אוסקר

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif

אני חייבת לציין שלפחות לדעתי זה היה דיי ברור ששני הצריחים הכי פחות יצליח בתחרות. זה בדרך כלל ככה בטריולוגיות (בדרך כלל) שאוהבים את הסרט הראשון מאוד כי הוא ההתחלה ואת הסרט השלישי מאוד כי ככה הכל נגמר, הסרט השני לעומת זאת הוא סתם משהו באמצע כי צריכים משהו שיחבר חח... אבל בתחרות הזאת שיבת המלך כל כך הצליח, זה היה אפילו קצת מפתיע... כל מסר שקיבלתי עם בחירות כבר לפני שפתחתי אותו אמרתי "בטח הוא הצביע לשיבת המלך" וזה בדרך כלל היה ככה חח
אני חייבת לציין שאני אישית לא ממש מיוחדת בדעותי, אני ממש עם הרוב, כך שאני דיי שמחה על התוצאות, ואני חייבת עוד להוסיף שאני אישית לא הצבעתי כלל ולא נגעתי בתוצאות. הבן אדם ההכי קרוב אלי שהצביע זה אח שלי. אם הייתי מצביעה אז היה תיקו בשחקן הראשי בין סיר איאן מק'קלן לאנדי סירקיס (בגלל שסיר איאן מק'קלן ושון אסטין היו נקודה מתחת לאנדי סירקיס)

נכון...

אבל בסרט השני היה הכי הרבה גימלי, גולום ולגולאס (וגם אאומר...)... ככה שאני עדיין חושבת שהסרט הוא הכי טוב, גם מבחינת העלילה וכל הדמויות. וגם הפסקול מקסים. אבל לא נפתח פה וויכוח.

tomigirl

New member
אהההההההההההההההה

איזה תותחים אני לא מאמינה!!!!!!!! 11 פרסים....... שיואו אין הם פשוט אסים! רק פיטר ג'קסון והליהוק שלו יכולים לעשות את זה! שר הטבעות שולט

Sha2000

New member
לירון זה משגע וכל כך מרגש../images/Emo47.gif

רואים שאת מאוד משקיעה ומפתיעה כל פעם מחדש תודה לך

netvition

New member
חבר'ה...

תגידו... מישהו יכול להעלות כאן לפורום את הפסקול של שיבת המלך? לא את כל המנגינות רק את מנגינת הנושא ההיא... אם אתם יודעים למה אני מתכוונת...

שיבת המלך זכה!גררר

וגם בפסקול,ושחקן המשנה הטוב ביותר הוא פאראמיר!?טוב,אני מאוכזב...

למעלה