שרשור הביטולים הגדול!

dorin276

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif שרשור הביטולים הגדול! ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

חבריי היקרים לפורום, לקראת כניסת השבת, מן הראוי שנעודד את חברי הפורום שעדיין ממתינים לתשובות, ונכתוב כאן אילו אוניברסיטאות יקבלו (או כבר קיבלו) מאיתנו הודעות ביטול. נכון שאוניברסיטת תל-אביב עדיין מחזיקה רבים מאיתנו בחוסר-ודאות, אבל עדיין... בעלי סכמים גבוהים ביותר (למשל יוסי n...), וסתם מתקבלים תמימים לכמה אוניברסיטאות (כמוני למשל
) מוזמנים לכתוב בשרשור הזה! אגב אושרית, אני מקווה שאת לא כועסת שלא שרשרתי, פשוט נראה לי שעדיין לא נוצר שרשור כזה בתקופה האחרונה. ואגב אם כבר מזכירים את המילה שרשור - כל ביטול יוצר תגובת שרשרת קטנה.... למשל מישהו מבטל לטכניון, ואז מועמד אחר מתקבל לטכניון ומבטל את הרשמתו לתל-אביב וכן הלאה. אז אחרי ההקדמה הזו, אציין שאת מכתב הביטול לטכניון אני שולחת היום, ואת פקס הביטול לירושלים מחרתייים (בלב כבד אגב...). ביטולים נעימים...

יוסי n

New member
הודעת הביטול שלי תישלח לת"א ביום...

ראשון הקרוב, לאחר שהחלטתי סופית ללמוד בירושלים. דורין, כל הכבוד על היוזמה, ובהזדמנות זו - חבל שלא ייצא לנו ללמוד יחד. שתהיה לך המון הצלחה בבירת הנגב. ולכל הממתינים - זיכרו שיש פה די הרבה אנשים שהתקבלו ליותר מאוניברסיטה אחת, וזה אומר שיהיו די הרבה ביטולים במוסדות השונים, בתקופה הקרובה. אז לא להתייאש. בהצלחה לכולם.

morancho1

New member
יזמה ברוכה דורינוש:)

אחרי שהתקבלתי לת"א אני יום ראשון מבטלת את מקומי בב"ש ובהצלחה לכל הממתינים!!!

stoto123

New member
ביטולים

ביטלתי לב"ש הטכניון ות"א!!! ירושלים הנה אני בא!!!!!!!!

dorin276

New member
../images/Emo208.gif

מה זה.... אתם לא רוצים לבטל?? תחשבו על חברינו לפורום שמקווים כל כך שהסטטוס שלהם יעבור מ"המתנה" ל"קבלה"!

רעם69

New member
ביטולים רבותיי ביטולים

יום ראשון אני מבטל ב"ש וטכניון

l e o r a

New member
עוד כמה ביטולים

שבוע הבא אני מבטלת תל-אביב, טכניון ובאר-שבע. בהצלחה לכולם!

l e o r a

New member
כן

קורה. ובאמת שאין לי ציונים בשמיים, פשוט יצא לי ציון טוב במו"ר.

dorin276

New member
סטטוס ביטולים ../images/Emo8.gif

עד עכשיו, לפי ספירת הפורום, עומדים להתפנות 11 מקומות! (אם לא טעיתי בספירה.... כל האינטגרלים עושים אותך פגיע לשגיאות חישוב אין-ספור...) כל הממתינים - נא להתעודד... בנוסף לכותבים בפורום ישנם קוראים סמויים רבים שפגשו אותנו בראיונות וזיהו אותנו מהפורום
- וגם הם עשויים לבטל. שלא לדבר על המועמדים שלא גולשים כאן בפורום כלל... ולסיכום, גם מי שממתין באוניברסיטה אחת או יותר, ונמצא בסימן שאלה לגבי מיקומו ולימודיו בשנה הבאה, יכול להיות אופטימי. הסכמים עוד יירדו ורשימות ההמתנה יקטנו. שבת שקטה לכולנו...

ממתינה על מדרגות הרבנות

מתי הטכניון מפרסמים תשובות?!! טכניון - קחו אותי עכשיו! ולגבי זיהוי - לא קרה לי... אושרית - אולי שווה לקראת הקורס בפיזיקה לערוך איזה "Aרשור הזדהות"?

morancho1

New member
תוסיפי לזה עוד שניים

מכירה מישהו שמבטל את מועמדותו מתל אביב ובאר שבע...:)

למעלה