שרשור עדכונים - שעת ערביים

easternstar

New member
היא פועלת להחליש את הברית בין קרן וליהי

ולעבור למקום הראשון, במקביל היא מנסה מהלך עם גב (השאלה אם גב חושב שענבר היא "חביבת הקהל". גב לא הגיע כדי להתאהב. הוא הגיע לקחת את המיליון בעזרת הקהל) לדעתי גב ינסה להתקרב לאורטל אבל השאלה איך היא תגיב. ענבר תנסה להוציא בבת אחת את קרן וליהי מהתחרות.

רגע רק רגע

Active member
עם כל הכבוד לנחשיות של ענבר...

היא לא תוכל על קרן. בעוד שענבר משחקת דמקה... קרן משחקת שח. אתה בטח שואל- איפה ליהי? ובכן, ליהי עדיין לא מבינה למה הן משחקות בלי קוביות

easternstar

New member
חחח..../images/Emo6.gif ענבר כבר הוכיחה את הנחשיות שלה

אני מחכה לראות אם קרן מתמודדת דומה. כן. ליהי מחפשת את הקוביות.

רגע רק רגע

Active member
לדעתי,

קרן עולה על ענבר. ענבר כבר הביעה את חששה מכניסה של בנות חדשות לוילה, כי גם ענבר יודעת שלקרן יש את הכריזמה למשוך אחריה "מאמינים". לענבר אין את זה <נטולת כריזמה> היא חייבת זמן כדי להתקרב ואילו לקרן זה בא בקלות. גם אם לא היו נכנסות בנות חדשות לוילה... מצבה של קרן בבית הוא הרבה יותר טוב ממצבה של ענבר.

מגיע לליהי שבן עזב אותה

רצתה להדבק לבן כדי להגיע לגמר, על אף שלא היתה מעוניינת בו. אתמול שגב הגיע, החליטה שהיא מעוניינת בו, רק בשביל לזכות במיליון. חיה בסרט שגב יבחר בה כבת זוג, בסוף המשחק. וגם היא אפילו לא בדקה אם גב מעוניין בה, לפני שהיא אמרה לבנות שהיא מעוניינת בו.

billc

New member
זה לא נכון מה שאת אומרת

אם היא מעוניינת ללכת על גב, בגלל המיליון, עדיף לשבור את הקשר עם בן מאשר לנסות במקביל, אבל אני מסכים שגב לא יקח סיכון נגד הבנים, אלא אם כן בן ישכנע אותו שזה בסדר, ולא נראה לי שזה יקרה

היא לא היתה מעוניינת בבן מההתחלה

כל עוד בן היה, היא המשיכה להיות איתה. עכשיו כשגב הגיע, החליטה שהיא מעוניינת בו.

goodpink

New member
גב לא טיפש חחח ליהי מועמדת כל שבוע גב בא למיל

גב בא בשביל המליון לפני שבא לתת צאנס אמיתי לאיזשהו מערכת יחסים ליהי מועמדת כל שבוע סביר להניח שגב יודע שליהי בתחתית ההצבעה חחחחחחחח וזה עם הרבה זמן מסך והרבה עריכה לטובתה איך הוא יקח בחורה כמו ליהי גם אם היא היה הטיפוס שלו והיה נמשך אליה למיליון ? זה לא ריאלי האופציות היחידות של גב הן ענבר ואורטל הוא ימשוך את זה כמה שהוא יכול ...מבלי אינטמיות וכו, תוך כדי יחס לכל הבנות ויחליט בסוף לפי ההצבעות לדעתו אישית חושבת שזה יהיה דניאל איתן מול גב ענבר ואורטל/קרן לבד

sunflower11

New member
נראה שהוא באמת מעוניין בליהי, ובגלל מה שכתבת

(שליהיא בתחתית) הוא אמר שהוא מקווה שלא תהיה הדחה לפני שהבנות החדשות ייכנסו.

easternstar

New member
בן עזב את ליהי אחרי שהיא הודיעה לו

שהיא "מבולבלת". אפילו אהבל
כמו בן מבין את המסר.

adiyon2

New member
לי יש הרגשה שהוא קיבל עזרה מהבנים

לאחר שיחה שאולי התקימה בנושא אתמול בלילה בין אתי יוני ואיתן.

למעלה