הכר את הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo59.gif

שיר שמתנגן ברקע? the bedingfields - aint nobody דני או דאגי?דאגי טופ או הארי? הארי היית באנגליה? לא.. לצערי.. היית אפשהו אחר בחו"ל? יאפ-צרפת בלגיה הולנד טורקיה ופולין מי שר הכי יפה במקפליי? או יזה קשה.. דני וטום.. הם כל כך שונים! השיר שאת הכי אוהבת של מקפליי? the guy who turn her down השיר שאת הכי אוהבת של באסטד? better than this תוכנית טלוויזיה? ורוניקה מארס
נכון שתמליצי עליי להכר את הפורום הבא? [פריטי פליז? ]? חחח.. בטח.. ברור.. אמרתי לך.. פשוט תבקשי ממי שהיה אחרון.. איזה להקה אהבת פעם ועכשיו כשאת חושבת על זה בא לך להקיא?המורדים?! נכון שבילי ג'ו מדהים ?? בהחלט

loner in love

New member
are you ready?

סתם.. אין לי מה לשאול אפילו! אממממ... איך היה היום בביצפר? את באה למפגש? את מודעת לזה שבקרוב יש לנו יומולדת? מה את קונה לי
אוקיי רציני... איזה שיר (לא חובה של באסטד/מקפליי) הכי מתחבר לך? (מבחינת המילים...) מקפליי באסטד או פייב? 3 תכונות שמאפיינות אותך לדעתך: הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים: הדבר הכי עצוב שקרה לך בחיים: משו שתמיד יגרום לך לבכות: משאלה אחרונה? הופעה של לוסטפרופטס או קלי קלרקסון או מה שמה הזאת? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מה דעתך על ניתוחים פלסטים? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? דבר שאי אפשר לוותר עליו: you've got a friend או all about you? build me up buttercup או lola? WIG2SF או year 3000? קומיק ריליף או יומטוב? (פחחח) תה או קפה? מתוק או מלוח? קור או חום? פיצה או המבורגר? את אוהבת אותי? למה את לא מגיבה לי בבלוג?
גם את חושבת שאני צריכה לישון? סורי על הטמטום... מקווה שנהנת

loner in love

New member
עוד עוד עוד

am i bothered? d'you think i'm bothered do i look bothered? face. look. bothered. bothered. McFly. McFly. bothered? i ain't MCbothered! you can't even spell.....

DesertRose7

New member
לא הבנתי מה את רוצה שאנני אענה..

הבנתי שזה מקומיק ריליף.. אבל מה את רוצה שאני אענה?! חחח..

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif

איך היה היום בביצפר? היה נחמד ביותר.. יום קליל את באה למפגש? ברור -זאת שאלה רטורית! את מודעת לזה שבקרוב יש לנו יומולדת? בקרוב?! מצטערת לבאס.. אבל יש זמן מה את קונה לי? אממ.. עד אז אני אחשוב ע למשהו! אוקיי רציני... איזה שיר (לא חובה של באסטד/מקפליי) הכי מתחבר לך? (מבחינת המילים...) תלוי באיזה מצב.. כשאני עוד שניה מתפרקתא זה תמיד HOLD ON של GC וכשאני רבה עם ההורי םאז PERFECT של SP כשאני ממש מדוכאת אז אפילו פייב! מקפליי באסטד או פייב? בחיים שלך.. אבל בחיים שלך אל תעשי לי כזה דבר! 3 תכונות שמאפיינות אותך לדעתך: מעצבנת,מתעצבנת,וממש לא מעוצבת! הדבר הכי משמח שקרה לך בחיים: הפורומים האלה?! חחח.. הדבר הכי עצוב שקרה לך בחיים: ששני הסבים שלי נפטרו.. משו שתמיד יגרום לך לבכות: כנראה שהשואה. משאלה אחרונה? הופעה של לוסטפרופטס או קלי קלרקסון או מה שמה הזאת? אוי זה קשה! אולי כשקלי תחמם את לוסטפרוםטס?! חחח.. או ההפך?! מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? חוזרת לישון! מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכוונת שעון במערכתמה דעתך על ניתוחים פלסטים? רק כשחייבים ולא לצרכים של הגדלת חזה ומילוי שפתיים וכל אלה.. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא מדברים על זה דבר שאי אפשר לוותר עליו: המחשב שלי! החדר שלי! you've got a friend או all about you? נראה לי שALL ABOUT YOU אבל מבחינת קליפ אז YOU'VE GOT A FRIEND build me up buttercup או lola? אממ... LOLA WIG2SF או year 3000? ברור שWIG2S4 קומיק ריליף או יומטוב? (פחחח) את באמת שואלת את זה?! ברור שקומיק ריליף! תה או קפה? קפה מתוק או מלוח? מתוק קור או חום? קור פיצה או המבורגר? פיצה את אוהבת אותי? מתה עליך
למה את לא מגיבה לי בבלוג? כיאין לי מה להגיד ואם אני צריכה להגיד משהו אז אני אומרת לך ישר ולא בבלוג! גם את חושבת שאני צריכה לישון? את תמיד צריכה לישון משום מה!!

נופר36

New member
שאלותי!../images/Emo9.gif

הייי שחר! מה קורה? מה את חושבת על השיר של שירי מימון שזכה להגיע לארוויזיון? יש לך אחים ו/או אחיות? את מנגנת על כלי נגינה כלשהו?..אם כן איזה? רכבת פעם (או עדיין) על סוסים? מה תרצי לקבל ליומולדתך? מעדיפה איי סי או מסנג'ר? את אוהבת שוקולד?(מי לא?..חעחע
) אוהבת פיצה?..ואם כן..מה התוספת הכייי טעימה עליה? מהו הסרט של כל הזמנים בשבילך? להקה של כל הזמנים? ולסיום- שימי תמונה של כל הזמנים בשבילך!! תמונה שאת הכי אוהבת בעולם! נמנמ..זייהו..תודה רבה על זמנך
יום טווווב!!

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif

הייי שחר! מה קורה? טוב תודה, הרגע קמתי.. מה את חושבת על השיר של שירי מימון שזכה להגיע לארוויזיון? באמת שלא שמעתי אותו בכלל.. אולי פעם אחת. יש לך אחים ו/או אחיות? יאפ, בלי עין הרע- 3! את מנגנת על כלי נגינה כלשהו?..אם כן איזה? הלוואי! רכבת פעם (או עדיין) על סוסים? כןןןןןןן.. הייתי בקייטנה של סוסים בפארק הלאומי, כל בוקר כשהיינו באים דבר ראשון היינו רוכבים! מה תרצי לקבל ליומולדתך? כרטיס טיסה לבריטניה! צד אחד! מעדיפה איי סי או מסנג'ר? מסנג'ר שולט את אוהבת שוקולד?(מי לא?..חעחע) ברור אוהבת פיצה?..ואם כן..מה התוספת הכייי טעימה עליה? יאפ - עגבהנות, וגם תירס טעים מהו הסרט של כל הזמנים בשבילך? היפה והחיה להקה של כל הזמנים? הלהקות שאני הכיאוהבת! ולסיום- שימי תמונה של כל הזמנים בשבילך!! תמונה שאת הכי אוהבת בעולם! של כל הזמנים?! מאיפה אני זוכרת.. אני אשים סתם תמונה שאני אוהבת

just jenny

New member
אעע אעעע עוד שאלע!!

חחח תמיד רציתי לדעת: וואט דה פאק הכינוי שלך אומר?
חחחחח

DesertRose7

New member
חחחחח - אהבתי../images/Emo45.gif

אז ככה.. לפני הרבההההההה שנים כשהייתי אמורה להירשם בפורומים של היידפארק לא ידעתי איך לקרוא לעצמי.. אבל.. בת דודה שלי תמיד קוראת לי שושנת המדבר.. (וכשהיא קוראת אני באמת עונה לה!) ובמקריות ככה יש גם שיר מאוד יפה של סטינג עם אותו השם - אז למה לא?! וה-7 פה זה סתם כי כבר היה דסרט רוז!

just jenny

New member
אעע עכשיו מובן../images/Emo2.gif

טודע על התשובע שושנת מדבר.. אממ סליחע שעחר..

just jenny

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סבבבבבבבע מהיום את שושנעע!!
שושנילעעעע!! חעחע

שלללומלוםםם..אני קארינ'וש../images/Emo140.gif

הייתי בפורום באסטד כי לא היה למקפליי פורום משל עצמו..ואני מדברת על לפני הרבה זמן..אבל קיבלתי מחשב חדש,אינטרנט..ואני פה בשביל להשאר..אז שלום לכולם או יותר נכון כולן?!
מקווה שתקבלו אותי בחיבוקיייייי

Miss Kitty

New member
שלום../images/Emo24.gif

ממ קארין גורן? או שאני חושבת על מישהי אחרת?

למעלה