מפגש

JustAlona

New member
אבל לך יש רכבת לעזריאלי,

והמחיר של רכבת לכיוון אחד, בשבילי, לחיפה, זה 45 ש"ח+-.
לך אולי לא נוח, אבל יש לך אפשרות להגיע, בצורה שאת לא תשלמי עליה 100 ש"ח לשני הכיוונים.

TauraMan

New member
גם לנו זה לא זול..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כרטיס הלוך חזור מעכו לעזריאלי זה 70 ש"ח... אבל מה לעשות.. כבר קניתי 2 כאלה כדי להיות אצל דרור. אני בטוחה שיש אנשים שמוכנים להשקיע כדי להפגש עם חברים שלהם...

לי לא נוח בחיפה... ושמעו....

אני כבר נסעתי ברכבת מחיפה לת"א שנפגשתי עם כמה בנות שהיו איתי בסאמר סקול והן גרות בחיפה.. והנסיעה ממרכז חיפה שזה ליד הגרנד קניון לתחנת רכבת זה איזה 15 דקות... ולעומת זאת שאת לוקחת רכבת לעזריאלי אז התחנה היא צמודה לקניון ולמרכז ולכן את לא צריכה להתסבך!... ולי עלה כרטיס חזור 25 ש"ח... אז בטח הלוך זה גם משהו כזה... בחיפה זה ממש קשה כי התחנות נמצאות לא ליד מרכז כל שהוא...

RoNy S

New member
אבישגוש אם את רוצה

את יכולה אחרי שיהיה מפגש לבוא לישון אצלי כמה ימים... ואז זה לא יעלה הרבה כסף בשביל כמה שעות....

GrEeNwOmAn

New member
היי כנסו, כולל רוני../images/Emo175.gif

אם אני יוכל לישון אצל רוני אחרי המפגש, אז אני אוכל לבוא בטוח! כי אז אבא שלי ייקח אותי הלוך או רכבת, אם אבא שלי יקח אני יכולה לקחת את שי. (לילו). טוב? מוסכם? רוני חולה עלייך תתקשרי אליי היום מתישהוא, אבל לא בשעות הצוהריים ולא עכשו, כי יש לי חווה. והיום אני אשאל את יעל על יום רביעי, טוף?

אם יתוכנן משהו..../images/Emo1.gif

אני גם יבוא... למרות שאני לא מכירה כל כך את חברי הפורום..

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo47.gifמפגש../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

----------------------------- תאריך לא נקבע * המפגש יהיה עוד שבוע או עוד שבועיים וא עוד שלוש שבועות, טרם נקבע! מקום- או עזריאלי או הגראנד. הסמל של עזריאלי-
הסמל של הגראנד-
הסמל של חוות סוסים כלשהיא-
עכשיו כל מה שנותר זה, הצביעו למקום... מי שרוצה עזריאלי שישים את אייקון ה-
בכותרת הודעתו, שיהיה ברור לעין מי שרוצה גראנד קניון שישים את איקון ה-
בכותרת הודעתו, שיהיה בולט מי שרוצה חוות סוסים שישים בכותרת הודעותו את ה-
שיהיה בולט לעין!!! שעות- בוקר-
צהריים-
אחר צהריים-
ערב-
* אתם יודעים מה לעשות כבר... תיכנון למפגש... תכתבו מה אתם רוצים שיהיה...

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo28.gifאם אין ברירה אז../images/Emo19.gif

ושעה... לוידעת עוד... יש לי היום שיעור! יייייייאאאאאיייייייי

GrEeNwOmAn

New member
יעני.../images/Emo175.gif

בחרתי
(גראנד קניון) אם הרב יבחרו ב-
עזריאלי, אז סבבה, כי אז אני יישן אצל רוני. וחוות סוסים
במקום האחרון.... לוידעת למה... אולי בגלל ש...
אני משוגעת

TauraMan

New member
עזריאלי בערב../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל אני התחלתי היום לעבוד(אני כותבת לכם מהעבודה) אז בשבועיים הקרובים אני לא אוכל בבוקר, אם זה בעוד 3 שבועות בבוקר ובצהריים זה מעולה. בעצם כל יום חוץ משלישי זה בסדר לי.

למעלה