חח, שלא תדע עוד צער...
ד דר ראובן ברק New member 13/7/05 #11 אני לא קשורה אני רוצה תמונה של.... קנטאור! (חיצ סוס חצי אדם)...... קבלו מפל --->
ב בתאל של הצאט New member 14/7/05 #15 אהה אופס אני ימשיך מהמפל שלך כי את ענית קודם(אנשים תשימו לב) אניר וצה תמונה של סוס
ר רינתוש בלסר New member 14/7/05 #19 חח בדיוק יום שני דיברנו על קעקועים אני בת דודה שלי וחברות שלה ואז אמרתי להם שיש לידידה של אחי קעקוע של חצי אדם חצי סוס ואז אחת מהם אמרה שיש לזה שם ועכשיו אמרתי לי אותו חח נחמד
חח בדיוק יום שני דיברנו על קעקועים אני בת דודה שלי וחברות שלה ואז אמרתי להם שיש לידידה של אחי קעקוע של חצי אדם חצי סוס ואז אחת מהם אמרה שיש לזה שם ועכשיו אמרתי לי אותו חח נחמד
R roger4x4 New member 13/7/05 #12 איזה משחק כיף מפל הראשון השני והשלישי. לי לא יהיה אכפת אם תמצאו לי תמונה של משהו מפחיד...
ב בתאל של הצאט New member 14/7/05 #14 תמונה מפחידה של ג'וק(אותי זה מפחיד חחחחח) אני רוצה תמונה של סוס
ר רינתוש בלסר New member 15/7/05 #30 זה מה שמצאתי תחת החיפוש השראה../images/Emo13.gif אני רוצה תמונה של דודי בלסר
ה השנייה מנצר האחמיות New member 15/7/05 #35 אהההההההה שולט|ג'ירפה| ממתי אנשים שהם לא אודליה בר פאצ אביה עידן[ונראלי גם אלון..]בפורום שלנו שומעים מוזיקה טובה?! :]]האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כיף.
אהההההההה שולט|ג'ירפה| ממתי אנשים שהם לא אודליה בר פאצ אביה עידן[ונראלי גם אלון..]בפורום שלנו שומעים מוזיקה טובה?! :]]האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כיף.