נכון:( סושי איזה מאמי אוף עם מי הוא יהיה!?!?!?
B bigmomentom New member 7/7/05 #50 ../images/Emo58.gifלג'ובאני תהיה אהבה גדולה עם ויקו. והם באמת יהיו משגעים יחד.
0 00rr New member 8/7/05 #58 ג'ובאני יותר חמוד מגידו הוא יותר רג רגיש גידו היה סתם מכוער חושב רק על כסף וזיונים
N NaaMaZ 17 New member 8/7/05 #66 ../images/Emo79.gifג'ובאני באמת יותר רגיש.. גידו אף פעם לא בכה.. לא שזכור לי לפחות אבל עדיין הוא לא היה סתם.. הוא היה מצחיק! במיוחד ביחד עם קוקו.. איזה צחוקים היו
../images/Emo79.gifג'ובאני באמת יותר רגיש.. גידו אף פעם לא בכה.. לא שזכור לי לפחות אבל עדיין הוא לא היה סתם.. הוא היה מצחיק! במיוחד ביחד עם קוקו.. איזה צחוקים היו
L loveponcho New member 7/7/05 #36 פרק מדהים אין לי מילים פשוט פרק מדהים, אבל אם כמה שאני אוהבת את מיה ומיגל וביחד, ואני נורא אוהבת אותם, חבל לי על גובני רואים שהוא ממש אוהב את מיה.
פרק מדהים אין לי מילים פשוט פרק מדהים, אבל אם כמה שאני אוהבת את מיה ומיגל וביחד, ואני נורא אוהבת אותם, חבל לי על גובני רואים שהוא ממש אוהב את מיה.
N NaaMaZ 17 New member 7/7/05 #39 ../images/Emo79.gif פרק יפה.... מסכן ג'ובאני אוף.. מיה סתומיה שהתחילה את זה בכלל הכל בגללה! עכשיו גם היא וגם ג'ובאני סובלים מזה... רוברטה כזאת מצחיקה חחח.. טוב שהיא חזרה! ומיה ומיגל חמודים ביחד!!! (רק חבל שזה פוגע בג'ובאני המתוקי איזה חמוד שהוא בוכה..) לוחאן וויקו התאחדו?? יפה להן! העיקר לנקום באסטבן! ולריה קרציה! איך לולו קפצה על מדריאגה.. חחחחח..... זה היה מצחיק!!..
../images/Emo79.gif פרק יפה.... מסכן ג'ובאני אוף.. מיה סתומיה שהתחילה את זה בכלל הכל בגללה! עכשיו גם היא וגם ג'ובאני סובלים מזה... רוברטה כזאת מצחיקה חחח.. טוב שהיא חזרה! ומיה ומיגל חמודים ביחד!!! (רק חבל שזה פוגע בג'ובאני המתוקי איזה חמוד שהוא בוכה..) לוחאן וויקו התאחדו?? יפה להן! העיקר לנקום באסטבן! ולריה קרציה! איך לולו קפצה על מדריאגה.. חחחחח..... זה היה מצחיק!!..
S sonia love rebelde New member 7/7/05 #40 לולו ממש לא יודעת לרקוד!!! ראיתי רציתי להקיא... היא לא בקצב התנועות מגעילות..מאיפה הביאו אותה?!?!?! בעעעע
לולו ממש לא יודעת לרקוד!!! ראיתי רציתי להקיא... היא לא בקצב התנועות מגעילות..מאיפה הביאו אותה?!?!?! בעעעע
N NaaMaZ 17 New member 7/7/05 #47 ../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif וגם אני... חחח... לא יכלו לפחות להמציא לה תנועות יותר נורמליות?
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif וגם אני... חחח... לא יכלו לפחות להמציא לה תנועות יותר נורמליות?
ג ג ב ש ו ש New member 7/7/05 #43 היום אולי היא לא רקדה יפה,../images/Emo88.gif אבל כשהראו אותה בבית הספר רוקדת כמה פעמים זה היה יותר יפה.. לא נורא
היום אולי היא לא רקדה יפה,../images/Emo88.gif אבל כשהראו אותה בבית הספר רוקדת כמה פעמים זה היה יותר יפה.. לא נורא
G gal y kike New member 7/7/05 #44 ../images/Emo41.gifממש ממש לאאאאא יודעת חח חח מה היא עשתה שם?!!? בכלל לא הזיזה את עצמה
G gal y kike New member 7/7/05 #46 ../images/Emo41.gifהשיר שהייה היוםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif שמיגל חשב על מייה http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=0CZ9B9ZYCRQD28NW9VD0POADI
../images/Emo41.gifהשיר שהייה היוםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif שמיגל חשב על מייה http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=0CZ9B9ZYCRQD28NW9VD0POADI
B bigmomentom New member 7/7/05 #53 או קיי עכשיו שמתי לב שכבר שמת את השיר פה להורדה. לא נורא, שמתי אותו להורדה ב-Rapidshare.
א אלמוג 30 היחיד New member 7/7/05 #48 לא ראיתי../images/Emo7.gif כי יצאתי לראות בגדים לבר מצווה הקרובה אראה בשבת
א אלמוג 30 היחיד New member 7/7/05 #54 תודה../images/Emo9.gif אבל אני רואה האסירה נשארתי במתח מהפעם הקודמת
N NaaMaZ 17 New member 8/7/05 #57 ../images/Emo79.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
I ilana blumin New member 8/7/05 #59 אוי.....איזה עונג!! עכשיו אני יכולה לנשום לרווחה ..מיגל ומיה ביחד!!...סוף סוף..כמה חיכיתי כמה ציפיתי כמה קיוותי ....אח כשהוא בא אייליה למיטה...הלב שלי נמס..הלוואי עליי פונצו' במיטה (אוי..רק מהמחשבה היד רועדת לי)...הייתי מבצעת בו את זממי איזה חמוד היה ג'ובאני היום הוא לא התנהג באופן טיפוסי ..כאילו כמו שציפיתי ממנו..הוא התנהג בול כמו פרצו...זה היה כזה חמוד...
אוי.....איזה עונג!! עכשיו אני יכולה לנשום לרווחה ..מיגל ומיה ביחד!!...סוף סוף..כמה חיכיתי כמה ציפיתי כמה קיוותי ....אח כשהוא בא אייליה למיטה...הלב שלי נמס..הלוואי עליי פונצו' במיטה (אוי..רק מהמחשבה היד רועדת לי)...הייתי מבצעת בו את זממי איזה חמוד היה ג'ובאני היום הוא לא התנהג באופן טיפוסי ..כאילו כמו שציפיתי ממנו..הוא התנהג בול כמו פרצו...זה היה כזה חמוד...