מפגש

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo47.gifמפגש../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

---------------------
תאריכים מוצעים
21 ביולי (שני) 22 ביולי (שלישי) 24 ביולי (חמישי) 25 ביולי (שישי) 26 ביולי (שבת) * כל התאריכים הם של השבוע הקרוב. * שכל אחד יכתוב מה התאריך\ים שהוא הכי רוצה, ויכול בהם.
מקומות מוצעים
גראנד קניון (חיפה) עזריאלי (תל אביב) סינמה סיטי (צומת גלילות) ארנה (הרצליה או רעננה, לוזכרת) קריון (בקריות) חוות סוסים כלשהיא- אם אתה בוחר בזה- כתוב חווה אפשרית שתתאים לרוב. * כל המקומות מלבד אחד הם קניונים. * שכל אחד יכתוב את המקום שהכי נוח לו, ושמרשים לו.
שעות מוצעות
אתם תציעו... אבל קודם נבחר את הנושאים הקודמים.
תיכנונים למפגש
סרט ארוחה במקדונלס או משו סתם מפגש באולינג אם זה בחווה- אולי טיול, או סתם אחר... * תכתבו מה לדעתכם הכי טוב.

JustAlona

New member
../images/Emo4.gif

נראה לך הגיוני לארגן מפגש בשבוע, ומפגש שיצליח
לי לא. ואם כבר, עזריאלי. אבל למה שתשימו עלי.

TauraMan

New member
למה שנשים על אלונה?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם מודעים לזה שבמפגש סתם יושבים באיזה מקום אוכלים קצת ומדברים.. לא עושים הרבה.... לי לא נוח בשבועיים הקרובים.

niko girl

New member
אמ דבר ראשון.

צריך לדעת קודם מי בא ומי לא....למשל אני לא יכולה לבוא כי זה רחוק ואני חולה. אבל התאריכים שנוחים לי זה בימי שישי ושבת. ולא ממש איכפת לי איפה.

אני...

אממ..... בעיקרוןגם ליאין הרבה סיכויים להגיע... אלא אם כן זה יהיה באיזור באר שבע פללוס מינוס שעה מרחק... וגם אז לא בטוח שאני אוכל... ואי אוכל אם כן אז רק בסביבות ה26-27 לחודש הזה... יש סיכוי שאני אוכל באיזור רעננה בתאריך יותר מאוחר אבל הסיכויים של זה אפילו יותר קטנים...

GrEeNwOmAn

New member
אני../images/Emo175.gif../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif

תאריכים שנוחים לי
22 ביולי (שלישי) 24 ביולי (חמישי) מקומות שנוחים לי
גראנד קניון (חיפה) או כל מקום בחיפה. ובתל אביב יכול להיות- רוב הסיכויים
בחוות סוסים- גם טוב- אבל איזו
שעות
אחר כך נבחר... תיכנונים
הכל נחמד! טיול סוסים זה נייס. אבל גם הבילויים האחרים שווים
מי בא

Shai Felton

New member
אני גם לא יכולה בשבועיים הבאים../images/Emo28.gif

וקצת קשה לארגן מפגש בשבוע! אבל בכל זאת- תאריך - לא יכולה בכולם. מקומות - -גראנד קניון -קריון

GrEeNwOmAn

New member
כנסו.../images/Emo175.gif

עם הרוב לא יכול אז נקבע את זה למתישהוא שהרוב כן יכול. אגב, כולם שמים על כולם, חוץ מעל אלונה, חח, אלונוש'
יו.

TauraMan

New member
הא.. ולפי דעתי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עזריאלי הכי מתאים כמקום למפגש, הסיבה העיקרית בגלל שיש תחנת רכבת צמוד...

ווינגז

New member
אמ...

לי נוח בכל תאריך... כל עוד תגידו מראש ולא באותו יום.... הכי עדיף לי בחיפה... ובקשר לפעילות-כל דבר יכול להיות נחמד חוץ מלאכול במקדונלדס או משהו בסגנון כי... אני צמחונית ואני לא מתקרבת למקומות כאלה

אני לא יכולה בכלל בימי....

שני, שישי וגם שבת... חוץ מזה לדעתי הכי טוב בעזריאלי כי יש שם תחנת רכבת צמודה אז לא תהייה בעייה לחזור למי שצריך..

בואו נתעלם מהתאריכים כרגע,

תוך שבוע בהחלט לא נוכל לארגן מפגש. 1- כל הכבוד אלונה על היוזמה המבורכת!!!
2- מקום: במרכז: הכי נוח לכולם! ניתצן להיפגש בחווה כמו שתיחננו פעם אבל אולי לא יהיו מספיק סוסים לכולם לטיול... ומה גם שיש הבדלי רכיבה ביננו... תאריך: אני פנויה רוב הזמן (היום סיימתי בהצלחה קורס שלב ג'!!!). ובכן, ניתן סתם להסתובב או לשבת איפה שהוא עם שתיה... ניראה לי שאת הרגלי האכילה שלנו לא נרצה להראות בפעם הראשונה שאנו נפגשים עם אנשים חדשים....
פיצי.

GrEeNwOmAn

New member
אצלי עזריאלי זה תלוי...../images/Emo175.gif

אבל אני לא רוצה לחזור לבד ברכבת לחיפה, וגם לא יתנו לי...

GrEeNwOmAn

New member
למי לא נוח בחיפה?ולמי כן?../images/Emo175.gif

למרות שהכי טוב בתל אביב... שי פשוט תבואי איתי ברכבת, או שאני ואת ועוד כמה נארגן הסעה!

למעלה