הכר את הפורום

MiChElLe182

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אז ככה....מחר הפורום בן שבוע (ניראה לי) וכבר יש כאן מללללא בנות. אז בשביל הבנות שלא מכירות אחת השניה (אני לא מכירה אף אחת), בשביל אלה שכן מכירות ואלה שסתם קוראות נשחק מישחק כדי להכיר יותר טוב. בשביל אלא שלה מכירות....המישחק הולך ככה: כל שבוע מקפליית (המצאתי מילה
) אחרת תחקר, תוכלו לשאול אותה כל מה שתירצו. שאלות קיומיות, פילוסופיות, מביכות
, מפגרות וסתם דברים שתמיד רציתם לשאול אותה. המקפליית שתחקר באותו שבוע תבחר מי תחקר בשבוע אחרי... כל מי שתחקר קודם תציג את עצמה: שם: גיל: יאללה מתחילים.... השבוע באור החקירה תעמוד המקפליית שחר (כינוי בפורום-DesertRose7) תתחילו להפציץ בשאלות כולם משתפות פעולה

Miss Kitty

New member
הא! שאלות ../images/Emo9.gif

היי שחר
1. מה צבע השיער שלך? 2. מה הייתה הלהקה/זמר/ת הראשונה שהערצת? 3. מה היה הדיסק הראשון שקנית מהכסף שלך? 4. למה את אוהבת את מקפליי? 5. למה את מתחפשת בפורים? 6. יש לך חיית מחמד? איזו? 7. את מי את אוהבת יותר- אמא שלך או אבא שלך? (
) 8. התחלת ללמוד נהיגה? מה את מעדיפה: - תפוז או תפוח? - בננה או תות? - תות בננה או לימונענע? - כלב או חתול? - באסטד או מקפליי? - דרו קארי או חברים? - מכושפות או באפי? - אנג'לינה ג'ולי או ניקול קידמן? - בראד פיט או ג'וני דפ? זהו

DesertRose7

New member
YOU THINK YOU KNOW..

BUT YOU HAVE NO IDEA! היי שחר - היי שנייייי
1. מה צבע השיער שלך?כרגע.. מין אדום דהוי כזה עם שורשים שחורים גדולים 2. מה הייתה הלהקה/זמר/ת הראשונה שהערצת? פייב
עד היום.. 3. מה היה הדיסק הראשון שקנית מהכסף שלך? בכסף שלי?! אני לא ממש זוכרת, אבל אני ידועת שהדיסק הראשון שלי זה אחד צרוב של הספייס גירלס משבוע הספר. 4. למה את אוהבת את מקפליי? למה לא?! אמממ.. כי הם מצליחים להעלות לי חיוך גם במצבים הכי קשים 5. למה את מתחפשת בפורים? לדגל הגאווה- אני ועוד 5 בנות - אני הירוק! 6. יש לך חיית מחמד? איזו? כן!!!!!!!!!!!!!!!! אוזו והוא כלב פינצר שחור ועקום - בגלל תאונת דרכים שהוא עבר לפני שהוא הגיע אלינו הראש שלו נשאר פשוט במקום ישר.. אז במשהו כמו 30 מעלות לצד 7. את מי את אוהבת יותר- אמא שלך או אבא שלך?מה זה השאלה הזאת?! אותו דבר
8. התחלת ללמוד נהיגה? לא.. אני צריכה מתישהו בקרוב!! מה את מעדיפה: - תפוז או תפוח? תפוז, אבל שיהיה טעים - חמוץ מתוק כזה - בננה או תות? תות, - תות בננה או לימונענע? תות בננה, אני מכורה - כלב או חתול? כלבבבב - אוזווווווו - באסטד או מקפליי?אווו.. הגעת לנקודת חולשה - אין תגובה! - דרו קארי או חברים? חברים - מכושפות או באפי? באפי שולטת! - אנג'לינה ג'ולי או ניקול קידמן? ניקול קידמן - בראד פיט או ג'וני דפ? ג'וני דפ
זהו - תודה רבה לך.. היה כיף

Miss Kitty

New member
ענק../images/Emo12.gif

הרעיון של התחפושת שלכן פשוט גאוני
וואי, את חייבת לצלם תמונות ולשלוח לי אחרי פורים

sarahhh

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

אז ככה -למה קוראים לך שחר? -יש לך חבר? -אם כן איך קוראים לו וכמה זמן אתם חברים? -את אוהבת את הסידרה מכושפות? -איזה עוד זמרים להקות את אוהבת? -מה המאכל האהוב עליך? -מה את אוהבת לעשות בחיים? -לאן את אוהבת לצאת לבלות? -איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? -איזה זמר/ת להקה את הכי שונאת? -נסעת כבר לאנגליה?

DesertRose7

New member
../images/Emo12.gif

אז ככה "*מכינה את עצמי נפשית פיזית ורוחנית* -למה קוראים לך שחר? כי נולדתי בזמן של השחר וגם לאחות המיילדת שלי קראו שחר במקריות
-יש לך חבר? לא
-אם כן איך קוראים לו וכמה זמן אתם חברים?--- -את אוהבת את הסידרה מכושפות? כן, זה נחמד! -איזה עוד זמרים להקות את אוהבת? אממ.. חוץ ממקפליי? באסטד, רוסטר, קלי קלרקסון
, משפחת בדינגפילד
, בלינק, גרין דיי, הובסטנק, לוסטפרופטס
, גוד שארלוט, סימפל, דה קולינד,מארון
.. מה עוד שכחתי?! -מה המאכל האהוב עליך? סיני -מה את אוהבת לעשות בחיים? כלום! זה הכי כיף! -לאן את אוהבת לצאת לבלות? אמממ.. סרטים, סתם בתי קפה וכל מיני דברים כאלה.. לא אוהבת מועדונים! -איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? המחשב! וכל מי שנמצא בו.. ואני חושבתשהם יודעים מי הם
-איזה זמר/ת להקה את הכי שונאת? ביונסה, אשר, ג'ניפר בשיר האחרון שלה, 50 סנט.. כל הדברים החרושים האלה! -נסעת כבר לאנגליה? לא.. לצערי לא..

just jenny

New member
אני

מה המצף?
מה קורה?
איך זה להיות מנהלת ב-3 פורומים?
חח איך הילדים שאת מגדלת?
מה את חושבת על ג'סי מקרטני?
יע היום קיבלתי פוסטר של סימפל פלאן(
) מה דעתך?
נכון חייך משעממים?
אם היית בוחרת את מי לפגוש: בלו, באסטד (ז"ל
) או מקפליי מה היית בוחרת?
עכשיו קרעתי על עצמי את הגומיות המגומי האלה, והיה כואב
מה יש לך לומר על זה?
איך זה להיות הנחקרת?
נכון שג'ורג' מעצבן ולא כוסע?
נכון שהאות ע' שולטת?
נכון שנכון?
טוף זעו מקווע שנהנת ויהיה טוף חח

Moran Beep

New member
ok so

שלום שלום שחרולה והנה מגיעות ה-10 שאלות שלי: 1. מה את מעדיפה שר הטבעות 1 או 2? 2. האם פעם אהבת את בריטני ספירס או שאת עדיין אוהבת אהמ? 3. מה היה הדיסק הראשון שקנית איי פעם? 4. פרטי נמקי והסברי מה האיבר שאת אוהבת בכל אחד מהמקפליים(לדוגמא : דאגי - את הפה של כי בלה בלה בלה בלה ) 5. נכון שאת אוהבת אותי? 6. מה את מעדיפה בריטנים או אמריקקים? 7. את מי את אוהבת יותר את דאגי או דני? 8. בלינק או גרין דיי? 9. אממ אין לי עוד פאק... אהה השאלה הכי חשובה - מה קורה? 10.אם היו משלמים לך 10000 דולר היית אוכלת את החרקים האלה שנראית כמו תמרים מהלכים? אוקי ואני מורן בת 16

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif

1. מה את מעדיפה שר הטבעות 1 או 2? 1, כי זה היחיד שראיתי
2. האם פעם אהבת את בריטני ספירס או שאת עדיין אוהבת אהמ? כנראה שפעם בתקופת CRAZY כשכל ילדה בכיתה ז אהבה אותה
3. מה היה הדיסק הראשון שקנית איי פעם? SPICE GIRLS - SPICE WORLD 4. פרטי נמקי והסברי מה האיבר שאת אוהבת בכל אחד מהמקפליים(לדוגמא : דאגי - את הפה של כי בלה בלה בלה בלה ) הארי- העיניים.. אני יכולה לבהות בהם שעות וימים
טום- הגומה שלו, גומה אחת!!!!
דאגי-השיער שלו... מחיק אבל יש לו שירע מדהים - חוץ מזה, בפנים הכל צריך להיות ביחד
דני-אממ.. את האצבע השחורה שלו.. חח.. איזה סקסית
5. נכון שאת אוהבת אותי? מתה עליך 6. מה את מעדיפה בריטנים או אמריקקים? בריטים - זה לא היה ברור עד עכשיו?! 7. את מי את אוהבת יותר את דאגי או דני? דאגי- סורי.. 8. בלינק או גרין דיי? גרין דיי 9. אממ אין לי עוד פאק... אהה השאלה הכי חשובה - מה קורה? הכל טוב מה איתך?! 10.אם היו משלמים לך 10000 דולר היית אוכלת את החרקים האלה שנראית כמו תמרים מהלכים? אם ישלמו קצת יותר מזה.. קצת הרבהההההה יותר נחשוב עליהם

Moran Beep

New member
חחחחחחחחחחח

נכון אהבת את השאלה האחרונה חח? גם אני הכי אוהבת את דאגייי

DesertRose7

New member
../images/Emo98.gif

מה המצף? מה העיניינים? מה קורה? מה שלומך? איך זה להיות מנהלת ב-3 פורומים? כיף ! לא משעמם לרגע... (כן בטח..) חח איך הילדים שאת מגדלת? אוי.. הם גדלים כל כך יפה.. מרגש!
מה את חושבת על ג'סי מקרטני? הוא מותק, אבל חוץ מביוטיפול סול.. שישחק יותר ופחות ישיר!~ יע היום קיבלתי פוסטר של סימפל פלאן() מה דעתך? מראש1?! גם אני!! נכון חייך משעממים? דיי.. רוב הזמן! אם היית בוחרת את מי לפגוש: בלו, באסטד (ז"ל) או מקפליי מה היית בוחרת?את פייב! סיבה?! באסטד עוד יחזרו ותהיה לי הזדמנות לפגוש אותם, אמנם לחוד אבל זה משהו. מקפליי לא התפרקו ועוד יש לי הרבה זמן לפגוש אותם, כנ"ל לגבי בלו. אבל פייב... כל כך הרבה מהחיים שלי השקעתי בהם ולא יצאה לי ההזדמנות לפגוש אותם ועכשיו כל אחד בדברים שלו, קשה להשיג אותם ומה בדיוק הם עושים חות מכמה ואני אשמח לפגוש אותם! אחלה הרצאה אה?! עכשיו קרעתי על עצמי את הגומיות המגומי האלה, והיה כואב מה יש לך לומר על זה? אוי מכירה!! זה תמיד קורה לי בבית ספר ואז אני נדפקת כי אין לי גומיה!! איך זה להיות הנחקרת? משעשע עד מלהיב! נכון שג'ורג' מעצבן ולא כוסע? ג'ורג שקסי
נכון שהאות ע' שולטת? אממ.. אולי בשבילך.. נכון שנכון? אמממ.. מה? טוף זעו מקווע שנהנת - בהחלט
ויהיה טוף חח

beyonce3

New member
שאלות!!

היי שחר!מה המצב? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה הצבע האהוב עלייך? מי הבנאדם שהכי השפיע עלייך בחיים עד כה? איך היית מתארת את עצמך? מדוע דווקא מקפליי? מה מס' המזל שלך? מאמינה באמונות פתלות? ראית "שישי הפוך"? אוהבת בע"ח? אם כן,איזו חיה היית רוצה להיות? האם יש לך בע"ח,אם כן,מה וכמה??? יש בויפרנד? היה פעם? זרקי משפט לא קשור.. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? מדוע קוראים לך שחר? מי לדעתך הסלב הכי מטומטם שקיים על פני הפלנט? מי לדעתך הסלב הכי חכם? מי הסלב הכי יפה? מי הסלב הכי מכוער? מי הסלב הסתם לא קשור??? יש לך טיולים שנתיים? היה לך השנה? היית פעם בצופים? אם כן,נכון שזה דבר מטופש? על מי את עוד ממליצה חוץ ממקפליי ובאסטד? מעריב לנוער(השולט!!),או ראש1(בעעע)??? מה החטיף האהוב עלייך? מה החטיף השנוא עלייך? תמליצי על סרט.....? תמליצי על דיסק??? תמליצי על ספר??? תמליצי על מסעדה?? תמליצי על תוכנית טלוויזיה...?? נכון שאני הבנאדם הכי פריקי ששמעת עליו אי פעם??? מה את חושבת על הדסטניז צ'יילד?????? מה את חושבת על התמונה הזאת?=> תוסיפי תמונה משלך........ אמ.תודה רבה רבה רבה לך על שהקדשת לי מזמנך הפנוי,ועל שענית על שאלותיי הטיפשיות.מקווה שלא סבלת.אמ.וזהו,שיהיה לך המשך יום נעים,ושבוע מעולה! ושמרי על עצמך!מוואה!!!!

DesertRose7

New member
../images/Emo77.gif

היי שחר!מה המצב? כל טוב.. בת כמה?16.8 מאיפה? גבעת שמואל (מלחמה) איזה כיתה? יא מה המזל שלך? סרטן מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול מי הבנאדם שהכי השפיע עלייך בחיים עד כה? כנראה שאמא.. עד גיל מסוים היא הייתה עושה הכל בשבילי ועכשיו אני עושה הכל בשבילה.. מסנג'רת אותי חופשי..חחח.. איך היית מתארת את עצמך? פשוט אני.. אם תהיי ביום ראשון של פורים את תדעי מדוע דווקא מקפליי? למה לא?! הם פשוט משמחים אותי בכל מצב! מה מס' המזל שלך? 6 מאמינה באמונות פתלות? כשמתאים לי אז כן ראית "שישי הפוך"? כןןןןןן אוהבת בע"ח? בטח - אוזו שולט! אם כן,איזו חיה היית רוצה להיות? אני כבר חיה לא?! האם יש לך בע"ח,אם כן,מה וכמה??? אוזו -הכלב העקום - ראי פרוט למעלה! יש בויפרנד? לא היה פעם? יאפ זרקי משפט לא קשור.. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? מנהלת של חברת תקליטים גדולה בבריטניה מדוע קוראים לך שחר? כי נולדתי בזמן הזה מי לדעתך הסלב הכי מטומטם שקיים על פני הפלנט? הציקי גירלס, הם פשוט אוהבות להיות מושפלות! מי לדעתך הסלב הכי חכם?פאף דדי, צריך מוח כדי להגיע לאן שהוא הגיע עם הסכומים האלה! מי הסלב הכי יפה? וואי זה קשה! דיוויד בקהאם
מי הסלב הכי מכוער?50 סנט וסנופ דוג מי הסלב הסתם לא קשור??? גולדי לוקיין ציין או איך שלא כותבים את השם לשהם, מרוב שהם לא קשורים הם קורעים מצחוק! יש לך טיולים שנתיים? כן! עוד פחות מחודש יש! היה לך השנה? פחות מחודש היית פעם בצופים? לא בצופים, אני במדצי"ם מדריכה כיתות ה השנה כבר שנה שלישית של הדרכה אם כן,נכון שזה דבר מטופש? ממש לא! על מי את עוד ממליצה חוץ ממקפליי ובאסטד? קלי קלרקסון והבדינגפילדים מעריב לנוער(השולט!!),או ראש1(בעעע)??? ראש1!!! מה החטיף האהוב עלייך? זהבה ושלושת הדובים! הכי שולט מה החטיף השנוא עלייך?בייגלה תמליצי על סרט.....? אקס מן 1 ו-2 תמליצי על דיסק???כרגע?! KWLLY CLARKSON-BREAKAWAY תמליצי על ספר???של דייויד בקהאם?! תמליצי על מסעדה?? מקס ברנר.. תמליצי על תוכנית טלוויזיה...?? ורוניקה מארס- זה חובה! נכון שאני הבנאדם הכי פריקי ששמעת עליו אי פעם??? אם את אומרת..חיחי מה את חושבת על הדסטניז צ'יילד?????? מה את חושבת על התמונה הזאת?=> או יאני זוכרת שהעלתי אותה לפורום בהייד.. חח.. היא פשוט קורעת! תוסיפי תמונה משלך........ אמ.תודה רבה רבה רבה לך על שהקדשת לי מזמנך הפנוי,ועל שענית על שאלותיי הטיפשיות.מקווה שלא סבלת.אמ.וזהו,שיהיה לך המשך יום נעים,ושבוע מעולה! ושמרי על עצמך!מוואה!!!! אין בעד מה, פעם הבאה פשוט תקבעו פגישה עם המזכירה שלי

Craz¥ L

New member
אמממ

מה יש לשאול ...
מה מידת הנעליים שלך?
מה המקצוע האהוב עלייך ?
מה מספר המזל שלך?
כמה זוגות נעליים יש לך? ארממ ביולוגיהה :|

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

מה יש לשאול ... הרבה!!! מה מידת הנעליים שלך? תלוי 40-41 מה המקצוע האהוב עלייך ? אנגלית!! מה מספר המזל שלך?6 כמה זוגות נעליים יש לך? יש הרבה במגרה.. אבל תכלס אני משתמשת רק באיזה 3 זוגות וב-1 מהם במיוחד! ארממ ביולוגיהה :| תלכי ללמוד כבר!!

mayoosh4

New member
שחררררררית ../images/Emo99.gif

סורי אם יש פה כבר דברים אבל אין לי כוחחח לבדוק בכל אלה ששאלו אותך
שיר שמתנגן ברקע? דני או דאגי? טופ או הארי? היית באנגליה? היית אפשהו אחר בחו"ל? מי שר הכי יפה במקפליי? השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? השיר שאת הכי אוהבת של באסטד? תוכנית טלוויזיה? נכון שתמליצי עליי להכר את הפורום הבא? [פריטי פליז?
]? איזה להקה אהבת פעם ועכשיו כשאת חושבת על זה בא לך להקיא? נכון שבילי ג'ו מדהים
?? אין לי יותר חרשתי על כל דבר אפשרי בערך, לא?? טחח.

למעלה