שרשור פוסט-שידור
16/08/11

לואיזה7

New member
אתי כינסה עכשיו ועידת פיסגה בנושא ליהי ובן

היא, כנראה , סיפרה ליוני ויוני קרא לאיתן ועכשיו הם בחצר הבנים, ואתי, כנראה, מספרת להם על תחושותיה ורצונותיה של ליהי . יוני קרא לאיתן כנראה כדי לדון איך לספר את זה לבן... מבולבלים ? גם ליהי.............

adiyon2

New member
רק מבאס שלא נותנים לנו לשמוע מה קורה

הם מחביאים את הדברים הכי טובים

מרוב ההלם יצאתי מהמיטהוהכנתי קפה

אני חייבת סיגריה להירגע מסכן בן איזו פגיעה באגו קרן מול ליהיא בקרב על גב למקומות היכון צא

לונדרון

New member
איך זה יצא ממנה../images/Emo67.gif

היא קיוותה שהרווק לא יהיה גב, כי היו לה כמה רגעים איתו והוא מצא חן בעיניה בעבר. ועכשיו היא מרגישה...מבובלבלת....עד כדי כך שעל דל שפתיה היא פלטה שהיא אפילו מוכנה לעזוב

קשקשה9

New member
חחחחח מבולבלת? תרשי לי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

didush100

New member
אני היתי בהלם שתוך שניה היא אמרה את זה

מטומטמת לגמרי שתחכה שניה ותראה אם הוא בכלל בקטע שלה ואז תעשה את כל הטררם ממש טיפשה

דקל69

New member
דידוש מתוקה, לליהיא אין רגע פנוי, אפילו לא

שניה מיותרת. היא היתה קודם כל צריכה לנטרל את החברות שלה מלחשוב לפתח קשר עם גב. היא הבינה שארז ואביעד בודיעו שכרגע ההחלטה היא רק של גב ואיתן מי צתשאר, בן כבר לא יכול להגן עליה. זה המועדפות של גב ואיתן, שאר הגברים אין להם השפעה. נראה לי שאתי ויוני מספרים לאיתן על המילים של ליהיא כי הם נכנסו לשיחה צפופה ומיידית. לדעתי ליהיא בגמר כך או אחרת, הכי קטע שזה יבוא על חשבונה של קרן. לדעתי דוקא גב בקטע של ענבר, אבל הכל ישתנה עם כניסת הבנות החדשות. אני שמחה שדניאל לא מכרכרת יותר מדי סביב גב ומקוה שהקשר שלה עם איתן יציב, למרות שזה ברור שיהיה מעניין אם יתפתח משהו בכיוון, רק הזמן יגיד.

Lichy7

New member
קושקושית זה לא מקובל

את לא תחלקי פה חיבוקים על ימין ועל שמאל כשאני עוד לא קיבלתי חיבוק אחד
על הארוחה שתקתי, אבל הגיעו מים עד נפש

קשקשה9

New member
ליצ'י ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לגבי הארוחה ,אני מחכה לרגע שיחליט

למעלה