הכר את הפורום-9

L u L i1

New member
לי יש שם אמצעי!../images/Emo9.gif

אבל הוא ממש מעפן..!!
אני לא אוהבת אותו...

Hip Hop star

New member
גם לי יש!../images/Emo3.gif

השם האמצעי שלי זה איב...על שם סבתי ז"ל..........

Hip Hop star

New member
בוקר טוב אליהו!../images/Emo4.gif

חחחחחחחחח........מאי,אין לך מושג איזה כיף זה שאם את לא רוצה לשמוע את האמא המטומטמת שלך,או את האח הזונע שלך...את פשוט מגבירה את הטלוויזיה חזק חזק..ורצוי שזה יהיה על אמטיוי base!את שמה למשך שעה את השיר החדשוהשולט של מיסי אליוט ו50 אג'....ואת לא שומעת אותם במשך שבוע!

may90

New member
אלה

אני מחכה לשאלות שלך
סמכתי על המגילה שלך

Hip Hop star

New member
אמ...........

טוב...אבל ייקח לי זמן...אני רואה עכשיו סקיי ניוז.........

sarahhh

New member
שואלת

מה המצב?? איך החופש?? מאיפה את?? בת כמה?? למה קראו לך ככה?? מה את עושה בחופש?? הית פעם בחו"ל?? אם כן איפה?? את ילידת הארץ?? מי הפייבוריט שלך במקפליי?? איך הכרת אותם?? מה הית לוקחת איתך לאי בודד?? את רואה חלום אמריקאי?? אם כן נכון JJ חמודדדד?? מה את הכי אוהבת לישתות?? מה לאכול?? איזה גלידה את הכי אוהבת?? איזה ארטיק?? נכון את אוהבת אותי?? יאללה מקווה שלא שיגעתי אותך ביי ביי

may90

New member
חעחע2

מה המצב?? שורדת
איך החופש?? חופשי מאיפה את?? הרצליה בת כמה?? 15 למה קראו לך ככה?? כי מאז שאחי הגדול נולד בחודש מאי, נדבק לאמא שלי השם והיא אהבה אותו מה את עושה בחופש?? ספונטניות הית פעם בחו"ל?? אכן אם כן איפה?? פריז ופעמיים בלונדון את ילידת הארץ?? אכן צברית שכמותי מי הפייבוריט שלך במקפליי?? דאגי&דני איך הכרת אותם?? באסטד מה הית לוקחת איתך לאי בודד?? פלאפון (לקרוא לעזרה) את רואה חלום אמריקאי?? נואפ אם כן נכון JJ חמודדדד?? dunno מה את הכי אוהבת לישתות?? דיאט קולה מה לאכול?? המבורגר איזה גלידה את הכי אוהבת?? אממ... פיסטוק נראה לי.. כל הזמן משתנה איזה ארטיק?? אמממ... וואי המוןןןןן אהה כע! מגנום!! נכון את אוהבת אותי?? איך לא? (למרות שאינ לא כ"כ מכירה אותך
) יאללה מקווה שלא שיגעתי אותך -חלילה וחס ביי ביי להת'!

למעלה