אוקיי - לעבודה

רומי,

אני עדיין לא כיסחתי את מחצית עודף המשקל שלי, אבל היעד הזה הולך ומתקרב. ואכן קצב הירידה הולך וקטן אם כי הוא בינתיים מספק אותי. למעשה היעדים שהצבתי לעצמי הם יחסית צנועים: 1. אילו לא ארזה יותר אבל גם לא אשמין יותר - דיינו. 2. ואילו לא אשמין יותר וגם אצליח להוריד חצי מעודף המשקל - דיינו. 3. ואילו אצליח להוריד מחצית מעודף המשקל וגם אמשיך לרזות, בקצב הכי איטי שבעולם - דיינו. די דיינו, די, די לפטפט! האמת שזה הכל בתאוריה, ואני יודעת שאם אתקע ואפסיק לרזות אהיה די מתוסכלת... שלומית.

gal33

New member
רומי, אני חושבת שאת מעלה שאלות

מפתח בדרך לפיצוח "הגנום של רומי", כלומר, אני מאמינה שכדי להצליח בירידה במשקל ובשימור שלה לאורך החיים, אלה הן מסוג השאלות עליהן את צריכה לענות לעצמך. עכשיו הוא אחלה זמן לעשות זאת. אני ממליצה על מסגרת טיפולית כלשהיא, כדוגמת פסיכולוג. כל הקופות נותנות היום כ- 30 טיפולים מוזלים. מומלץ. כל מסגרת אחרת, תבורך. תשאבי את כוחך ממה שעשית למען עצמך עד היום, מכך שבחרת לעזור לעצמך והלכת ועברת ניתוח, ומכך שירדת עד כה 20 ק"ג!! יש לך את זה, פשוט בלהט הנסיבות אנחנו לפעמים בורחים לדברים הקטנים, אז הנה הזדמנות פז שלך לחבור שוב לאותם מקומות בעצמך שהביאוך עד הלום. חזקי ואמצי! גל

RomiVais

New member
תודה גלי!! ../images/Emo24.gif

ומה שלומך את? איך הולך? מקווה שהכל מצויין!! שיהיה לך אחלה שבוע רומי

טיפול פסיכולוגי

אני פניתי - בהמלצת הפסיכיאטרית שאישרה לי את הניתוח - למרפאה להפרעות אכילה. (המרפאה הזו ברעננה, אבל אני חושבת שיש מרפאות דומות בכל רחבי הארץ.) המרפאה אינה שייכת לקופת חולים, והטיפול אינו כרוך בתשלום כלל, אם כי תקופת ההמתנה ארוכה מאד. (מס´ חודשים). זה לא יכול, אם כן, להיות פתרון ל"עזרה ראשונה" - אלא עזרה לטווח ארוך. (וזה מה שהרגשתי שאני צריכה. כי ברור לי שאני צריכה לשנות את ההתנהגות שלי לתמיד!) במקרה הגיע תורי בדיוק שבוע לפני הניתוח - התחלתי סדרת שיחות עם פסיכוטרפיסטית. אני מקווה שזה יעזור לי, לקראת המשברים שעוד יבואו... שלומית.

gal33

New member
שלומית, רק לחזק את ידייך, מנסיוני

זה עוזר מאוד.

רומי אחותי היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כבר דיברנו וכבר כתבתי לך אבל רוצה לנצל גם את הבמה הזו כדי לשלוח לך חיבוקים אהבה ותמיכה בהמשך הדרך. ענקון

צפרדעית

New member
רומי מקסימה שלי

כמעט הכל כבר נאמר בכדי לחזק את ידך ואין לי ממש מה להוסיף רק לשלוח לך חיבוק ענק של אהבה ותמיכה צפרדעית נ.ב לדעתי שילוב של טיפול פסיכולוגי עם תהליך ההרזיה בהחלט יכול לעזור לך

למעלה