העדה שלך? מה הכי קומבינה? 4 המבורגרים בצלחת אחת, עם צ'יפס ושניצולי בצל באמצע
מה הכי אובסורד? נמממ לא דעת
אולי שאנשים עושים מעצמם צחוק
.. מה הכי ערסי? שרשראות זהב, וקול מחוספס
מה הכי גזעני? נממ.. מה הכי מצחיק? שמנסים להצחיק ולא מצליח
מה הכי גברי? גבר גבר חעחע מה הכי שקר? לא דעת.. יש סוגים רבים של שקרים.. מה הכי כיף? לונה פארקקקקק
, ולישון
מה הכי מכוער? ילד אחד מהכיתה שלי:p מה הכי דבילי? כנ"ל:p מה הכי שכונה? השכונה שלי?
מה הכי חובה? לעשות שטויות:p. מה הכי מוכר?
מה הכי שמח? מומולדתתתת:p
|מתנה| מה הכי ריח? אחרי הגשם
מה הכי סנובי? &ד72 כ‏N‏! פ‏X‏ק3ה &**ק דהה!!
ומה הכי הכי ישראלי? צעקות ברחוב
כמה פעמים ביום את משחררת?
חחחח את מי היית מרססת בספריי ביום העצמאות? אויי את כל מי שהייתי רואה ברחוב...
האם את מרוצה מעבודתך? איזו?
אם יכולת ללמוד תחום אחר,מה היית לומדת? עיצוב:p האם העבודה שלך תורמת לתחביבים?או ההפך? איזה עבודה??
האם את אוהבת להיות תלמידה קשה/טובה? רעהה
האם היית מגדירה את עצמך כחרוצה? תלוי.. כיצד הלימודים משפיעים על חייך הפרטיים? נממ לא דעת.. מה את עושה כשאת לבד? מה בא לי:p האם את אוהבת להיות לבד? לפעמים כע
.. כאשר את לבד,האם זה מתוך בחירה או חוסר ברירה? זה כי ככה זה יוצא.. מה היית מוכנה לעשות כדי להצליח? כל הדברים הנחוצים שיביאו לי הצלחה.. מה זו הצלחה עבורך? להגשים את כל חלומותייך.. מה את חושבת על האתר שלי? שיט!! שכחתי להכנס.. *כבר נכנסת* אם היית פרדי,לחלום של מי היית נכנסת? חחחח לחלומות של הרבה אנשים
אם היית ג'ייסון,אחריי מי היית רודפת ועורפת לו ת'ראש? אווהוו לא חסר
אם היית באותו מחנה קיץ שהיה בו ג'ייסון..היית מצטרפת לחבורת הילדים שהפילה אותו לאגם,או עוזרת לו ועומדת לצידו(אני אישית הייתי עומדת לצידו...).? עומדת לצידו
אם דאגי יידחה אותך,תלכי לאח שלי?הוא קטן אבל
גררר אם אח שלי יידחה אותך ויעדיף לצאת עם יוגי הו,למי תלכי? אצטרף אליו
מי השחקן האהוב עלייך? אשטון קוצ'ר
מי השחקנית האהובה עלייך?אנג'לינה ג'ולי למה דווקא מקפליי? כי יש להם אחלה שירים.. ואני אוהבת אותם.. את האישיות שלהם.. מה השיר האהוב עלייך ממקפלע? נממ יש הרבה.. נוט אלון, והיפנוטייז אולי.. איך הכרת את מקפלע? ראיתי את הקליפ של אוביוסלי ונדלקתי:p ......אני והבובה שלי החלטנו שמה שדרוש כדי להצית מחדש את מערכת היחסים הרקובה שלנו זה צלע שלישית....... חחחחחח נזכרתי בזה
למה ע'? כי ככה
. למה קוראים לך ג'נע? כי אמא רצתה
מה החלום שלך? להיות מאושרת, ולהגשים את כל החלומות שלי. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מעצבת בגדים ;] מה את תמיד לוקחת איתך? פלאפון
מה ההרגל הכי רע שלך? עקשנית.. ולפעמים מעצבנת
[זה נחשב לרע?:p] מה המוטו שלך? חייה את הרגע- גם ככה מחר תמות.
מהי המכונית החלומית שלך? לאמבורג'יני
מה המאכל והשתייה האהובים עלייך? שווארמה, צ'יפסף מיץ תפוזים, ענבים..
מי מעלה בך השראה?לא דעת..
ספרי לי משהו עלייך,שאני לא יודעת..(למרות שנראה לי שאני יודעת שאת הולכת להגיד דיגדוגים כפול 2=תאומים)...? חח אוי עלע תהיי בריאה
מה ייקרה אם האהבה בעולם תיגמר? לא יוולדו ילדים. מה היה קורה אם ניקול קידמן לא הייתה מתה משחפת? אבל היא לא מתה
טוב.אני לא ישנתי מספיק אתמול בלילה..ולא רוצה להתחיל לשאול שא' לא קשורות..חחח..אז ביי בנתיים ג'נע!היה כיף לשאול...נקווה שלא נשברת באמצע..חיחיחי.- אני המומה מעצמי
ח סתם, היה כף להשאל:p.

may90

New member
גרר אלה תחליטי

אני כלתך! ועכשיו את אומרת שג'נע?

beyonce3

New member
אמ..מאי?

גאדי ביגמיסט..או איך שלא כותבים את זה...יבגני שומר....סלבה שומר....דימטרי שומר....בוריס שומר...וואדים במרפאה..-מה הוא עושה במרפאה?!...-שומר...

beyonce3

New member
איך ידעת?../images/Emo12.gif

זה באמת היה טוב..רק לפניי שבוע הבנתי למה הוא התכוון עם הסופר גלו...חיחיחי.הכי מצחיק היה זה עם החולצה של פינוקיו..חיחי...שהוא עשה את הקטע של ה-:"חלמתי שאני רוכבת..ואני מדוושת,ומדוושת,ומדוושת ואני לא זזה.פתאום אני רואה מולי מראה גדולה ועוד אנשים..והם מדוושים,ומדוושים,ומדוושים..ואני מנסה לצעוק אבל לא יוצא לי קול..ואני לא יודעת איפה אני!-בחדר כושר מטומטמת!"...אה..וגם הזה שעשה חיקוי לתוכנית של ג'רי..חיחי...עם שיואנדה,לטישיה,קפישה,מנשיה,פטישה,פשישה..חיחיחי..זה היה מצחיק!

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

כן אני זוכרת ת'קטע הזה! בכלל כל הקטעים שמה הרגו אותי מצחוק! במיוחד היפני/תילאנדי/סיני והכושי.... עם ה"צינור" חחחחחח
"אתה כוס אמק, אתה כוס אמק, אתה כוס אמק.... ואתה, בולבול קטן!" חחחחחח

beyonce3

New member
זה דווקא פחות הצחיק אותי...

נורא אהבתי את של השנה..אבל הקטעים היו נורא קצרים..יש לי במחשב את יומטוב ה-1...ואני ממש חורשת עליו..חיחי...הכי מצחיקים אדיר מילר ורן לוי..ובקטנה עוד כמה..אבל הם היו הכי קורעים...חיחי...אה..ובזה של השנה..היו עוד מלא..אבל נורא שונאת את נוסבאום...לא יודעת למה..לא אוהבת אותו..לא הבנתי מה הקטע שלו מלקבמן קלמטינה ולעשות ממנה טוסט...טח...שיהיה..עלק משחק אותה....אמ...מה עוד היה??אמ....הווווו!אני נזכרת בשניים שהיו נורא דומים..אחד שאמר שהוא אוהב את הגנגסטרים מניו יורק..ואת הראפש הישראלי..ולא הראפ של ישראל...חיחי..ממש אהבתי ת'יציאות שלו..והיה אחד שנראה ממש ממש דומה לו....שהתחיל ת'קטע עם הרוסים..."ואדים..ואדים..ואדים...אירההההההההה"...אוי..זה היה מצחיק!אה..לא לא...גם שחר חסון...חיחיחיחי..החיקוי שהוא עשה למנקה הרוסי הממורמר..ממש ממש היה בול כמו רוסי אחד שעשה לי ככה..ששאלתי אותו משהו והוא עושה לי כזה:"אני לא....."....חיחיחיחי..זה היה כ"כ מצחיק...טוב..עשיתי מגילה..אני יכולה לכתוב על כל הקטעים המצחיקים..אבל בקיצר הכל היה מצחיק..רק חבל שלא הספקתי להקליט את הקטע עם אורי חזקיה והשטויות שלו עם הפון..חיחיחיחיחי..זה היה ממש ממש מצחיק!..נראה לי אורי דיבב את פו הדוב..חיחיחי...

loner in love

New member
שחר חסון ../images/Emo45.gif

הוא ענק הוא הופיע אצלנו בביצפר בפורים... יוו איזה מצחיק היה הוא ירד על מורה אחת שיש שמועה שהיא שכבה עם תלמיד בלי לדעת שהוא בעצם מדבר עם אותה מורה
חחחח

beyonce3

New member
ברצינות?!../images/Emo12.gif

איזה כיף לכם!אבל הוא ממש ממש מצחיק..עם כל הירידות שלו על הרוסים והטרנסים...חיחיחיחי..ומז"א ירד על מורה מבלי לדעת שהוא מדבר איתה??

loner in love

New member
אוקי..

יש איזה מורה אחת שהוא די תקשר איתה כזה כל ההופעה... כאילו היא היתה נציגת המורים בשבילו... ואז הוא אמר שהוא שמע על איזה שמועה שמישהי מהמורות שכבה עם תלמיד אבל הוא לא יודע איזה מורה ואז הוא שאל את המורה שהוא תיקשר איתה אם זה נכון.. והוא לא ידע שבעצם המורה הזאת זאת המורה ששכבה עם תלמיד

beyonce3

New member
סליחה...

אבל כנראה פיספסתי...היא באמת שכבה עם תלמיד?!
?

may90

New member
לא שמתי לב

ממצב? סדרה אהובה? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? חג אהוב? להקה אהובה? צבע אהוב? חלום? זייהו אני יבשה

just jenny

New member
עונה../images/Emo9.gif

ממצב? נחמד, מה איתך?
סדרה אהובה?חברים" , "שנות ה-70", "כולם אוהבים את ריימונד", "כן, מותק", "מלך השכונה".. בקיצור תדליקי ערוץ 3 ותראי..
סרט אהוב?נממ.. "טיטאניק", "בחירתה של גרייסי", "אמריקן פאי 3- החתונה", "מה שבחורה רוצה", "ילדות רעות", "יעד סופי [1+2]" והרשימה ממשיכה..
שחקן אהוב? אשטוןןןןןן גרר
שחקנית אהובה?אנג'לינה ג'ולי =] חג אהוב? פסח [=חופש ארוך
] להקה אהובה?כל מי שנמצא בחתימה
צבע אהוב?שחור, אדום, כחול חלום?להיות מאושרת, ושכל חלומותיי יתגשמו
זייהו אני יבשה לא נורא גם הנגב יבש ואנחנו לא מאשימים אותו

למעלה