חעחע
תאריך לידה? 1.6 מזל? תיאומים שם אמצעי? ... אם יש לך, תלווי לי? אם היה לי בכיף
יש לך את הדיסק של מקפליי? אני לא כ"כ אוהבת אותם... לי יש!!! מה תעשי לי? "תתחדשי!" שיחקת במשחק הזה של האתר של מנטוס?
כמעט או תזכי בIPOD מיני. תלכי לנסות? הא? זכית בדבר כזה פעם? הלוואי מקפלי או באסטד? באסטד!! דאגי, דני הארי או טום (או אורגיה שקסית?) שלישיה-אני, דני&דאגי תמליצי לי על דיסק? אממ... enema of the state של בלינק על להקה? ווא.. אממ.. בלינק,סאם,פו פייטרס,אמריקאן הייפי, ג"ש, סימפל ועוד הרבה...
על חנות בגדים? אין לי כ"כ אחת מועדפת כל מה שיפה! על חנות תכשיטים? אממ.. אני לא בעניין תכשיטים על חנות פיצ'פקעס? אנטר היית פעם בעברך הרחוק פקצה? חחחח אממ.. לא דווקא לא.. אני לובשת את כל הצבעים כולל ורוד אבל זה לא הופך אותי לפקעצה לדעתי... זה אצלי מכו כל צבע לאיזה כיתה את עולה? ט' איך את מנצלת את החופש? אממ.. ספונטניות מה אכלת לאחרונה? לחם עם גבינה :| מה שתית לאחרונה? קולהההה מה את שומעת (חוץ מאת הטיקטוקים של המקלדת של המחשב)? אמריקאן היי פיי -גיקס גאטס ט'ה גירלז איזה להקה את מכירה שאף אחד לא מכיר? לא הרבה מכירים את אמריקאן היי פיי :| מה הייתי רוצה להיות? את? לא יודעת מה תהיי שתהיי גדולה? בריטית
מה את מעדיפה? בעל מפורסם או בעל לא מפורסם? בעל מפורסם שלא לוקח את עצמו בתור מפורסם סלקום, אורנג' או פלאפון? אורנג'.. בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת
זיכרון טוב או לא טוב? לי? אם יש לי? אממ.. אני סנילית
בת כמה את? 15 יש לך אחים או אחיות? 2 אחים קטן וגדול את רואה סמולוויל? נואפ את באה מחר למפגש? אכן אני לא, איך תשכנעי אותי לבוא? תפגשי 3 מהחברות שאני מביאה (כן ככה אנחנו אי אפשר שרק חברה אחת תבוא-אנחנו מביאות חבורה!) אימיול או קאזה? קאזה-לא יודעת איך משתמשים באימיול את גרה בצפון, בדרום או במרכז? אמ... איפה זה הרצליה? :| מה את מוצאת בדאגי? שקסיות מטורפת מה את מוצאת בטום? גוש קטנטן מה את מוצאת בדני? כמו דאגי
מה את מוצאת בהארי? שיזוף מדומה?... :| איזה שיר את הכי אוהבת של מקפליי? נגיד... אמממ.. ט'אט גירל ראית את ה-לייב8?טיפה תעני לי ואני מבטיחה לך שתקבלי פרס - מה את רוצה בתור פרס? דיסק
בעלת חבר? או חסרת חבר? חסרת חבר *דרוש* מאוהבת? נואפ עוברת לחטיבה/תיכון? תיכון אני עוברת לחטיבה, אם היית שם כבר, איך היה? הכי כיף בעולםםםם איזה כיתה הכי קשה להיות בה? ט'-יש מבחנים שמשפיעים על התיכון תמליצי לי על מקום בילוי? סתם להסתובב את קוראת ספרים? כע תמליצי לי על ספר? אני כריסטיאנה פ. טוף, זייהו. אין לי יותר רעיונות.. תעני מהר... יום טוב! תודה
!