../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif אוקיי - לעבודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif
זה אולי יהיה מעט ארוך - אני מתנצלת מראש.
אלה מכם ש"מסתובבים" בפורומים הנוספים יראו את זה גם שם - כי אני באמת זקוקה לכל עזרה שאוכל לקבל מכם. זהו זה - הגעתי לגבול!!! אני חייבת לחזור לשיגרת הירידה במשקל. ירדתי 20 קילו אבל מאז חודש נובמבר לא ירדתי גרם. ובחודשים האחרונים אני אפילו עולה... ואז יורדת... עושה ממש ה-כ-ל כדי להיות במצב יחסית יציב!! אבל לא יכולה להימנע מחטאים (לא להרוג אותי - אבל החטא הכי גדול שלי - קולה!!)
איך מסבירים את העובדה שאת הדבר שאני הכי רוצה בחיים, אני לא מצליחה להשיג? מה מונע ממני? מה עוצר אותי? יש לכם הסבר? והרי אני באופי שלי מאוד עקשנית ותמיד משיגה את מה שאני רוצה. רק לא בקטע הזה... ולא בתחום החברתי... שמעתי מיותר מאדם אחד שיכול להיות שהסיבה לכך היא פחד. שבעצם כמה שאני רוצה להיות רזה - אני גם מפחדת מזה. אולי מהשינוי, אולי מכך ש"יתחילו להסתכל" ואולי מעצם העובדה שאני סוף סוף אתבגר בעקבות הירידה במשקל. והרי שמשקל העודף הוא מעין הגנה... "שומר" עלי מפני דברים חדשים וניסיונות חיים. אבל אי אפשר להישאר ילדים לנצח, לא?? ובכל זאת - איך מתגברים על זה? רעיונות יתקבלו בשימחה. אני עובדת בעבודה חדשה, עם קהל. ואני מאוד רוצה להיראות בסדר. זה חשוב לי. אבל בכל זאת לא מצליחה לעשות שום דבר שיקדם אותי במטרה זו. אני כמובן הולכת לעבודה לבושה טוב ומסודרת... אבל אני מתכוונת לעניין המשקל - רק זה!! אני ארגיש הרבה יותר נוח מול אנשים אם אהיה יותר רזה. ובכל זאת אני אומרת לעצמי כל יום שאני אתחיל לאכול נכון ואפסיק לשתות קולה ואתחיל ללכת לעבודה ברגל ואולי גם לחזור ואולי גם ללכת פעם - פעמיים בשבוע לחדר כושר ובסוף... אני תמיד מוותרת לעצמי. ואז מרגישה נורא. אני לא רוצה לפחד להרזות, אני רוצה להצליח ולהשיג את היעדים שהצבתי לעצמי - ולהיות מ-א-ו-ש-ר-ת. קשה לי לדעת מה גובר על מה - הרצונות או הפחדים מ"חיים חדשים"... אבל אני באמת רוצה את זה ואני אשיג את זה
נכון חברים?? אני פשוט צריכה לצאת ולקנות לעצמי שקים מלאים ב: מוטיבציה כוח רצון אופטימיות וכו´...
תודה מראש על כל תגובה אוהבת רומי
זה אולי יהיה מעט ארוך - אני מתנצלת מראש.