אוסקר

•aniviel•

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif אוסקר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

'צטערת 'צטערת 'צטערת על האיחור הנוראי הזה... blame my computer שנתקע בזמן שעשיתי את קובץ הפלאש בשביל האוסקר! גררר והייתי צריכה להתחיל הכל מחדש
אבל הנה... אחרי הכל. זה כאן! תלחצו פה כדי לראות את הקובץ... ייקח לזה שנים לטעון כי זה קובץ ענק, אבל שווה את זה! שימו ווליום כי יש הרבה מוסיקה! עוד שניה אני גם אכתוב את המועמדים בפורום בשביל אלו שאין להם פלאש
לירון

•aniviel•

New member
ולמי שאין פלאש... ../images/Emo26.gif

התוצאות:
הפסקול הטוב ביותר: שני הצריחים 23% אחוות הטבעת 34% שיבת המלך 43%
הסינגל הטוב ביותר: Gollum's Song 15% - שני הצריחים May It Be 38% - אחוות הטבעת Into The West 47% - שיבת המלך
הסצינה המרשימה/מרגשת ביותר: נפילת גאנדלף והשמדת הטבעת והקרב על השער השחור 10% כל אחד הגעת אראגורן, לגולאס וגימלי לקרב על שדות הפלנור הסתערות הרוהירים בקרב על שדות הפלנור והדלקת המשואות 12% כל אחד שירו של פיפין וניסיון הכיבוש מחדש של אוסגיליאת' 23%
שחקן המשנה הטוב ביותר: איאן הולם 14% ברנרד היל 27% דיוויד וונאהם 39%
השחקנית הטובה ביותר: קייט בלאנשט 25% ליב טיילר 29% מירנדה אוטו 46%
השחקן הראשי הטוב ביותר: אלייז'ה ווד וויגו מורטנסן 14% שון אוסטין וסיר איאן מק'קלן 16% אנדי סירקיס 18%
הסרט הטוב ביותר: שני הצריחים 16% אחוות הטבעת 20% שיבת המלך 64%

ThePiper

New member
יפה יפה!!!

דיי מה שציפיתי לו =) והשיר מרקוויאם לחלום, כ"כ יפה!!!

Escova

New member
אפשר לשאול משהו ???

מה הTheme שמתנגנת ברקע בזמן שרואים את הזכיות בסרטון פלאש ??? היא לא מהפסקול של שיבת המלך...

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif

מהפסקול של הסרט רוקואיום לחלום... הייתה גם מוסיקת הרקע בטריילר של שני הצריחים

g tamir

New member
יפה מאד!!!

איזה השקעה ויש לי שאלה זה אצל כולכם שהתמונה של גולום כשחקן הראשי לא עובדת או שזה רק אצלי.

../images/Emo2.gifמדהים לירון!

כל הכבוד על ההשקעה ומנגינה מהפסקול של רקוויאם.. פשוט במקום! מדהים! זה אחד הדברים שכן מרגשים אותי, המנגינה הזאת. פשוט וואו! חוץ מזה, כל הכבוד לזוכים למרות שחלק לא היו בחירה שלי. ו
היום בלילה לשר הטבעות!

juggernaut

New member
הורדתי את הקובץ למחשב..חח מדהים

אממ..מה זה השיר שמתנגן ברקע?

תגידי לי..

זאת רק אני שזה נתקע לי כשזה עומד להכריז את השחקן הראשי הכי טוב?
אוף זה ממש מעצבן
זה פשוט הורס את זה לגמרי!!!
(למרות שלפחות ממשיכה להתנגן המנגידה המדהימה הזאת אז לפחות זה מפצה..
)

snake77

New member
כל הכבוד!!!

כל הכבוד על ההשקעה והכישרון! עבודה יפה! והחלק הטוב זה שרוב המועמדים שאני בחרתי זכו
! שר הטבעות שולט!!!

•aniviel•

New member
לכולם! ../images/Emo26.gif תקראו

בקשר לתמונה של גולום... היא עובדת עכשיו ('צטערת שהיא לא עבדה קודם, עד שהצליחה לסדר את זה גררר!)
והמוסיקה בשביל מי ששאל היא מהפסקול של הסרט 'רוקוויום לחלום' (והיא גם המוסיקת רקע של הטריילר הרשמי של 'שני הצריחים' ושל הטריילר שאיזה אחד מYahoo עשה של 'ההוביט' אם מישהו מכיר...) ואני חייבת להגיד שאני מכורה למוסיקה הזאת, ואני חייבת להודות לאח שלי שעזר לי בבחירת שני השירים
ובקשר לתחרות הקשה שדיברתי עליה לפני כמה ימים בפורום (שהיה מהפך), המהפך הזה חזר... אנדי סירקיס הוביל מתחילת התחרות בקטגורית השחקן הטוב ביותר... עד שפתאום יום בהיר אחד, סיר איאן מק'קלן עלה למקום הראשון והוריד אותו. כמו שאתם רואים, מאז אנדי סירקיס עלה שוב למקום הראשון וגם שון אסטין צמצם פערים והצטרף למקום השני

כל הכבוד!!!!

השקעה יפה מאוד!!! אהבתי את מוזיקת הרקע. ותודה שגרמת לי להיזכר בשיר המרגש והיפייהפה של פיפין ומרי.

ayaliar

Well-known member
למה לא אוהבים?../images/Emo12.gif

אין סרט בטרילוגיה הזו שאני לא אוהבת יותר מכל סרט אחר שראיתי אי פעם אבל אם צריך לבחור אחד... אני אישית בחרתי בראשון כי הוא היה הכי "קסום" ואני אוהבת קסום אבל כל סרט וסרט מהשלושה הוא מבחינתי מושלם. והיה קשה לבחור!

למעלה