הכר את הפורום-7

PunK RocK 1o1

New member
מוחעחעחעח

תפסתי אותך! עשית העתק הדבק!! you're sooooooo BUSTED
[אני קצת התחרפנתי היום
]

just jenny

New member
שיטטטטט!!../images/Emo10.gif

הייתי בטוחה לא ישימו לב
טוב נו, *מודה באשמה* אני עצלנית, מה
אוף איתך עיילין!1

ASKING../images/Emo3.gif

נממ.. |חושב| מה נשמע? כואב לי הראש. את מביאה לי אקמול[של טבע! חעחע הייתי חייבת.. אבל טבע שולט!
]?
כואב לי הגרון.את מביאה לי תרופה[רק של טבע!]? כואבת לי הציפורן. סתם סתם
קיטי רוצה לשרוט אותך. מותר?
משעם לי. מה תעשי בעניין? אוקיי עכשיו שאלות יותר רציניות.. --------------- נכון שמתמטיקה זה חרא מקצוע?
ופיזיקה?
גלידה או ארטיק? עוגה או עוגיות? בשביל מי היית מוכנה למות? על מי בא לך לצעוק עכשיו? מי בא לך להרוג כרגע? מי בא לך לחבק עכשיף? מי מבני האוסבורן הכי נורמלי לדעתך? נכון שמרלין מנסון הוא..בעע? ידעת שקיים כזה דבר סבתא פאקצית?
אני פגשתי היום.
טוף נגמרו לי השאלות.. אבל אני עוד אחזור! יש לי שבוע שלם לחקור אותך!
be afraid! be very afraid!

just jenny

New member
ANSWER../images/Emo3.gif

נממ.. |חושב| מה נשמע? לא משו
כואב לי הראש. את מביאה לי אקמול[של טבע! חעחע הייתי חייבת.. אבל טבע שולט!]? אם את אומרת.. חיחי
כואב לי הגרון.את מביאה לי תרופה[רק של טבע!]? אם יש
כואבת לי הציפורן. סתם סתם ולי השיער:p קיטי רוצה לשרוט אותך. מותר? כפרעליה
משעם לי. מה תעשי בעניין?אשתעמם איתך
אוקיי עכשיו שאלות יותר רציניות.. --------------- נכון שמתמטיקה זה חרא מקצוע? כעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!! ופיזיקה? כככככעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בריבועעעעעעעעע!!!! גלידה או ארטיק? גלידה [שטראוס
] עוגה או עוגיות? עוגה [נפוליאון
] בשביל מי היית מוכנה למות?משפחה, באסט פרנד[
],פרנדס... וכל האנשים האחרים שחשובים לי =] על מי בא לך לצעוק עכשיו? על כל העולם!1 מי בא לך להרוג כרגע? את השמן
[יו נוא מי..] מי בא לך לחבק עכשיף? לא דעת.. למי שבא לחבק אותי:p מי מבני האוסבורן הכי נורמלי לדעתך? הכלב
נכון שמרלין מנסון הוא..בעע? לא למע דווקא נחמד:p ידעת שקיים כזה דבר סבתא פאקצית? אני פגשתי היום. ראיתי פעם זקנה פאקצית ברחוב, בשיעור ספורט
טוף נגמרו לי השאלות.. אבל אני עוד אחזור! יש לי שבוע שלם לחקור אותך! be afraid! be very afraid! חחחחחחחחחח סבבע, אני מחכה

sarahhh

New member
שואלת../images/Emo140.gif

מה המצב? בת כמה את? מה התאריך לידה שללך? למה קוראים לך ג'ני? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את הכי אוהבת לישתות? יש לך חיית מחמד? אם כן איך קוראים לו\ה? לאן את הכי אוהבת ללכת לבלות? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? את מי את הכי אוהבת בעולם?? מי הפייברט שלך במקפליי? מה הית לוקחת איתך לאי בודד? איזה עוד להקות את אוהבת? איזה זמר\ת את הכי אוהבת? טוב מקווה שלא שיגעתי אותך...תהני צאו

just jenny

New member
עונע../images/Emo152.gif

מה המצב?נחמד.. קצת עייפה אבל חפיף
.. מה איתך? בת כמה את?עוד שבועיים בערך בת 15
מה התאריך לידה שללך? תעשו את החישוב למעלה
חחח סתם
27.5.90 למה קוראים לך ג'ני? כי אמא שלי אהבה את השם.. בהתחלה רצו לקרוא לי ליז אבל החליטו בסוף ג'ני גררררר
מה את הכי אוהבת לאכול?שווארמה, וצ'יפס של מקדונל'ס
מה את הכי אוהבת לישתות?מיץ תפוזים, ענבים.. מיצים בסה"כ:p יש לך חיית מחמד?אולי בקרוב בעזרת השם
אם כן איך קוראים לו\ה? עוד לא ידוע
לאן את הכי אוהבת ללכת לבלות? בצפר!!
חחחחחחחחח סתםם
נממ.. קניון, חברות ;] איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? לינע
את מי את הכי אוהבת בעולם?? משפחה, חברים =] מי הפייברט שלך במקפליי? דאגיי
מה הית לוקחת איתך לאי בודד? מוזיקה[!!!], מוזיקה[!!] ו.. אמ מוזיקה[!!!!!] ואולי גם מחשב, טלוויזיה, כמה ספרים, אוכל וסירה =] איזה עוד להקות את אוהבת? הכל בחתימה
[אלה העיקריות
] איזה זמר\ת את הכי אוהבת?נממ.. אמינם =] טוב מקווה שלא שיגעתי אותך...תהני נוט בכלל לא
צאו

PunK RocK 1o1

New member
אויייי

החתימה שלך ממש יפה!!
Im that girl (1238) who just wanna live (805) and breath easy (671) when day turns into night (1024)

למעלה