מההה? שלחתי לך אסמס!! ששואל את מי העיפו בה"ה! (האח הגדולXD)
D DoLi it is Me New member 7/10/08 #20 ../images/Emo222.gif חבורת חארות#%#$%#$ אבל כל הכבוד למק' שהם היצטלמו עם כל המערצים וזה..זה לא קל .. רואים שהם לא יוצאים מהמדינה . שונאת ברזילאים !! ^$%
../images/Emo222.gif חבורת חארות#%#$%#$ אבל כל הכבוד למק' שהם היצטלמו עם כל המערצים וזה..זה לא קל .. רואים שהם לא יוצאים מהמדינה . שונאת ברזילאים !! ^$%
D DoLi it is Me New member 7/10/08 #21 ../images/Emo222.gif ואיך שכחחתי..תודה מיק' ../images/Emo24.gif מיק'-מק'.. חח חרוז..עזבי>_<. אניוואי תודה באמת על הכל .
../images/Emo222.gif ואיך שכחחתי..תודה מיק' ../images/Emo24.gif מיק'-מק'.. חח חרוז..עזבי>_<. אניוואי תודה באמת על הכל .
V Vansi McDorky New member 7/10/08 #25 ../images/Emo210.gifאואה דוריתוש... מישי עצבנית פהXDD../images/Emo6.gif
V Vansi McDorky New member 7/10/08 #14 ../images/Emo210.gifוואו תודה על הכל מיק D: למה הם מוציאים לו קליפ *&^%$#@ יש שירים שלא מוציאים להם קליפים! ><' וואו breaking איזה שיר יפה לשיר *__* למה ישלי תחושה שזה עוד שיר עצוב ומדכא? לורוצה! אני רוצה משו שמח ועליז =__=' אומג בסריקות התמונה של דני עם לבד עם הגיטרה כזאת מהממת תודה שוב
../images/Emo210.gifוואו תודה על הכל מיק D: למה הם מוציאים לו קליפ *&^%$#@ יש שירים שלא מוציאים להם קליפים! ><' וואו breaking איזה שיר יפה לשיר *__* למה ישלי תחושה שזה עוד שיר עצוב ומדכא? לורוצה! אני רוצה משו שמח ועליז =__=' אומג בסריקות התמונה של דני עם לבד עם הגיטרה כזאת מהממת תודה שוב
M McFly rullz New member 7/10/08 #15 ../images/Emo135.gifחחחחחח איזה שיר יפה לשיר?../images/Emo6.gif כפרעלייך זונה
V Vansi McDorky New member 7/10/08 #16 ../images/Emo210.gif *שם* יפה לשיר../images/Emo11.gif נו אני נרגשת רחמי עליי XDDD כונפה
S sweet shir New member 7/10/08 #22 אל תכחישי, את יודעת שאת חושבת עלי כל היום וכותבת לי שירים XDDDDD ~דפוקהXD~
V Vansi McDorky New member 7/10/08 #24 ../images/Emo210.gifXDDDD הנה לאב סונג הגיעה../images/Emo6.gif כאפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תגידי לי, אינלך איזה תמונה לרייר עליה?
../images/Emo210.gifXDDDD הנה לאב סונג הגיעה../images/Emo6.gif כאפה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תגידי לי, אינלך איזה תמונה לרייר עליה?
S sweet shir New member 7/10/08 #27 בוודאי שיש לי חחחחחחחחחחחחחח למה את חושבת שאני בכלל מדברת איתך במסן? כדי לבהות בתמונה כמובן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גברת חביבות XD סתם נו
בוודאי שיש לי חחחחחחחחחחחחחח למה את חושבת שאני בכלל מדברת איתך במסן? כדי לבהות בתמונה כמובן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גברת חביבות XD סתם נו
V Vansi McDorky New member 7/10/08 #29 ../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחח חצופה זאתי../images/Emo6.gif לכי חפשיייייי נמלים לבהות בהןןןן XDDDDD
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחח חצופה זאתי../images/Emo6.gif לכי חפשיייייי נמלים לבהות בהןןןן XDDDDD
S sweet shir New member 7/10/08 #30 תצחקי תצחקי אבל אני עוד אחפור לך על הביוטופ שלי!!!! כמו שטום חופר על חתוליו XDDDD בגלל שהמחשב שלי דפוק את עכשיו כבר נעלמת. בוהו >:
תצחקי תצחקי אבל אני עוד אחפור לך על הביוטופ שלי!!!! כמו שטום חופר על חתוליו XDDDD בגלל שהמחשב שלי דפוק את עכשיו כבר נעלמת. בוהו >:
R Red Shani New member 7/10/08 #17 תודה רבה../images/Emo13.gif תמונות נחמדות אוח איך אפשר שלא לקנא בברזילאים האלה?! (ובמורה ההזויה הזאת מהסירטון XD) גאד הם כאלה מדהימים! שיבואו כבר לארץ! מה יש להם לחפש בברזיל? >:
תודה רבה../images/Emo13.gif תמונות נחמדות אוח איך אפשר שלא לקנא בברזילאים האלה?! (ובמורה ההזויה הזאת מהסירטון XD) גאד הם כאלה מדהימים! שיבואו כבר לארץ! מה יש להם לחפש בברזיל? >:
S sweet shir New member 7/10/08 #26 דווקא רציתי שישחררו עכשיו שיר יותר שמח לקראת החגים. הו וול. תודה רבה על החדשותD:
M michalie XD New member 7/10/08 #28 ../images/Emo121.gif טנקס מיקי ../images/Emo24.gif אני חייבת אותךךך#$!#$! אני אין לי זמן להיכנס לפורום ואני לא מספיקה לקרוא את הפיק שלך!! תתחברי למסן!@#$!1
../images/Emo121.gif טנקס מיקי ../images/Emo24.gif אני חייבת אותךךך#$!#$! אני אין לי זמן להיכנס לפורום ואני לא מספיקה לקרוא את הפיק שלך!! תתחברי למסן!@#$!1