שרשור עדכונים - שעת ערביים

שרון-ב-

New member
אולי שיתף את דניאל מבלי שנדע? בSMS

איתן לא הכחיש וגם לא אישר. הרי הם סיכמו שלא ידברו על מה שהיה בסוויטה. קרן תמיד התלוננה על היחס של איתן אליה ותמיד עשתה לו שיחת 'יחסינו לאן' זוכר שזה התחיל כבר לשעמם אותי היא בוכה לו על חוסר יחס, מסתכלת עליו בעיני עגל (אגב, בדיוק כמו בסוויטה, זה היה מביך) והוא אומר לה 'תעשי צעד לקראתי' ואזי נשיקה, די מאולצת. וחוזר חלילה. אך ללא שינוי. אז בסוויטה פתאום סקס? שאחריו הוא מתעלם ממנה? קשה לי להאמין שאיתן יתעלם באופן כזה מבחורה שאיתה שכב, ועוד בפני עם ישראל ובטח קשה לי להאמין שקרן תשתוק על זה. לקרן יש אגו בשמיים. אולי רק ירדה לו
זו לפחות דעתי... תמוה ביותר... גם דניאל לא ממש הייתה עוברת על זה ככה מהר לסדר היום. בטח הייתה יום אחד מאד עצובה או יומיים .

כשמישהי שואלת אותך

אם שכבת עם מישהי אחרת.. אחרי שצעקו את זה.. ואתה מגיב..:" באמת? זה מה שאמרו?" ואז שניה אחרי..:" מצטער.. אני אבין אם תתרחקי וכו.." זה נראה לך כאילו הוא לא אישר לה??? זה אכבר אישור.

שרון-ב-

New member
לא יודע... ת'אמת לומר לך... בספק

הפליאה הייתה על כך שזה עלה או שהקהל יודע לכאורה. אולי את צודקת. שוב, זו תעלומה בעיניי. הזחיחות הזאת של קרן כשסיפרה את זה לליהי... כאילו... כל כך רצתה לספר... למרות שאמרו שלא מדברים על זה. לא יודע... יאללה בסדר. נגלה הכל אחרי התכנית

תקשיב

אם אני לא עשיתי משהו, ואני שומע שהלכו וסיפרו שכן עשיתי.. אני במקום קמה לשחוט את הבנאדם.. התגובה שלו הייתה תגובה של אישור. אם זה לא היה נכון, ואני הייתי במקומו, אניה ייתי קמה במקום ודופקת לקרן סצינה וחושפת אותה שהיא שקרנית.

שרון-ב-

New member
דרך אגב סוזי - גם התשובה של איתן

שנאמרה באדישות... ולא ברגשנות... כלומר - דניאל חשובה לו. וברור לו שלשכב עם אחרת זה ביג דיל. הוא לא ממש נראה לחוץ או טרוד שדניאל תתרחק. אמר את זה די ברוגע... 'אבין אם תתרחקי'. נו באמת.... הוא הרי כל הזמן אומר לדניאל 'יש דברים שאת לא יודעת' או 'נדבר אחרי התכנית'. היה משהו בינו לבין קרן בסוויטה. השאלה מה.. זו התעלומה

noaxxx

New member
מבחינתי אין ספק שהיה,התגובה של איתן אומרת הכל

רק אם יראו לי צילום רציף של כל אותו הלילה ואני אראה במו עיני שלא היה כלום, אני אשנה את דעתי.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נדובב? נדובב?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם טועים ומטעים, הוא לא אמר לה "אני אבין אם"

זו הייתה בדיחה. הוא אמר את זה בהמשך ל"גם אני מצטערת" של דניאל, הוא ניסה לצאת מהסיטואציה בעזרת הומור ואמר "אני אבין כל דרך שתבחרי, אפשר שצ'ופי תהיה אצלך כל סוף שבוע שני"...או משהו דומה. דניאל בחורה חכמה, הבינה שבדייט הזה הכל יכול לקרות ולכן גם ביקשה ממנו לא לספר לה כלום והיא בתמורה גם לא שאלה כלום, זה נודע לה רק בגלל הפתק והצעקות....

....

הבדיחה הייתה לגבי המשמורת על הכלבים. אז פספסתי קצת בניסוח אבל בפועל הוא לא הכחיש. אלא התנצל.

אהה זה ברור, היה סקס והוא התנצל

אני זוכרת שגם דניאל סיפרה לאתי שאיתן לא יכל להסתכל לה בעיניים כשיצא מהדייט והיא לא הבינה למה...עכשיו היא מבינה.

Rach31

New member
לא מדוייק...

כשאיתן יצא אז דניאל שאלה אותו אם היה משהו מעבר לאנטימיות הרגילה והוא ענה שלא, כך שבוודאות שיקר לה במצח נחושה!

שרון-ב-

New member
היא שלחה לו הודעה לפני יומיים לא?

ענה לה 'אפשרי'. ומה היה מזה? לא שוחחו? בין אם כן או לא, באמת הגיע הזמן שהיא תבין. זה כבר לא מכבד אותה. לא רק לגבי קרן, אלא לגבי כל בחורה שמתנהגת ככה.

זה היה אתמול בערב בובי

והיום היא סימסה לו שוב והם קבעו לדבק אחרי הספיד דייט.. רק שכנראה מאז הם לא דיברו... אני לא יודעת. אני רק יודעת שלפני שעתיים בערך שמעתי אותה אומרת משהו בסגנון של..:" זה אפילו לא דחוף לו".

למעלה