לא יאומן

wiz

New member
אורי מאמין לכל שטות...

חחחחחחח היום החלטתי להתעלק עליך.... wiz, משועשע...

eranavni

New member
ואלה איך שחכתי טוב אני צריך

לעבוד על משהו טוב אני יתחיל בכם אני לא יוחוסשלוק אני ערן אבני

geostant

New member
אתה גר בחדרה ???

הייתי גם במרכז שם ברחוב הנשיא ? (לא בטוח) אז לא היה אותו.

PingPong18

New member
כן, בחדרה...

במרכז שירות לקוחות של אורנג´... לא ברחוב הנשיא... ברחוב הרברט סמואל...

geostant

New member
אה אנחנו שכנים ../images/Emo13.gif

הרברט סמאול... נכון הנשיא זה ברחוב של יד לבנים... אני לא הכי בקי בעניין.

peretzy

New member
ידעתי על המכשיר הזה עוד לפני שנה...

אבל נוקיה זה נוקיה .. ותמיד זה יהיה נוקיה... מבחינתי ולפי דעתי SK וLG שולטות (ואני תומך באמיגו כפי שאתם יודעים) אז אני ממש אובקטיבי.. חוץ מזה אייל ,85 שקל זה נורא נורא נורא יקר!!! איך אתם מסוגלים להגיד שזה זול?? אולי אולי לזמן הזה זה זול תאמין לי שתתחייב למכשיר ועוד שנה יצא משהו פגז , אז תרגיש ש 85 שקל מאוד מאוד יקר... ומי כמוני יודע אני עדין משלם 81 שקל הנוקיה 8260 שזה שיא הביזיון..

geostant

New member
אל תשאל כמה שלמתי על ה-9110 לפני

שנתיים שקניתי אותו.

geostant

New member
איזה יוכסושלוק סקרן אתה...

166.6 שקל לחודש בהתחייבות של 36 חודש... ז"א 6,000 שקל טוטלוס. + ביטוח של 36 שקל מסלול סגול ביורוקום (מכסה גניבה, שבר, אובדן.. בקיצור הכל). אז זה יוצר לי 202.6 שקל לחודש... השקעה כספית לא קטנה, ועכשיו עוד אני רוצה לשדרג ל-9210 ככה שבכלל אין על מה לדבר אפילו לא סיימתי את ה-3 שנים שלי בהתחייבות.

peretzy

New member
בדיוק!אתה בטח מבין אותי ...

אז זה מה שאני רוצה להגיד שזה יקר רצח.. אני אומר לכולכם תחכו ,תחכו שיצאו מבצעים ושהמחיר שלו ירד וירד ואז תרכשו אותו 85 שקל זה יקררררר!! אתם תקנו אותו,אתם תעשו טעות של החיים שלכם.. יצאו מכשירים יותר טובים ממנו במחירים יותר נמוכים ממנו ואז תאכלו את הלב.. אני יודע מזה עברתי את זה...

MaD-d0g

New member
81 שקל על 8260 !?!?!?!?!!?

ל מ ה !? אני משלם 30 ואני מרגיש מבוזבז !

peretzy

New member
קניתי אותו בינואר 2001,שהוא היה

נורא נורא מבוקש אז סלקום ונוקיה העלו את המחירים .. ורצו עליו 81 אין לכם מושג כמה אני מצטעררררר!!! אז.. בזמנו.. הוא היה להיט הוא היה פלאפון נורא יקר ולמי שהיה אותו היה נחשב למליין!

למעלה