שרשור הביטולים הגדול!

נצל"ש סכם של עתודאים באת"א????

יש פה אולי עתודאים שהתקבלו לאת"א ומוכנים לפרסם את הסכם שלהם? אני פשוט רוצה לדעת על מה עומד הסכם השנה לעתודאים (כלומר בלי מו"ר) תודה רבה, ענבר

קצת מוקדם לדבר על סכם קבלה...

כי עדיין העתודאים לא קיבלו את ציוני הבגרות של מועדי הקיץ. בשנה שעברה הסכם עמד על משהו כמו 712 פחות או יותר. יש האומרים כי השנה יערכו מבחני מו"ר גם לעתודאים, בינתיים בפקולטה לא מאשרים זאת ומצהירים על ריאיונות סטנדרטיים בלבד. אני יודע לגבי הסכם בטכניון כי אני מועמד 'מיוחד' בעל סכם, ברגע שאני אקבל הודעה מת"א בנוגע לריאיון אני אודיע על כך בפורום(הסכם שלי בינתיים הוא 710, לפני הציונים של בגרויות הקיץ).

danc18

New member
../images/Emo27.gif

לא נראה לי שהסכם של עתודאים יהיה כ"כ נמוך (יחסית ל"אזרחי" כמובן) ויעמוד על סביבות ה-91. לדעתי זומנת אך ורק לפי הפסיכומטרי (כמו כל העתודאים)- בלי להתייחס לבגרויות. למרות שזה נשמע טפשי לא להתייחס לנתון שפשוט נמצא אצלם, אני מכיר מישהו עם סכם של קצת יותר מ-92 ששנה שעברה לא זומן שם לראיון. אני בספק אם הורידו את הרף השנה, ובכ"כ הרבה (נקודה אחת זה המון, לא?)..

יש עוד אופציות..

כמו לדוגמא-עדכון הסכם בתיק האישי שלי אך לא באתר, או העדפה/אפליה מתקנת לתושבי טבריה(דבר שהבנתי שקיים מרמיזה של מרכז הרישום). לפי מה שידוע לי שאר העתודאים יזומנו לריאיונות רק אחרי פרסום ציוני הבגרות, אבל כנראה שגם זה ישתנה כי צפוי עיכוב משמעותי בפרסום תוצאות הבגרות בגלל המצב. סכם הקבלה יהיה להערכתי 93 ו715 בטכניון ובתל אביב בהתאמה, פחות או יותר.

danc18

New member
יכול להיות..

אבל אני עצמי זומנתי לראיון (וציוני הבגרות שלי עדיין לא פורסמו..) וסכם של 93 נשמע לי הגיוני יותר. בהצלחה לך, ושבוע טוב ושקט בטבריה.

מסטולון

New member
שאלה דומה לגבי ב"ש.

האם יש הקלות בתנאי קבלה לעתודאים? ז"א יש מצב להתקבל עם 764? ואם יש לי סכם 766 זה בטוח שאני בפנים?

oshratush

New member
נראה לי את הראשונה......

שאני שומעת כאן שמבטלת ירושלים.......

michyish

New member
אני מכיר אישית חמישה שויתרו על י-ם

לטובת ב"ש והטכניון...

leviatam

New member
מבטלים - לא להתעצל - לבטל!!!

תנו צ'אנס לטראנס ולנו לקבל הודעות אחרות מ" בטיפול" / "בהמתנה"